cinsel isteğin hiiiçç yok....!!

dilser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
367
0
96
İzmir
kızlar 2.5yaşında kızım var ilk doğum yaptığım dönemlerde 10 ay kadar eşim hiç yaklaşmadı bana sonra normale döndük fakat son 6aydır ben de istek diye bişey yok içimden gelmiyor şaştım kaldım.....:(:32:

hamılelık dogum bebgın uykusuzlugu stresı hastalıgı vs vs.sımdıde cocuk bakmak kolay degıl yorgunluk ınsanda bısey bırakmıyordur.gayette normal durumunuz bence.takılmayın kafanıza yer etmeyın

kızlar 2.5yaşında kızım var ilk doğum yaptığım dönemlerde 10 ay kadar eşim hiç yaklaşmadı bana sonra normale döndük fakat son 6aydır ben de istek diye bişey yok içimden gelmiyor şaştım kaldım.....:(:32:

en sondaki smileyi yanlışlıkla koydun galiba?

dogum kontrol hapi kullaniyorsan o yapar belki yada ba$ka tur ilaç olabilir

onca yazan şeyde smiley e mi takıldınız ?

Birini eleştirirken önce kendine bakmalı insan
Onca yazan şey var madem neden konuya yorum yapmıyorsunuz da yorumlardan birine cevap veriyorsunuz sadece ?

Konu sahibi benim pek bilgim yok
Ama madem eşin 10 ay yaklaşmamış, şimdi de kendi beklesin

Onca yazan şey var madem neden konuya yorum yapmıyorsunuz da yorumlardan birine cevap veriyorsunuz sadece ?

bir bilgim olsa yazardım yoksa da susarım . derdine çözüm aramış o yüzden sizin saçma laf atmalarınıza cevap verip konuyu saptıramıyacağım

evli değilim ama ben bile kendimce bir şey düşündüm.

Hep aynı yaklaşım tarzı,belli bir şekilde cinsel birleşmeler yerine; fantazi yapın,değişik bir şeyler deneyin.

10 ay eşinizin yaklaşmamasına bişey demiyosanız 10 ayda kendinizde bi problem aramayın

bir bilgim olsa yazardım yoksa da susarım . derdine çözüm aramış o yüzden sizin saçma laf atmalarınıza cevap verip konuyu saptıramıyacağım

Keşke birinci cümlenizi yazmakla kalmayıp uygulasaydınız
Ya da madem birinin yorumuna saracaksanız böyle bir cümle sarfetmeseniz de kendinizle çelişmeseniz

Saçma olan birşey varsa konu hakkında fikriniz yokken gelip başka birinin yorumuna atlamanızdır
Sonra da başkaları yapmış gibi 'saçma laf atmalarınız' demenizdir
Hemde konuyla ilgili tek kelime etmezken :34:

Ya da madem birinin yorumuna saracaksanız böyle bir cümle sarfetmeseniz de kendinizle çelişmeseniz

Saçma olan birşey varsa konu hakkında fikriniz yokken gelip başka birinin yorumuna atlamanızdır

Kader mantıken haklısın ama, gereksiz bir aksiliğe bürünmüşsün. Konu sahibi çelişmiş veya çelişmemiş ne önemi var ? Kadının bir sıkıntısı var ve konu açıyor. Bırak yardımcı olabilecek biri varsa bişeyler yazsın, bırak konu sahibi cevap verecekse versin.. aslı var mıdır bilmiyorum ama bu mesajdan bana görünen şu, KK başında dikiliyorsun ve birisinin hatasını gördün mü şak cevabı yapıştırıyorsun. Bu senin zekanı mantığını gösterir, saygı duyarım. Gerçek hayatta ilişkiler bu şekildedir, kimseden senin hatanı gözmezden gelmesini bekleyemezsin. Ama burası kk, yani benim nezdimde insanların normal hayatta kimseyle konuşamadığı sıkıntıları yazabileceği bi yer. Bir çözüm bulamasa bile sadece yazdığı için, ve aldığı cevaplar sorunu çözmese de bi nebze ilgi gördüğü için insanın mutlu bi şekilde bulanabileceği bir ortam. Ama tabi bu benim görüşüm, bu benim kk'ya bakış açım.
Yani sonuç olarak zaten gergin olan bu bayanı incitmeye gerek var mıydı, bence yoktu, ilk mesajını atmasan da olurdu. Düşünceni söylemekte özgürsün, ama bu topikte karşımızda problemi olan bir bayan olduğu için ona ters gelebilecek cevap vermek bence yanlış oldu.

selamlar,

Kullandığın bir ilaç var mı? Doğum kontrol hapı gibi?
Bu aslında normal bişey, insan her zaman cinsel ilişki modunda olamaz.
Eşin sana 10 ay yaklaşmadı diye sen de ona misilleme yapmıyorsun değil mi? Belki seni düşünerek yaklaşmamıştır, zaten yorgunsun, bebekle uğraşıyosun diye.
Benim eşim de hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar bebeğe zarar gelir düşüncesiyle baya bi uzak durmuştu.

Psikolojik sebepler olduğuna inanıyorsan bir uzmanla görüş istersen.
Nasılsa kendini bizden iyi sen tanırsın.

Bazı erkeklerin,doğumdan sonra eşlerine yaklaşmamaları,bilinen bir sorun.
Anne kutsaldır tabusu,kadının emzirmesi,doğumun gerçekleşmesi ile ilgili düşünceler vs...

Eşin bu durumu aşmış ve kızın artık 2.5 yaşına gelmiş.
Senin durumun,tamamen anne kimliğine bürünüp,eş kimliğini unutmanla alakalı olabilir.
Eş kimliğini hatırlaman ve eşinin sana hatırlatması gerekiyor.
Başbaşa zaman geçirmeniz,flört etmeniz,birbirinize güzel sözler etmeniz,cinsellik harici temaslar faydalı olabilir.

Bunlar haricinde,sürekli kızını düşünmen,kızını yatağa almanız,her an uyanabilir korkusu,yorgunluk.Ve tabii uykusuzluk.
Aman şimdi yorulacağım,duş almak lazım,biraz kestirmek varken ne gerek var diye düşünüyor olabilirsin.
Bazı kişilerde,evde bir başkası olması düşüncesi etken olabilir.

Kader mantıken haklısın ama, gereksiz bir aksiliğe bürünmüşsün. Konu sahibi çelişmiş veya çelişmemiş ne önemi var ? Kadının bir sıkıntısı var ve konu açıyor. Bırak yardımcı olabilecek biri varsa bişeyler yazsın, bırak konu sahibi cevap verecekse versin.. aslı var mıdır bilmiyorum ama bu mesajdan bana görünen şu, KK başında dikiliyorsun ve birisinin hatasını gördün mü şak cevabı yapıştırıyorsun. Bu senin zekanı mantığını gösterir, saygı duyarım. Gerçek hayatta ilişkiler bu şekildedir, kimseden senin hatanı gözmezden gelmesini bekleyemezsin. Ama burası kk, yani benim nezdimde insanların normal hayatta kimseyle konuşamadığı sıkıntıları yazabileceği bi yer. Bir çözüm bulamasa bile sadece yazdığı için, ve aldığı cevaplar sorunu çözmese de bi nebze ilgi gördüğü için insanın mutlu bi şekilde bulanabileceği bir ortam. Ama tabi bu benim görüşüm, bu benim kk'ya bakış açım.
Yani sonuç olarak zaten gergin olan bu bayanı incitmeye gerek var mıydı, bence yoktu, ilk mesajını atmasan da olurdu. Düşünceni söylemekte özgürsün, ama bu topikte karşımızda problemi olan bir bayan olduğu için ona ters gelebilecek cevap vermek bence yanlış oldu.

selamlar,

Uzun uzadıya yazdığınız çıkarımlarınızın hepsi yanlış. Çünkü ben konu sahibine tek kelime etmedim, siz sanırım konu sahibinin kim olduğunu karıştırdınız.. Burada yorumculardan biri bir diğerini eleştirdi, bende onu eleştirirken aynısını siz yapıyorsunuz ve konu hakkında tek kelime etmezken dedim.. Karşılığında hatasını kabul etmek yerine 'saçma laf dalaşlarınız' gibi bir tabir kullandı. Bende bunu yapanın kendisi olduğunu söyledim.

Yani bu olaydaki kişi problemi olan konu sahibi değil, konu hakkında fikri olmadığı halde gelip yorumlara saran bir üyedir. Siz yanlış anladığınız bir durumda bile 1 paragraf yerme yapıyorsanız size diyecek birşeyim olamaz zaten. İyi günler.

Uzun uzadıya yazdığınız çıkarımlarınızın hepsi yanlış. Çünkü ben konu sahibine tek kelime etmedim, siz sanırım konu sahibinin kim olduğunu karıştırdınız.. Burada yorumculardan biri bir diğerini eleştirdi, bende onu eleştirirken aynısını siz yapıyorsunuz ve konu hakkında tek kelime etmezken dedim.. Karşılığında hatasını kabul etmek yerine 'saçma laf dalaşlarınız' gibi bir tabir kullandı. Bende bunu yapanın kendisi olduğunu söyledim.

Yani bu olaydaki kişi problemi olan konu sahibi değil, konu hakkında fikri olmadığı halde gelip yorumlara saran bir üyedir. Siz yanlış anladığınız bir durumda bile 1 paragraf yerme yapıyorsanız size diyecek birşeyim olamaz zaten. İyi günler.

Kader, seni severim ancak bence de fazladan bi asiliğe bürünmüşsün ve de sürdürüyosun..
Kimse kimseye ne yapacağını tembihleyemez, ona kalırsa surrender ve cevriyecabbar arasında olan diyaloğa 3. bir kişi olarak sen neden ortak oldun?
Görünüşe göre senin de pek fikrin yok, neden yorum yaptın?
Başkasına söylediklerini sen bizzat yapmış bulunuyorsun..
Çok fazla abartılmış olacak benim de alıntı yapıp cevap vermem, konuyu uzatmak da değil niyetim fakat arkadaşın tespiti doğru.

bence herkes herkesin yorumlarına yorum yaptı.:ssz:
ve halen yapmaktasınız.

Evet... Konu hakkında bir arkadaş guzel çıkarımlar yapmış.
Bu siteden olsun gercek yasamdan olsun erkekler eslerini hamilelik döneminde kutsal ve dokunulmaz gibi görebiliyorlar. Bu psikolojik durumu sanırım siz de kabullenmişsiniz ve bebekli maratona katılmışsınız. Esinizle bu durumu yargılamadan sohbet eder gibi şakalasır gibi paylaşmayı deneyin... Belki esınız kilonuzu belki yorgunluğunuzu belki dış görüntünüzü garipsiyor olabilir... Erkekler biliyoruz ki kadınlar gibi degil, dış görüntüyü ciddi anlamda önemsiyorlar...

Back
X