Cinsel isteksizlik

Aycorek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
35
4
6
25
Merhaba hanımlar . 8 yıldır evliyim ve çocuğum yok. Benim sorunum şu ki cinsel olarak eşimle birliktelik istemiyorum ve sanırım ayrılacağız. İki güne bir ilişki normal kabul ediliyordur belki ama ben hiç istemiyorum jinekolaga gideceğim ama yaşayıp da çözüme ulaşabilen oldu mu sormak istedim.

Merhaba hanımlar . 8 yıldır evliyim ve çocuğum yok. Benim sorunum şu ki cinsel olarak eşimle birliktelik istemiyorum ve sanırım ayrılacağız. İki güne bir ilişki normal kabul ediliyordur belki ama ben hiç istemiyorum jinekolaga gideceğim ama yaşayıp da çözüme ulaşabilen oldu mu sormak istedim.
Psikolojik olarak mı eşini istemiyorsun yoksa fiziksel olarak mı? Yani başından beri istemiyor muydun? Jinekologa gideceğine göre fiziksel sorunun var kuruluk yaşıyorsan o da neden olur isteksizliğe

Psikolojik olarak mı eşini istemiyorsun yoksa fiziksel olarak mı? Yani başından beri istemiyor muydun? Jinekologa gideceğine göre fiziksel sorunun var kuruluk yaşıyorsan o da neden olur isteksizliğe
Fiziksel olarak da yani ilişki istemiyorum artık eşim bana deseki artık hiç ilişki yaşamadan yaşamamız gerekiyorp tamam derim. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ev işlerinde yardımcıdır çok şükür maddi sıkıntımız ya da kafama takacağım bir sikintim yok ama bilmiyorum .

Fiziksel olarak da yani ilişki istemiyorum artık eşim bana deseki artık hiç ilişki yaşamadan yaşamamız gerekiyorp tamam derim. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ev işlerinde yardımcıdır çok şükür maddi sıkıntımız ya da kafama takacağım bir sikintim yok ama bilmiyorum .
Son üç yıldır var bu problem hep eşim baslatiyor ama artık o da sorun yapmaya başladı

Eşin sana hor davranmış bence. Seni soğutmuşmuş. Afedersin horoz gibi kendi işini görüp kalktı mı. Kadın mutlu oldukça ister çünkü. Çok duygusal varlıklarız yaa 😕

Erkekler cinsel hayat olmadan bir hayat istemiyorlar ne yazık ki 😕

Bence bir doktora ya da cinsel terapiste görünmelisiniz

Erkekler cinsel hayat olmadan bir hayat istemiyorlar ne yazık ki 😕
Ne yazık ki'si var mi?

Olmasi gereken cinsel hayat yasamak zaten.

Ihtiyaçlar hiyerarşisinde fizyolojik ihtiyaçlar arasında ilk siradadir cinsellik.

İsteksizlik sorunu olanlarin derhal tedavi olmasi gerek.

Olmuyorlarsa boşanıp kimsenin hayatini zehir etmemeliler.

Doğum falan yaptınız mı? Yani birden bire mi cıktı bu sorun?

Evet konuştum yani benim istek duymama hiç zaman vermeden sürekli ilişki başlatıyorsun dedim . Yani bir evlilik görevi iki güne bir ilişki olur mu
Olabilir yani normal bence siz niye ona takildiniz o kadar az mı görüyorsunuz

Eşin sana hor davranmış bence. Seni soğutmuşmuş. Afedersin horoz gibi kendi işini görüp kalktı mı. Kadın mutlu oldukça ister çünkü. Çok duygusal varlıklarız yaa 😕
Aslinda bebek tedavisine başladığımız zaman artık sadece bebek için ilişkiye girdiğimiz için ve sonuç alamadığımız için sanırım bilmiyorum biraz buna bağlıyorum aslında

Aslinda bebek tedavisine başladığımız zaman artık sadece bebek için ilişkiye girdiğimiz için ve sonuç alamadığımız için sanırım bilmiyorum biraz buna bağlıyorum aslında
Önce kadın doğum uzmanına sonra Terapiste gidin, sizinki büyük ihtimalle zorunluluk hissinden kaynaklanıyor. Eşinizin de çocuk için size yaklaştığını düşündüğünüzden soğuyor olabilirsiniz.

Ne yazık ki'si var mi?

Olmasi gereken cinsel hayat yasamak zaten.

Ihtiyaçlar hiyerarşisinde fizyolojik ihtiyaçlar arasında ilk siradadir cinsellik.

İsteksizlik sorunu olanlarin derhal tedavi olmasi gerek.

Olmuyorlarsa boşanıp kimsenin hayatini zehir etmemeliler.
Boşanma teklifini ben sunmustum zaten. Kimse kendi hayatını zehir ettirmez merak etmeyin istemeyen yoluna gider zaten. Umarım sizin hayatınızı zehir edenden kurtulmussunuzdur bu kadar öfke bana bunu hissettirdi

Back
X