Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra idrar testi yaptınız?
Selam, ben denemeye başladıktan sonraki 12.günde yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Deneme zamanı yumurtlama günümün 1 hafta falan öncesiydi tabii ama sonrasında dıklıkla ilişkide bulunduğumuz için ilk o günden hesaplayıp yaptım. Fakat o ay hamileymişim zaten ve regl günümde öğrendim hamile olduğumu. Ertesi gün 322 beta ile kanda kesinleşti. O yüzden bence gecikmeyi bekleyin, hatta 1 hafta gecikmeyi falan bekleyin çünkü geç döllenme, kimyasal gebelik gibi durumlar da olabilir böylece stres yapmamış olursunuz. Ben çok erken öğrendiğim için çok stres yapmıştım, kimyasal mı, boş mu, dış mı, tutunacak mı vs diye En son doktorum böyle yaparak tüm 9 ayını kendine zehir edersin, her kötü ihtimali hesaplayamazsın, hesaplasan da engelleyemezsin akışına bırak dedi öyle aydınladım.