cinsel ilişkide sanci acil bakarmisiniz?

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Arkadaşlar ben bebek istiyorum adetime 5 gün kaldım adete bir haftadir goguslerim çok ağrıyor şişmiş dun geceiliski sonrasi acayip bi sanci girdi çok kötü oldu acaba hamilemiyim de sanci oldu yoksa adetim yaklastigi icin mi merak ediyorum bu ay hiç boş gecmedik is allah olur bide ani kalktığımda yataktan döndüğümde kasiklarda rahmimde sanki bişey var da ağrı oluyor hafiften

Arkadaşlar ben bebek istiyorum adetime 5 gün kaldım adete bir haftadir goguslerim çok ağrıyor şişmiş dun geceiliski sonrasi acayip bi sanci girdi çok kötü oldu acaba hamilemiyim de sanci oldu yoksa adetim yaklastigi icin mi merak ediyorum bu ay hiç boş gecmedik is allah olur bide ani kalktığımda yataktan döndüğümde kasiklarda rahmimde sanki bişey var da ağrı oluyor hafiften
Adetinize çok az kalmış, birkaç gün geciksin öyle test yapın. Belirtiler adet belirtileri gibi olabiliyor, bu yüzden hamile olma ihtimaliniz var inşallah da öylesinizdir. Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin:):anneadayı:

Çok sağolun cevabınız için bide affedersiniz iç camasirimda sarı akıntı çok vardi

Back
X