• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek kaybi yasadim bunu yasayan varsa lutfen iletisime gecelim

vusmus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
10
1
1
33
Cinsel isteksizlik sonradan olusmasinin tedavi nasil yapiliyor ve hayatina yeni donusum ola biliyormu?tedavi hic ise yaradimi ?

Vajinismus yaşadım bir dönem. Bende isteksizliğe yol açtı bu. Şimdi hamileyim. Hamilelikte istekli olunur diye duymuştum ama bende tık yok. Ünzile Girişgin'den cinsel terapi alıyorum şimdi. Ama anladığım kadarıyla cinsel isteği artıracak bir macun verecek doğumdan sonra.
Sonradan yaşadığınız isteksizliğin psikolojik olduğunu düşünüyorsanız cinsel terapistten yardım alın derim.
B12 ve d vitamininize de baktırın mutlaka.
Eğer psikolojik değil diyorsaniz doğal kuvvet macunu satan kişiler var. Instagram'da sev.kul diye bir sayfayı takip ediyorum. Güvenilir birisi.

Bir de Instagram'daki sagliklikadinlariz sayfasini da bir inceleyin derim. Gülnar Mahmud diye bir doktorun sayfası. Orda da aradığınızı bulacağınızı umuyorum

neler yasiyoruz ya(( size hic saglikli oldugunuz donem istek normal olmusmuydu?mesela bende asiri istek vardi sonra birden kayboldu

suanki terapi nasil bisey? sadece sohbet yani psikiloqmu o? internetden aslanpencesi otu buldum ibrahim saracoglu daha once onu icmisdim ben ama duzensiz icmisdim simdi yeniden icmek istiyorum .bir de azgin teke otu bu gun buldum internetden onu almak istiyorum hemen deniyicem.amma siz hamilesiniz doktorsuz denemeyin

Back
X