- Konu Sahibi Geronimo92
-
canım benim de erkek arkadaşım 30 yaşında ve biz de çok az görüşüyoruz çünkü ben yurtdışındayım. türkiye'ye geldiğim zaman da bir hafta filan kalabiliyorum, o bir haftanın 4 gününde erkek arkadaşımla geçiriyorum desem, gün tamamen sohbet ederek ve sarılarak geçiyortabi ki bu tarz şeyler de olacak; ama biraz fantzi olmuş gibime geliyor bir de sürekli böyle geçiyorsa bence hoş değil... daha dikkatli olmalısın bu konuda. zaten ayrılıp ayrılmaman gerektiğini sormamışsın; ama bence bu kadarı normal değil.
yok ben istemediğim sürece ısrar etmiyo.devamlı söylüyo zaten ben bunları istediğim için yapıyorum ama senin de hoşuna gittiğini düşündüğüm için yapıyorum,eğer rahatsız olduğun bi hareketim olursa söyle yapmam diyo.cidden öyle söylediğim zaman yapmıyo,sadece arada bazen unuttuğu zamanlar oluyo ama hatırlatınca özür diliyo hemen
telefonda konuşurken ya da mesajlaşırken başka konulardan da konuşuyoruz tabi.ama mesela bi buluştuğumuzda zaten haftada bir ya da iki haftada bir 1-2saatliğine falan buluşabiliyoruz ilk başta başka konulardan konuşuyoruz biraz sonra konu oraya kayıyo,buluşmanın çoğu öpüp okşamakla geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?