cinsel ilişki sırasında yanma

kirmizinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
164
11
98
Balıkesir
merhabalar sayın doktor;
Ben pko sendromlu bir bayanım.Buna rağmen 5 yaşında bir oğlum varNormal şekilde hamile kaldım.3 yıldır Diane35 kullanıyorum.Göğüs ucu tüylenmelerim ve birçok şikayetim yok denecek kadar azalmıştı.Fakat şuanda hapı bıraktım.Doktoruma danışmadan ve ara vermek maksadıyla yaptım bunu.Hapı bıraktıktan sonra cinsel ilişkilerim eziyet haline gelmeye başladı.Sadece2 aydır kullanmama rağmen cinsel ilişki esnasında yanma hissediyorum.Mantar rahatsızlığını benzer bir durum fakat;kaşıntı,akıntı gibi şikayetlerim yok..yeteri kadar ıslanma da oluyor.Ama ilişki başldığında işkenceye dönüşüyor.. Mantar akıntı ve kaşıntı yapmadan da sadece ilişki sırasında yanma olarak kendini gösterirmi yoksa başka bir sebebi mi vardır?? Şimdiden çok teşekkürler.....

bende 1 aylık hamileyim bendekide seninkinin aynısı kaşıntı falan yok kuruluka yokm ama yanma hissi çok kötü oluyor acaba hamileliktenmi diyorum

prezervatif kullanıyormusunuz ,bazıları yapıyor onu ,ama eğer kullanmadan bu yanma oluyorsa muhtemelen mantardır ,çünkü bazı mantar türleri kaşıntı ve akıntı yapmadan da çıkabiliyor ,bi doktora görünsen ..

Mrb ben eşimle 5 aylık evliyim ve bende ilişki sırasında yanma oluyor vajinanın girişinde doktorada gitmedim utancımdan ne yapmam gerek bilmiyorum eşim benden soğuyacak diye korkuyorum. ...

Back
X