- 19 Haziran 2011
- 50
- 7
- 88
- Konu Sahibi Geronimo92
-
bana sürekli bakışların çok güzel,dudakların çok güzel,fiziğin çok güzel,beni baştan çıkarıyosun,aklımı başımdan alıyosun,kalçaların harika deyip duruyo.bundan önce bi sevgilim daha olmuştu,o hiç böyle diildi o tek bi iltifat bile etmezdi.ben böyle iltifatlara alışkın olmadığım için mi bana fazla geliyo anlamıyorum.bunlar normal mi sizce??
Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım vardı. Sizin durumun tıpkısıydı,sonra içine sizin gibi kurtlar düşünce denemeye karar verdi. Çünkü ileride evlilik düşünürlerken çocuk o konulardan hiç bahsetmez olmuştu varsa ypksa cinsellik..
Arkadaşım ortak yaşamla ilgili konular açıyor avadan sudan bahsediyorken çocuk lafı oraya getiriyordu,o konuyu da konuşuruz,şöyle yaparız böyle yaparız diyordu.
1-2 ay sonra çocuk senden soğudum gibi cümleler kurmaya başladı hem de daha bir gün öncesinde sevgi sözcükleri söylüyorken. Bir çırpıda da bitirdi yani,demekki cinsellikten başka bir önem ve değere sahip değilmiş. Arkadaşım ağladı neden böyle oldu vs diye hiç mi sevmedin diye sordu ama o telefonda tersledi,cevap vermedi,oralı olmadı.. Sonuç: 5 paraya değmedi..
Ne olursa olsun sevmek öncelikle muhabbet kurmaktır. Ciddi düşünen insan ortak gelecek için biraz endişelenir ve çok şeyin uyumlu olmasını ister hayalkırıklığı olmaması için.Bu sebeple de konuşur,neleri ortak neleri farklı anlamaya çalışır- çaba sarfeder..
Tanıdığım bir öğretmen arkadaş vardı yaşını başını almış koskoca iki kızı olan derdi ki:Erkeklerin var olma amacı sadece soyunun devamını sağlamaktır.Onları güdüleri bu şekilde yönlendirir. Biz bayanlar için cinsellik sevgi bağlılık gerektirirken erkekler için bu gerekmez.Onlar için ihtiyaçtır illaki rahatlamaları gerekir.Bu yüzden erkek arkadaşını bir de bu yönden değerlendir seninle birlikte olmak için ısrar ediyorsa diğer arkadaşlara katılıyorum ama dürtüleri sevdiği beğendiği birini arzulamasına neden oluyorsa bu kötü değil aksine iyi bir şey. Kim sevgilisiyle ya da nişanlısıyla başbaşa kaldığında kaçamaklar yapmamıştır ki.
dertlerini anlatmıyor, tamam. yapısı bu olabilir. ketumdur belki biraz o konularda. ama dertlerini paylaşmadığı gibi hiçbir şey mi paylaşmıyorsunuz? ne bileyim havadan sudan, herhangi bir olaydan, filmden, güncel şeylerden...vs hiç mi konuşmuyorsunuz?
yanyana geldiğinizde sadece cinsellik içeren konuları konuşuyorsanız evet o zaman bir problem var. ama eğer saydığım diğer şeylerden de bahsedip, birşeyler paylaşıp, bunların yanında ayrıca bu konuları konuşuyorsanız çok da garip değil bence. tabii ne kadar zamandır birlikte olduğunuz da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?