Cinsel istismar önergesi

okudum.hatta başka bir arkadaş başka bir konuda bunu dile getirdi.sizin de konu açmanız güzel olmuş.

tecavüze uğrayan kadınları istismarcısı ile evlendirmeyi düşünen iğrenç beyinler tecavüze uğrayan erkekleri kiminle evlendirmeyi düşünüyor acaba?

midem bulandı.

okudum.hatta başka bir arkadaş başka bir konuda bunu dile getirdi.sizin de konu açmanız güzel olmuş.

tecavüze uğrayan kadınları istismarcısı ile evlendirmeyi düşünen iğrenç beyinler tecavüze uğrayan erkekleri kiminle evlendirmeyi düşünüyor acaba?

midem bulandı.
Aynı fikirdeyim.Acaba escinsel evlilikler yasalaştıda haberimiz mi yok?o erkek çocuklar ne olacak?bu ülkeye ne oluyor böyle?

Ben de imzaladım. Umarım işe yarar böyle kötü bir yasa olamaz olmamalı.
İşin kötüsü bunu savunan hemcinslerimiz dolu sosyal medyada.
Efendim ufak yaşta kocaya kaçan kızları kapsıyacakmış da tecavüzleri kapsamayacakmış. 18 yaş altı çocuktur rıza aranmaz diyenlere iyice çirkinleşip 16 yaşındaki kızlar ne haltlar yiyor nesi çocuk, resmiyet olmadan mı yapsın istiyorsunuz diyorlar.
Midem bulanıyor bu sabahtan beri.
İğrençlik resmen iğrençlik.
Vedat Türkali bu yasa kalksın diye yazmıştı Fatmagülün suçu neyi, döndük dolaştık yine geri gittik yine fatmagül yasasını çıkarmaya çalışıyoruz.

Bir çok kişinin tecavüzüne uğrayan kişi hangisiyle evlenecek acaba?!
Kura mı çekilecek, hakim mi karar verecek..
Nereye yuvarlanıyoruz böyle ülkece ya, utanıyorum artık...
Hangisinden zevk alıyorsa onla
Zira zamanında el kadar çocuk için "kendi rızası" diye karar çıkmıştı!!!

Bir kız çocuğuna layık gördükleri gelecek bu mu?
Tecavüze uğrayacak sonrada o yaratık ile evlenmeye mecbur bırakılacak.!
O çocuğun psikolojisi kimin umrunda!?

Çocuğun namusunu(!) kurtarıyorlar akıllarınca.
Yazıklar olsun ya.
Lanet okumaktan helak oldum sabahtan beri.

bu gecmiste evlenmis olanların cezalarının ertelenmesiyle ilgiliymis ama yanlıs..cinsel istismar sucu olarak geciyor ama cebir hile iradeye etkileyen bir neden olmaksızın denilmis nasıl sey bu ortada bir suc var magdur ile failin evlenmis olması cezanın acıklanmasının sonraya bırakılmasına veya verilen cezanın ertelenmesine bahane degil

bu gecmiste evlenmis olanların cezalarının ertelenmesiyle ilgiliymis ama yanlıs..cinsel istismar sucu olarak geciyor ve cebir hile iradeye etkileyen bir neden olmaksızın denilmis nasıl sey bu ortada bir suc var magdur ile failin evlenmis olması cezanın acıklanmasının sonraya bırakılmasına veya verilen cezanın ertelenmesine bahane degil
Geçmiş diye başlayıp gelecekte olacaklar için yol yapmaktır bence

imzaladım, kabul edilir bşy değil.... Allah yardımcımız olsun bu nasıl adalettir!!! hayvanlara da cinsel istismar yapıyorlar onları da mı evlendirecekler sapığıyla!!

CİNSEL İSTİSMARIN CEZASI OLMALI Kİ ARTIK SON BULSUN !!!

Back
X