Cinsel İsteksizlik Meselesi

Minnakeller

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
642
1.818
113
35
Merhaba hanımlar.Maalesef Cinsellik bölümünde açamadım konuyu.
Şöyle ki, Doğum yaptıktan sonra ilişki konusunda isteksizliğim başladı. Eriniyorum yani yapmaya. Orgazm da olamıyorum eskisi gibi.Bu da ister istemez eşimi etkiledi. Eskisi gibi yanaşmıyor bana yada korkuyor bilemiyorum. Enson yaptığımız 1 haftayı geçmiştir. 2gündür ben eşim için yapmak istiyorum ama o canım istemiyor dedi. Sebebini sordum “bilemiyorum, geçicidir” dedi.
Onu ben etkiledim diye düşünüyorum. Vajinismus, aseksüellik tarzı bir durumum yok. Doktora gittim.
Size sorum şu. Bu durex gibi markaların bazılarında kadın orgazmı sağladığını iddia ettiği ürünler var. Kullanan var mı? Yada bitkisel şeyler alıp tüketebilirim. Ürün tavsiyesi bekliyorum açıkcası.
Teşekkür ederim herkese.

Bol istirahat, bol uyku ve bol mutluluk. Doğumla başladıysa bu durum yorgun ve yılgın hissediyor olabilirsiniz. Eşiniz de üstünüze gelmek istemiyordur. Önce aklen rahatlayın.

Aynen ben de o ürünleri çok merak ediyorum.
O kadar iddialı açıklamaları var ki, sırf merakımdan alacağım galiba.
Bu yüzden konuyu takipteyim.

Eklentiler

• IMG-20180621-WA0017.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 119
Bol istirahat, bol uyku ve bol mutluluk. Doğumla başladıysa bu durum yorgun ve yılgın hissediyor olabilirsiniz. Eşiniz de üstünüze gelmek istemiyordur. Önce aklen rahatlayın.

Aslında haklısınız yorgunluktan oluyor birazda. Daha çok dinlenmeye çalışacağım

Isteksizligin sebebi yorgunluk ve henüz yumurtlama başlamamis olmasi olabilir mi adet görmeye başladınız mı doğumdan sonra?

Bende de çok istek var eşin çocuğa bişey olur diye yaklaşmıyor Doğumdan sonra ne olur acaba bilmiyorum normal Doğum da birde dikişler fon oluyormul iyileşme süreci uzun

Isteksizligin sebebi yorgunluk ve henüz yumurtlama başlamamis olmasi olabilir mi adet görmeye başladınız mı doğumdan sonra?

Yok henüz adet görmedim. Emzirmeye devam ediyorum. Emzirdiğim için olur mu bilemiyorum. Burda bazı arkadaşların yazdıklarını görüyorum. Aktif bir şekilde devam ettiklerinden bahsetmişlerdi. Özeniyorum böyle kadınlara

Bende de çok istek var eşin çocuğa bişey olur diye yaklaşmıyor Doğumdan sonra ne olur acaba bilmiyorum normal Doğum da birde dikişler fon oluyormul iyileşme süreci uzun

6 hafta iyileşme süreci. Benim dikişim yoktu. Doğum sonrası o konularda hiç sıkıntı çekmedim açıkcası.

Yorgunluktan olabilir gece emzirmeye kalkıyosunuz bebekle ilgileniyorsunuz insan akşam oldu mu yatsam uyusam diye bakıyor ben öyleyim bazen isterim gece oldumu kim uğraşacak der yatarım birazda ilişki sırasında o anın tadını çıkarmaya bakın kafanızda fanteziler oluşturun başka bir şey düşünmeyin olumsuz yaklaştıkça düşündükçe isteğiniz azalır

Bence sebep tamamen bu
En azından ben öyleyim adet Görene kadar hemen uyuyalim diye bakardim hep ilk adım da attigimdan 15 günde bir yaklaştığımiz bile oldu ama şimdi adet görmeye başlayalı en fazla 4 gün açılıyor ara ;')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…