Cinsel isteksizlik

Önce kadın doğum uzmanına sonra Terapiste gidin, sizinki büyük ihtimalle zorunluluk hissinden kaynaklanıyor. Eşinizin de çocuk için size yaklaştığını düşündüğünüzden soğuyor olabilirsiniz.
Eşim çok istiyor ailem sürekli soruyor iş arkadaşlarım tek gündem de bu konu var hayatimizda

Peki eşiniz sizi tatmin edebiliyormu?orgazm olabiliyormusunuz? Yada hiç oldunuzmu?
Keyf almadığınız bir ilişkiyi yaşamak istemiyor olabilir misiniz?
Bakın cinsellik önemli biz kadınlar dönem dönem yaşarız bu isteksizlik sorununu.Ama önemlimolan bunu aşabilmek.
Erkekler için hatta bazı kadınlar içinde ince çizgidir bu
Terapist yardımı almalısınız

Evet konuştum yani benim istek duymama hiç zaman vermeden sürekli ilişki başlatıyorsun dedim . Yani bir evlilik görevi iki güne bir ilişki olur mu
8 yıl geçmiş çok fazla bence bu kadar az zamanda da sürekli ilişki.. Çoğu kadın bence ee yuh der ki!!

Peki eşiniz sizi tatmin edebiliyormu?orgazm olabiliyormusunuz? Yada hiç oldunuzmu?
Keyf almadığınız bir ilişkiyi yaşamak istemiyor olabilir misiniz?
Bakın cinsellik önemli biz kadınlar dönem dönem yaşarız bu isteksizlik sorununu.Ama önemlimolan bunu aşabilmek.
Erkekler için hatta bazı kadınlar içinde ince çizgidir bu
Terapist yardımı almalısınız
Bazen desem daha doğru olur

Siz kendiniz için bi terapiste gidin bence eşinizle aranızdaki tek sorun buysa halledilmeyecek bişey değil. Yardımla mutlaka aşarsınız olmuyosada en azından denedim dersiniz

Yazdığınız mesajlar için teşekkür ederim ancak zehir etmek konusunda okudum mesaj beni çok üzdü gerçekten bunun gibi başka mesajlarla karşılaşmamak icin konuyu kapatıcam. Burası destek sayfası olması gerekiyor haksizsak bile kırmadan biseyler yazabiliriz ama ne yazikki hala bu incelikleri bilmeyenler var. Benim için hassas bir konu ve ben başka kırıcı mesaj okuyup üzülmek istemiyorum . Teşekkür ederim.iyi aksamlar .

Der mi gercekten kendime de biraz pay çıkarmak istiyorum aslında özellikle bir okuduğum mesajdan sonra
Yani bir anket açsanız bence çoğunluk der.. Yeni evli değilsiniz sonuçta evlilik gibi cinsellik de oturur.. 2 günde 1 çok fazla bana göre.. Kadın olarak paylaşımı önemsiyoruz o işi değil..

Yani bir anket açsanız bence çoğunluk der.. Yeni evli değilsiniz sonuçta evlilik gibi cinsellik de oturur.. 2 günde 1 çok fazla bana göre.. Kadın olarak paylaşımı önemsiyoruz o işi değil..
Valla ben dogumdan beri haftada 1 bile cok goruyom, kaldiki iki günde 1 :110::KK57:

Her kadın aynı değil, her erkek de aynı değil. 15 yıla yaklaşmış olup hala aynı enerjiyle devam eden evlilikler de var. Bu tamamen kişisel bir durum. Eşleriden biri bu konuda daha istekliyse diğeri de uyum sağlamaya çalışmalı gibi geliyor bana çünkü bu isteğin yeteri kadar giderilmemesi kişilerin bütün ilişkisini etkiliyor

5 yıldan sonra sorduğum tüm arkadaşlarım cinselliği de evlililiği de gereksiz buluyor.. Her şey çocuk için kadın da 😂
Evliligi kesinlikle gereksiz bulmuyorum. Cocuguda gereksiz bulmuyorum
Ama cinsellik nebilim ya offf
Haftada 1 bile cok🤣
Ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ondan diye tahmin ediyorum cunku onceden bukadar degildim ya

Evliligi kesinlikle gereksiz bulmuyorum. Cocuguda gereksiz bulmuyorum
Ama cinsellik nebilim ya offf
Haftada 1 bile cok🤣
Ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ondan diye tahmin ediyorum cunku onceden bukadar degildim ya
Haplar uzun vadeli kullanımda yapıyor bunu, ben de yaşadım. Eşimle sorunlarımız büyümeye başlayınca hapı bıraktım bitkisel destek aldım toparlanmak için.

Merhaba ben 10yıllık evliyim 1 çocuk var ve malesef bende de aynı sorun var biraz zaman geçmiş konudan ama bir sonuç çare bulabildinizmi?

ben bir yıllık evliyim, eşim hergün isteyen birisi ve bu yüzden tartıştığımız zamanlar oldu ben istemediğimde. haftada iki olsa yeter gibi geliyor. o da yeni evli için az farkındayım. ben ilk aylar çok sıkıntı yaşadım ama sürekli acı sorunum vardı. hiç orgazm denen bişey yok ilk yaşadığım sıkıntılardan dolayı galiba soğudum

Back
X