• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki ve belirsizlik?

Reglim tahmini 21 Şubat 2018'de bitti. 24,24,26 Şubatta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Genelde iç çamaşırım vardı fakat sıyırdığımız zamanlar da oldu. Ve yine genelde ilerleyeceğimizi anladığımız an prezervatif kullandık. Sürtünmeden öteye gitmedik kesinlikle. 17-18 Mart yani bugün ya da yarın regl olmam gerek. Fakat reglden önce yaşadığım hiçbir belirti yok. Erkek arkadaşım bu konularda çok çekinmesine rağmen oldukça sakin ve kendinden emin. Vajina üstüne boşalma olmadı fakat tam temizlenip temizlenmediğimizden emin değilim. (Bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik, korunmasız falan ama olsun) O zamandan beri yani yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyor ve başım dönüyor.(psikolojik mi bilmiyorum) Ayrıca çok sık idrara gidiyorum. Sizce gebeliğe dair ihtimal var mıdır?
Yok hamile degilsin bu sekilde hamile kalinmaz siz rahat rahat surtusun

herseyı anlarım
gercekden anlarım
bırtek su surtunmeyı anlayamadım
nerdeyse 4 yıllık evlıyım cocuk dogurdum
su surtunmeyı cozemedım

komık degıl mı yasadıgınız durum bence cok komık

hamıle degılsın ama bu cesaret vermesın yanlıs hareket ıle hamıle kalabılırsın

ılıskı ıcın acele etme herseyın bır yası zamanı var. daha 19 yasındasın okulun işin yok mu enerjını dogru yonlendırsen ?
ılıskıyı nasılsa bırgun yasayacaksın . yasamaya yasayacaksın dogru durust adam gıbı saglıklı olsun barı
ne o oyle surtunme falan :olamaz:

Sürtüşmeden alev alacaksınız bir gün hamile falan değilsindir.

Böyle kızlarda işte herşeyi yaşarlar sürtüşmeydi tokuşmaydı filan. Ama birleşme olmadı bakiresin tabii. İlerde kocana ilkimsin filan da dersin. çılgın bakire seni :halay:
İlkimsin de dese anlar canım ya saf değil ya ilişki sırasında bi haraketi tavrı yeter anlamasına salak mı adam nerden öğrendin bunları der adam dwmesede aklına düşer

Allah Allah o zaman sormayacak haydaaaa. O sorunca sıkıntı yok üstelik kimse bir şey de dememiş denecek çok şey vardaa

Yahu sorduğu şeyle ne alakası var yapılan yorumların. Ayrıca neden diyecek çok şey olsun isterse alev alana kadar sürtünsün bize ne :-):)-))

Hamile değilsiniz. Kız çocuğu annesi olarak okuduklarıma üzüldüm demeden geçemeyeceğim. Yaşınız daha küçük, lütfen okuyun meslek sahibi olun uçkur peşinde dolanan erkeklere kapılmayın be yavrum..

Pazartesi almayı düşündük zaten fakat ben bir de burdan akıl alayım dedim. Teşekkürler
Bakire olsan nolur olmasan nolur o saatten sonra onu da anlamadım ilerde evleneceğin adam şuanki sevgilin olmazsa evleneceğin adama bakireyim demek büyük yalan olur bakirelik sözde kalmış oluyo.. Neyse beni ilgilendirmez

Hanginizin kocası evlendiğinizde bakirdi de sen ilksin kocacığım deme zorunluluğu duyulması gerekiyormuş? Kız belki kendini daha hazır hissetmiyordur acır vs diye korkuyordur yavaş yavaş alışıyordur ki bu çok olağan bizim toplumumuzda. Bu üstümüze yüklenen toplum baskısı bir anda kırılıp geçilmiyor. Bakire sansınlar amacıyla yapmıyordur belki?

Ayrıca isterse yapar yapar diktirir istemezse de kimseye hesap vermez kime ne ya kocalarınız çok mu namusluydu da kadın namuslu kalacak? İstediğini yapar ilkimsin diye yalanda söyler söylemetmesinler o zaman baskı kurmasınlar kadın üzerinde. Zorunda bırakmasınlar yalan söylemeye

Hikayende bir sürü mantık hatası var arkadaşlar bahsetmiş zaten ama asıl komik olan ise
Konu başlığı cinsel ilişki ve belirsizlik ??
Sürtünmek cinsel ilişkiye girmek değildir belki zorlarsan ön sevişme olur ama cinsellik daha kapsamlı
Ayrıca neden yıllardır birlikte olduğun adamdan hastalık kapmaktan korkuyorsun prezervatif kullanıyorsunuz ?

Back
X