Cinsel isteksizlik nedenleri ve yaşayanlar

Sizde de isteksizlik varmiydi? Peki sizin durumunuz iyimi suan? Iyiyse tam olarak naltiniz

Evet isteksizlik vardı. Sadece adetimin bittiği zamanki ilk birleşmede istekli olabiliyordum. Önce stresten uzaklaştım, rahatlatan bitki çayları tükettim melisa relax tea diye bir karışık bitki çayı var onu kullandım akşamları, ve sabah aç karınla bir çay kaşığı incir çekirdeği yağı tükettim, hala kullanıyorum yağı. Hiçbir zararı yokmuş. Ömür boyu kullanabilirim, yeter ki her şey yolunda gitsin.

Sizin durumunuz icin terapi şart bence korkmak tiksinmek istrksizlikten başka bir şey benim kullandığım yöntemlerle çözülmez bu

Ben avrupada yasiyorum acaba bhralarda varmi bilmiyorum ben doktora sormustum kadinlar icin yok demisti o fazla ilgilenmiyordu anlamiyordu da
Avrupada yaşıyorsan araştır bu hapı bence bulma ihtimalin yüksek. Bana doktor önerdi ve kendim de baktım var böyle bir hap.üretimi durduysa onu bilemem.

Ben 3 senedir deprasan kullanıyordum. İlaçlar isteksizlik yapıyor diye bıraktım. 2 ay olmak üzere ama bir değişiklik göremiyorum.
Psikiyatrist demedim psikolog dedim. Psikolog dinler sorar sorunun köküne iner. Belki ilac kullanmanizi gerektiren bir durum da kalmaz terapilerle hipnozla.

Bende de durum aynı malesef bir çözüm yolu buldunuz u?
Maalesef suan doktorun yazdigi bi ilaci kullaniyorum bakalim nasil olacak cinsel hormonlarini yukseltiyormus valla bayadir kullaniyorum daha bisey yok ama burda cok hayit tohumunu onerenler oldu onuda aldim hapim bitsin ona baslicam

Maalesef suan doktorun yazdigi bi ilaci kullaniyorum bakalim nasil olacak cinsel hormonlarini yukseltiyormus valla bayadir kullaniyorum daha bisey yok ama burda cok hayit tohumunu onerenler oldu onuda aldim hapim bitsin ona baslicam
İnş faydasını görürsün şayet bir değişiklik olursa yaz bizde faydalanalım. Hayit tohumuda araştırayım bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…