Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet farketmesem de kasıyor olabilirim.aslinda çokta zorlamıyorum oluyum diye bilemiyorum,zaten olmadığım zamanlarda da ağrıyor ama dikkat edicem artık kasılmamaya teşekkürler
Sizede geçmiş olsun,orgazm zamanında mi ağrıyor sizin başınız, yoksa her ilişkiden sonra rutin mi ağrıyor? Bende migren yok ama kasilmadandir diye yazmış bazı arkadaşlar bilemedim
ben ilişki yaşamıyorum ama kendi kendimi tatmin ettiğim zamanlarda çok güçlü bi şekilde olunca başım dönüyor hafif baş ağrısı sonra geçiyor
bana normal gibi geldi sizinki hala devam ederse doktora gitmenizi öneririm
Sizede geçmiş olsun,orgazm zamanında mi ağrıyor sizin başınız, yoksa her ilişkiden sonra rutin mi ağrıyor? Bende migren yok ama kasilmadandir diye yazmış bazı arkadaşlar bilemedim
İyi geceler hanımlar
her ilişkiden sonra,özellikle orgazm olduğum da baş ağrısı yaşıyorum,bu 20 dakikaya yakın sürüyor sonra geçiyor ama o 20 dakika boyunca resmen zonkluyor başım anlayamıyorum. şuan yarım saate yaklaştı hala başım ağrıyor,pişman oldum eşimle yaklaştığıma.fikri olan var mı bu durumla ilgili,aynı sıkıntıyı yaşayan yada