Cinsel sorun

gulnagme

hokus pokus :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
391
8
118
bodrum
şuanda ikinci bebeğime hamileyim önceden de cinsel hayattımdan zaten memnun değildim. hiçbir zaman net olamadım eşime karşı şuan da 15 haftalık gebeyim
ve eşimden resmen köşe bucak kaçıyorum.
cinsel isteğim hiç kalmadı çok sıkılıyorum.
o istiyor ben iteliyorum onu sevmediğimden değil ama o sevmediğimi zannediyor bana surat asıyor.
ama ne yapsam içimden gelmiyor.
zaten 4 senedir hiç boşalmadıgımı bile eşime söyleyemedm.
söyleyemiyorm. aslında söylemem lazım
nolur bana akıl verin
nolcak bu kadınları hali:1ninca:

Söyle açıkça bu böyle gitmez..Sadece kendini rahatlatmak olmadığını bilmeli cinsel ilişkinin...O da seni memnun etmek için çaba harcasın......

canım söylemesen de zaten o da bunun bilincindedir...
ve bunun için gayret göstermeli bir erkek!
kendi tatmininin yanı sıra karısının da doyuma ulaşmasını sağlamalı...
bencil olunursa,elbett te bir kadın bunu yaşamaktan kaçınır...
eşinle konuş ve bu anlamda seninle daha çok ilgilenmesi gerektiğini hatırlat...

Ben bekarım o yüzden siznle değil de kendimle ilgili birşeyi yazmak istedim.Bu cinsel ilişki olayı bana nedense iğrenç birşeymiş gibi geliyor.Neden acaba:S
Annemle babam da beni ilişki ile yapmışlar sonuçta ama onları da düşününce daha da midem bulanıyor...
Bu arada bu konu alakası olmayan bir yere açılmış:S

Son düzenleme:
Ben bekarım o yüzden siznle değil de kendimle ilgili birşeyi yazmak istedim.Bu cinsel ilişki olayı bana nedense iğrenç birşeymiş gibi geliyor.Neden acaba:S
Annemle babam da beni ilişki ile yapmışlar sonuçta ama onları da düşününce daha da midem bulanıyor...

Belki seni leylekler getirmiştir...kaydirigubbakcemile3

Demek ki yaşayınca farklı düşünüyor insan.......

konu yanlış yerde, bence en güzeli neden zevk almıyorsun , ne olsaydı nasıl olsaydı zevk alırdın bunları listele ve eşinle paylaş, cinsellik önemli bi ihtiyac ve ilişkinizide saglamlaştıracak bir öğe, çözüm yolları arayabilirsiniz

eşinle açık açık konuş canım..
neden zevk alamadığınızı beraberce tespit edin..

bir de cinsellik konusunda yeterince bilgiye sahip misiniz? bu sorunun cevabını bulmaya çalışın, eksik olduğunuz noktalar varsa en azından internetten araştırıp,gidermeye çalışın..

4 yil bosu bosuna soylememissin bir zmandan yardim alsaniz iyi olurdu sikma kendini ve kocanla konus

hamilelik psikolojisidir bence,
kendinizi olsun diye zorlamayin, akisina birakin zamanla duzelir bence.

ama daha once hic bosalmamis olmaniz; sizin isteksiz yapinizdan mi yoksa esinizden mi kaynaklaniyordu acaba? eger sizde sorun yoksa esiniz cok mu acele ediyordu, ya da kisa mi tutuyordu iliskiyi. biraz iliskiyi siz yonetseniz; yani hemen olmasina izin vermeyin, biraz uzun on sevisme (pardon acik konusuyorum ama) sonrasinda da kontrol siz de olacak sekilde bir pozisyon; boylece ritmi ayarlarsiniz; hizli ya da yavas; ve hosunuza giden tempo hangisiyse onu yakalayinca ayni tempoda devam etmesini saglarsiniz; bunun da sonu ... iste anladiniz siz.

cok acik secik yazdiysam, ozur dilerim, bekarlardan ve de yasi kucuk olanlardan ozellikle..

konu biraz alakasiz yerde olmus ama gorunce ilgili oldugu yere tasirlar nasilsa...

Back
X