Cinsel Q nuz ka??

çilekli reçel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
149
3
96
40
İstanbul
şimdi Avrupa da duygusal zekadan sonra araştırılan bir tür daha var.Oda cinsel zeka ..Aşagıdaki testi çözün cinsel zekanızı ölçün..1)tanıdıklarınızın cinsel ilişkilerini göz önünde bulundurarak kendi cinsel yaşamınızı değerlendirin.
a- onların ki kadar heyecanlı değil
b- aynısı
c- daha heyecan verici
d- şu anda hiç bir ilişkim yok

2)sevgilinizden ya da eşinizden herhangi bir cinsel sırrınızı sakladınız mı?

a- hayır,asla
b- bir yada iki kez
c- bir çok kereler
d-sıksık

3)günlük işlerinize (hobiler,alışveriş vs.) harcadığınız çabanın ne kadarını daha aktif ve tatmin edici bir cinsel yaşam için harcıyorsunuz?
a- gün içinde sıksık dah fazla ve iyi bir cinsel yaşamım olması gerektiğini düşünüyorum.
b-tatmin edici bir cinsel yaşam hobilerim kadar önemlidir.
c-günlük işlerimi düzene koyduktan sonra cinsel yaşammı düşünecek vaktim ve gücüm kalmıyor.
d-cinsel yaşamımım bu kadar kötü olmasında utanıyorum ve hiç düşünmemeye çalışıyorum.

4)çok iyi bir cinsel yaşamın gerçek aşkın kanıtı olduğunu düşünüyormusunuz?
a- harika bir cinsel yaşamın gerçek aşkla alakası olduğunu düşünmüyorum.
b- iyi bir cinsel yaşamın bir çiftin uyumlu birlikteliğinin kanıtı olduğunu düşünüyorum.
c- iyi bir cinsel yaşamın aşık olmanın kanıtı olduğunu düşünüyorum.

5)çok beğendiğiniz ve ciddi bir ilişki düşündüğünüz biriyle arkadaşlığınız ilerlemeden cinsel ilişkiye girermisiniz?
a- eğer çok beğendiğim biriyse,onunla birlikte olmadan önce,onu iyice tanımaya çalışırım.
b- onunla birkaç bulışmadan sonra cinsel ilişkiye girebilirim.
c- eğer çok beğendimse onunla hemen cinsel ilişkiye girerim.

6)cinsel ilişkiye girme isteğininizin sebebi daha çok fiziksel çekim mi,yoksa duygusal bir yakınlaşma arzusu mu?
a- fiziksel ya da duygusal ayırıcılardan hangisinin etkin olduğunu ayırt edemiyorum.
b- bazen sadece fiziksel çekimin etkin olduğunu düşünüyorum.
c- bazen ,fiziksel olarak uyarılmak yerine duygusal açıdan eşime daha yakın olmak istiyorum.
d- bana göre fiziksel ve duygusal uyarıların eşit olması gerekiyor.

7) size fiziksel olarak çekici gelen kişiler hep aynı niteliklere mi sahip?
a- her zaman aynı tip insanları beğenirim.
b- benzer tipte insanları beğenirim ama bu onlarla birlikte olmam için yeterli değil
c- fiziksel açıdan birbirinden çok farklı insanları beğenirim.
d- fiziksel açıdan nasıl insanlardan hoşlandığımı asla belirleyemem.

8)cinsel açıdan öneli bir sorun,travma yaşamak ilerleyen yıllarda cinsel yaşamı olumsuz etkiler mi?
a- ilerleyen yılalrda olumsuz deneyimler olmazsa etkilemez
b- şu an ki partner anlayışsızsa eski deneyimlerin olumsuzlukları tekrar gündeme gelebilir.
c- bu konu üzerine çok fazla düşünürse etkienir.
d- bazı durumlarda etkilenmesi mümkün.

9)cinsel ilişkiye ortalama ne sıklıkla giriyorsunuz*
a- yılda bir kaç kez
b-ayda bir ya da iki kez
c- haftada bir yada iki kez
d-haftada üç ya da dah çok

10)istemediğiniz halde sadece eşinizi memnun etmek için cinsel ilişkiye girdiniz mi?
a- hiç
b- bir kaç kez
c- zaman zaman
d- çok sık
puanlama

1) a.-2 b.3 c.0 d.0
2)a.3 b. 1 c.-1 d.-3
3) a.-1 b.3 c. -1 d. -2
4)a3. b. 0 c.-3
5)a. 3 b1. c. -3
6) a.-1 b. 1 c. 1d. 1
7)a. 0 b. 1 c.3 d. 0
8) a. -2 b. 0 c.-2 d. 3
9) a.0 b. 1c.2 d. 3
10) a.3 b.0 c. -1 d. -3
değerlendirme
cinsel ıq nuz 80 ve üzeri ise
cinsellik konusunda tam bir bilgesiniz.cinsel yaşamınızdan memnunsunuz.ilişkinizin iniş- çıkışlarını mantıklı bir şekilde algılayıp, çözümler üretebiliyorsunuz.

cinsel ıq nuz 70 -79 arası ise
ortalam bir noktadasınız.ama aslında bu konuda bilgisiz, deneyimsiz değilsiniz.sizin yapmanız gereken cinselliğin' sabahları kahvaltı yapmak gibi 'sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezi olduğunu kabul etmek

cinsel ıq nuz 69 ve altı ise
cinselliği biraz daha farklı algılamaya çalışmalı, cinsel bilgilerinizi tazelemelisiniz.ya da eşinizle biraz daha iyi iletişim kurmanın yollarını bulmalısınız.eğer cinsellikle ilgili sorunlarınız var ise, bunu bir uzman yoluyla çözüme kavuşturabilirsiniz
.

yaw cnm ben bu değerlenidirmeyi anlamadım. :uhm: Benim değerlendirmelerimin toplamı 11 çıktı mesala. Burda hepsi 3 puan değerinde olsa bile toplamı 30 olur nası olcak:delphin:

yok arkadaşlar, 1.ye a dediyseniz, a nın puanını, c dediyseniz cnin puanını alacaksınız.

Her sorunun her seceneği farklı hesaplanmış. Testin güvenilir olduğunun kanıtıdır, ancak uygulaması azcık eziyetli.

cnm bizde tek tek topladık ama puan aralığında bi sorun var. Max ulaşabileceği rakam 30 oluyo yani. Şöyle bişi yapabiliriz.Çilekli reçelinde dediği gibi

ilki için 20 ve üzeri
ikinci 10 19 arası
üçüncü 9 ve altı

BU NASIL BİR PUANLAMA YAA...Zamanıma yazık oldu..hepsi 3 puan olsa toplam 30 yapar sen 80 lerden bahsediyon..yer işgal ediyon bari düzgün yap..

Back
X