Hayır hiç hamile kalmadım zaten bebek tedavisi süreci yıprattı bizi sanırım yine de şükrediyorum tabi ama arada da yoruluyorum sanırımDoğum falan yaptınız mı? Yani birden bire mi cıktı bu sorun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiç hamile kalmadım zaten bebek tedavisi süreci yıprattı bizi sanırım yine de şükrediyorum tabi ama arada da yoruluyorum sanırımDoğum falan yaptınız mı? Yani birden bire mi cıktı bu sorun?
Eşim çok istiyor ailem sürekli soruyor iş arkadaşlarım tek gündem de bu konu var hayatimizdaÖnce kadın doğum uzmanına sonra Terapiste gidin, sizinki büyük ihtimalle zorunluluk hissinden kaynaklanıyor. Eşinizin de çocuk için size yaklaştığını düşündüğünüzden soğuyor olabilirsiniz.
8 yıl geçmiş çok fazla bence bu kadar az zamanda da sürekli ilişki.. Çoğu kadın bence ee yuh der ki!!Evet konuştum yani benim istek duymama hiç zaman vermeden sürekli ilişki başlatıyorsun dedim . Yani bir evlilik görevi iki güne bir ilişki olur mu
Bazen desem daha doğru olurPeki eşiniz sizi tatmin edebiliyormu?orgazm olabiliyormusunuz? Yada hiç oldunuzmu?
Keyf almadığınız bir ilişkiyi yaşamak istemiyor olabilir misiniz?
Bakın cinsellik önemli biz kadınlar dönem dönem yaşarız bu isteksizlik sorununu.Ama önemlimolan bunu aşabilmek.
Erkekler için hatta bazı kadınlar içinde ince çizgidir bu
Terapist yardımı almalısınız
Der mi gercekten kendime de biraz pay çıkarmak istiyorum aslında özellikle bir okuduğum mesajdan sonra8 yıl geçmiş çok fazla bence bu kadar az zamanda da sürekli ilişki.. Çoğu kadın bence ee yuh der ki!!
Yani bir anket açsanız bence çoğunluk der.. Yeni evli değilsiniz sonuçta evlilik gibi cinsellik de oturur.. 2 günde 1 çok fazla bana göre.. Kadın olarak paylaşımı önemsiyoruz o işi değil..Der mi gercekten kendime de biraz pay çıkarmak istiyorum aslında özellikle bir okuduğum mesajdan sonra
Teşekkür ederimYani bir anket açsanız bence çoğunluk der.. Yeni evli değilsiniz sonuçta evlilik gibi cinsellik de oturur.. 2 günde 1 çok fazla bana göre.. Kadın olarak paylaşımı önemsiyoruz o işi değil..
Valla ben dogumdan beri haftada 1 bile cok goruyom, kaldiki iki günde 1Yani bir anket açsanız bence çoğunluk der.. Yeni evli değilsiniz sonuçta evlilik gibi cinsellik de oturur.. 2 günde 1 çok fazla bana göre.. Kadın olarak paylaşımı önemsiyoruz o işi değil..
5 yıldan sonra sorduğum tüm arkadaşlarım cinselliği de evlililiği de gereksiz buluyor.. Her şey çocuk için kadın daValla ben dogumdan beri haftada 1 bile cok goruyom, kaldiki iki günde 1![]()
Evliligi kesinlikle gereksiz bulmuyorum. Cocuguda gereksiz bulmuyorum5 yıldan sonra sorduğum tüm arkadaşlarım cinselliği de evlililiği de gereksiz buluyor.. Her şey çocuk için kadın da![]()
Haplar uzun vadeli kullanımda yapıyor bunu, ben de yaşadım. Eşimle sorunlarımız büyümeye başlayınca hapı bıraktım bitkisel destek aldım toparlanmak için.Evliligi kesinlikle gereksiz bulmuyorum. Cocuguda gereksiz bulmuyorum
Ama cinsellik nebilim ya offf
Haftada 1 bile cok
Ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ondan diye tahmin ediyorum cunku onceden bukadar degildim ya
16 aydir kullaniyorumHaplar uzun vadeli kullanımda yapıyor bunu, ben de yaşadım. Eşimle sorunlarımız büyümeye başlayınca hapı bıraktım bitkisel destek aldım toparlanmak için.