cinsel ilişkinin ertesi gününde ağrı?

impulse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
75
1
86
İstanbul
erkek arkadaşımla 3 ay içerisinde 5 defa beraber olduk. her ilişkinin ertesi gününde kasıklarımda bacaklarıma kadar vuran kas ağrıları çektim. bunun ilişkiyle alakası var mıdır? yürümekte bile zorlanıyorum. sebebi nedir acaba?

doktora ilk ilişkiden sonra gittim ve ilişki sırasında damarımın çatladığını bu nedenle dikiş atmak zorunda olduğunu söyledi bende hem çok korktuğumdan hemde kanamımın çok çok az olmasından dlayı dikişi reddettim pomad verdi bununla sil dedi kullanmaya gerek kalmadan geçti o nedenle artık doktorlara güvenemiyorum :s gerçekten dikişlik bir durum olsaydı kanamadan duramayacağımı düşünüyorum

yinede doktora gidin..sonradan basiniza büyük problemler acilmasin..
bu kez baska bir doktor deneyin ama mutlaka gidin..
gecmis olsun...

benim de oluyo, ama benim kistim büyük ve çikolata kistinde ilişki sırası ve sonrasında ağrı olurmuşş.. doktor, doktor, doktor.. başka yolu yokkk

Son düzenleme:
ben de erkek arkadasımla tam bır ılıskı yasamasam da bırlıkte oldum kıyafetlerımız falan uzerımızdeydı fakat sevgılım de uzun sure ustumde oldugu ıcın ertesı gun ben de yuruyememıstım kasıklarımdan bacaklarıma kadar agrım vardı ama doktorluk olabılecegını dusunmemıstım kanamam falan da yoktu bı kac gun dogru duzgun oturamadım ve yuruyemedım :(

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
fazla zorladı galibaondan olabilir
dikkat edin kendinize :jeyyar:

Hamlık dedikleri bu olsa gerek. Bir süre ara verip birlikte oluyorsanız ondan olması normaldir bence. Ama yine de doktora görünün.

cinsel birlikteliğin ilk zamanlarında öyle agrı olabilir sanırım

ama aşırı ve sürekliyse doktora gitmeni tavsiye ederim

ha birde cok fazla yapıp da daha fazla zorlama :)))

Back
X