- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin buruna şiir yazmayan utansınbenim ikizim_heidi_ de bir ara burnuma şiir yazmıştı. özerklik ilan etti diye. iyi kızdır halbuki. gözleriniz renkli değilse lens alın bence. gözlerinizede şiir yazılsın...
Kuzum o kizlar da ya sapik yada lezbiyen dikkat et...Kalcama laf edip dokunmaya çalıştilar .Vucuduma dokumaya çalıştılar.
Dersin ortasında patlattım kahkaha bir de ceza hukuku hocasının önünde.Geçen akşam yürüyüşe çıktık
Eşim dolunayı gösterip aynı senin popona benziyo bembeyaz top gibi dedi :))
Dua et şiir yazmış
Yatmak amaçlı kullanmak istiyorlar derken hanım efendi anlayamadım kimse kimseyi kullanamaz müsade edilmediği sürece birazda ilgi hoşluğu sanırım sizinki önce yüz verip konuyu cinselliğe kadar getirip sonra yatmak amaçlı kullanılck hissi bilemedim .ama hiç kimse yüz göz olmadığı birinin kalcasina bacağına şiir yazamaz bana göre . Konu sahibide gerçekten çok ilginç bir kişi iki kişi değil çevresindeki herkes oyleymis paronayak olarak düşündüm mesela arkadaşlarımız var güzel olduğunu söylüyoruz bu samimiyet bana göre niye arkadaşıma asilma gibi görülsün enteresan bir konu komikk sadece...Tam tersi konu sahibi herkes bana aşık demiyor ki...
Cinsel obje olarak görünmekten şikayetçi.
Aşk = cinsellik değil ki...
Aksine konu sahibi gibi veya benim gibi kadınları sadece yatmak amaçlı kullanmak istiyorlar.
Hatun daş daş :) ben begeniyorum:))Söyleyince baktım konu sahibi olmasın lütfen öyle biri, bu kadar yapay sahte görüntü kimsede olmasın![]()
İşte taş anlayışı değişiyor herkesin tabiHatun daş daş :) ben begeniyorum:))
Benim başıma gelmiyor. Kalçama şiirler falan. Nasıl çevreleriniz var sizin öyle![]()