Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek arkadaşımla 3 ay içerisinde 5 defa beraber olduk. her ilişkinin ertesi gününde kasıklarımda bacaklarıma kadar vuran kas ağrıları çektim. bunun ilişkiyle alakası var mıdır? yürümekte bile zorlanıyorum. sebebi nedir acaba?
doktora ilk ilişkiden sonra gittim ve ilişki sırasında damarımın çatladığını bu nedenle dikiş atmak zorunda olduğunu söyledi bende hem çok korktuğumdan hemde kanamımın çok çok az olmasından dlayı dikişi reddettim pomad verdi bununla sil dedi kullanmaya gerek kalmadan geçti o nedenle artık doktorlara güvenemiyorum :s gerçekten dikişlik bir durum olsaydı kanamadan duramayacağımı düşünüyorum
ben de erkek arkadasımla tam bır ılıskı yasamasam da bırlıkte oldum kıyafetlerımız falan uzerımızdeydı fakat sevgılım de uzun sure ustumde oldugu ıcın ertesı gun ben de yuruyememıstım kasıklarımdan bacaklarıma kadar agrım vardı ama doktorluk olabılecegını dusunmemıstım kanamam falan da yoktu bı kac gun dogru duzgun oturamadım ve yuruyemedım