S serfhkor Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2024 54 -16 6 22 Cumartesi 05:22 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #1 Gebeyim ıslanamıyorum asla gebe olduğumdan beri çok nadir yani oyüzden bebe yağı kullandım ilişkidr sorun olurmu
Gebeyim ıslanamıyorum asla gebe olduğumdan beri çok nadir yani oyüzden bebe yağı kullandım ilişkidr sorun olurmu
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.516 En iyi cevaplar 1 65.474 598 Cumartesi 09:33 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #2 Bebek yağı petrol türevi bir madde. Vajinaya sürülür mü hamile değilken bile? Yalnızca bunun için üretilmiş kayganlaştırıcı kullanın.
Bebek yağı petrol türevi bir madde. Vajinaya sürülür mü hamile değilken bile? Yalnızca bunun için üretilmiş kayganlaştırıcı kullanın.
S Siyah Palto Guru Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 10.877 20.303 318 Cumartesi 09:36 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #3 3 gun sonra gebelikte enfeksiyon yüzünden erken doğum yaptım die konu açarsın !
CinnamonQueen N'oublie pas d'où tu viens. Kayıtlı Üye 17 Mart 2012 6.596 2.372 448 Cumartesi 09:43 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #4 serfhkor .!.: Gebeyim ıslanamıyorum asla gebe olduğumdan beri çok nadir yani oyüzden bebe yağı kullandım ilişkidr sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Olmaz . Kayganlastirici kullanin doktorunuza danisarak . Enfeksiyon olursunuz
serfhkor .!.: Gebeyim ıslanamıyorum asla gebe olduğumdan beri çok nadir yani oyüzden bebe yağı kullandım ilişkidr sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Olmaz . Kayganlastirici kullanin doktorunuza danisarak . Enfeksiyon olursunuz