- 10 Nisan 2014
- 42.957
- 114.592
- 798
Aysenimi geldimi ki konuya?Konuma akrep kadinlari dolustuhepsi de sevis diyor
istemiyoruuuum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysenimi geldimi ki konuya?Konuma akrep kadinlari dolustuhepsi de sevis diyor
istemiyoruuuum
![]()
Ot mot diye girince bir an baska tavsiyeler verildi sandim evlerden irak ahshdOt mot içirmeyin adama ya. Bir tarafı şey edeyim derken karaciğerinden falan mı edeceksiniz.
Asdhdhdj ay yok bitkisel bir şeyler ot falan demiş ya o yüzden şey ettimOt mot diye girince bir an baska tavsiyeler verildi sandim evlerden irak ahshd
Aslında işe yarayabilirOt mot diye girince bir an baska tavsiyeler verildi sandim evlerden irak ahshd
Sakinleştirir bi kova yapsınAslında işe yarayabilir![]()
Adama gizli gizli bir şeyler yedireceğinize kendiniz için arttıran bir şey bulunArkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?
Açılınnnn narkotik geldiii.Ot mot diye girince bir an baska tavsiyeler verildi sandim evlerden irak ahshd
beğeni atmış, onun için yeterli olmamış konuAysenimi geldimi ki konuya?o gün de 3 adamla . Gerisini yazmayayım. En merak ettiğim onun yorumu.
![]()
Sizin testosteron değerini merak ettim44 dün bende bir azalma yok üzülme aşkımsu![]()
Erkomuyum benSizin testosteron değerini merak ettim![]()
Olsun sen yine de açıkla bak halk merak ediyor aşkoErkomuyum ben![]()
Gidip bi ölçtüreyim bariOlsun sen yine de açıkla bak halk merak ediyor aşko![]()
Yooo..kadınlarında testosteron var libidoyu etkiliyor ve siz çok istekli birisiniz .Erkomuyum ben![]()
Sizin testosteron değerini merak ettim![]()