Cinsel isteksizliğe akapuntur ve hipnoz

Melodilove

Benim hâla bir umudum var 🍃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
317
186
53
Selam arkadaslar cinsel isteksizliğim var ve araştırma sonucu akapuntur ile veya hipnoz ile çözülebildigini duydum ve okudum hionoz hatta daha etkılıymıs ama bana nedense inandırıcı gelmıyor aranızda yaptıran veya bılgısı olan varmı sormak istedim bu arada burada araştırdıgım üzere incir cekırdegi yagı aslan pençesi melissa cayı susam yagı bunları sipariş ettim elime geldi bugun onlarıda kullanmaya baslıcam

İnternette gelin damat enerji bombası falan diye karışımlar var onlar şeyapmaz mı

İsteksizlik için bir nedrn olmalı bence önce nefeni çözmeye odaklanın. Tahlil yaptırın hormonal bir durum mu değil mi

Önce bir endokrinoloji uzmanına hormonlarınıza ve degerlerinize baktırın kafanıza göre yöntemler sizi daha kötü sağlığınızdan edebilir.

Yani ne biliyim soğuğum cinselliğe karsı eskiden süsleneyim eşime hoş gorunuyum isteği vardı sımdı coluk cocuk fln derken sıkılıyorum yapmak istemiyorum enerjim yok gibi hic aramıyorum yani cinselliği

Bu tip çözümlerden önce kocanızı çekici bulup bulmadığınızı sorguladınız mı merak ettim..
Mesela aşık olarak mı evlendiniz, evlenmeden önce eşinizle sevgililik süresi geçirdiniz mi, onu bir erkek olarak çekici/seksüel buluyor musunuz, bir çift terapistinden danışmanlık aldınız mı?

Akapunkturu ben kilo verme için denemiştim, hiçbir işe yaramamıştı maalesef.
Şansınız bol olsun

Bunca çaba yerine cinsel terapi eğitimi olan bir klinik psikologa gitseniz daha kolay olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…