- 6 Ağustos 2015
- 5
- 0
- 36
- Konu Sahibi karbeyazzzz
Benim 1bucuk yıldır ilişkim vardı ve 5 ay oldu biteli ilktanıstıgımızda uzaktaydık o istanbulda ben farklı bir sehirdeydim 2 ay öle telde konustuk sonra ist geldim ben akrabam vardı sonra onun ailesi koye gitmiş bana bende kal 15 gun dedi bende kabul ettim cunku tel konustugum kadarıyla guvenmiştim sonra geldiğim günün ilk aksamı benden önsevişme yapmak istedi ve zorladı ama ileriye gitmedi bu böle bir süre devam etti sonra bana hep ciddi oldugunu sölerdi ailesiyle bile tanıstırdı bir süre daha devam ettik böle sonra bana dediki ters ilişki yasamak istiyrm önceki ilişkilerimde yasadım dedi bende olmaz yapamam dedim her bulusmamızda bunu dile getiriyrdu bende her defasında redettim sonra bir süre daha böle devam ettik sonra benden ayrılmak istediğini tatmisizlik oldugunu ve sorunun kendisinde oldugunu söledi ama ben onu sevmiştim halada cok seviyrm hiç bir sey demeden gitti sizce benden onun istediğini yapmadımmı diye ayrıldı simdi ise hayatında baska kız var ve evlenmeyi düsünüyor aklım hala almıyor benle evlenmek isteyen kişi nasıl değişebilir moralım cok bozuk napcam bilmiyrm bana yardımcı olun napcam bilmiyrm unutamıyrmda ve baskasıyla olması dahada beni bitiriyr duygularımla oynaması umut verip ortada bırakması dahada üzüyor beni bana bir akıl verin sizce amacı neydi bu kişinin...