Merhaba normal yoldan cinsel ilişki sırasında büyük tuvalet hissi yaşıyorum yani şöyle anlatayım ilişkiye başladığımız da organ içimdeyken bir basınç hissi oluşuyor çıkardığında o his geçiyor yeni evliyim o his beni gerginleştiriyor ne yapacağımı bilemiyorum tuvalet isteğimde olmuyor yani desemki var ama yok böyle bi durum yaşayan varmı acaba internette araştırdım bulamadım
Merhaba cinsel ilişki sırasında büyük tuvalet hissi yaşıyorum yani şöyle anlatayım ilişkiye başladığımız da organ içimdeyken bir basınç hissi oluşuyor çıkardığında o his geçiyor yeni evliyim o his beni gerginleştiriyor ne yapacağımı bilemiyorum tuvalet isteğimde olmuyor yani desemki var ama yok böyle bi durum yaşayan varmı acaba internette araştırdım bulamadım
Merhaba cinsel ilişki sırasında büyük tuvalet hissi yaşıyorum yani şöyle anlatayım ilişkiye başladığımız da organ içimdeyken bir basınç hissi oluşuyor çıkardığında o his geçiyor yeni evliyim o his beni gerginleştiriyor ne yapacağımı bilemiyorum tuvalet isteğimde olmuyor yani desemki var ama yok böyle bi durum yaşayan varmı acaba internette araştırdım bulamadım