cinsel ilişki sonrasi kanama

nurgulbagci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
4
1
1
21
merhaba 2 gün önce eşimle ilişkiye girdik ilişkimden 2-3 gün öncesinde reglim bitmişti gebe kalmaya çalışıyorum defalarca içime boşaldı şimdi de 2 gündür iç çamaşırımda lekenme tarzı çok az kanamam oluyor kasıklarım ve karnım çok ağrıyor bu gebe kaldığıma işaret midir yoksa başka bir şey midir hastaneye gidip gitmemede çok kararsızım ne yapmam lazim

merhaba 2 gün önce eşimle ilişkiye girdik ilişkimden 2-3 gün öncesinde reglim bitmişti gebe kalmaya çalışıyorum defalarca içime boşaldı şimdi de 2 gündür iç çamaşırımda lekenme tarzı çok az kanamam oluyor kasıklarım ve karnım çok ağrıyor bu gebe kaldığıma işaret midir yoksa başka bir şey midir hastaneye gidip gitmemede çok kararsızım ne yapmam lazim
Adetin daha yeni bitmis aslinda bu donemde gebelik soz konusu olmayabilir. Yumurtanin atildigi donem da garanti oluyor. Yinede bi doktora gidip bu konu hakkinda gerekli bilgiyi alabilirsin.

Gebelik olduğunu sanmıyorum. Yumurta döllenecek tutunacak yerleşme kanaması olacak ve adetiniz yeni bitmiş süreç bana kısa geldi. Ya adet kanıdır ya da doktora görünün

Back
X