- Konu Sahibi kedimgilbert
[COLOR="#B22222"]2 yıl önce böyle olay yaşadım ve suçlu kaçmasın diye 8 ay yattı şu an denetimli serbest mahkeme sürüyor bu şeyden dolayı hem cerrahpaşa tıp fak prof hem de yenıbosna adli tıptan rapor verildi 2 sinde de magdurun ruh sağlığı bozuk dendi ilkinde anksiyete depresyon diğerin de ise travma sonrası depresyn dendi ama bu olayla ilgili mi değil mi bilinmiyor yazıyor işte bu yuzden o sapık ceza almıyor hala bu 5 . Mahkemem ne yapmam gerekiyor tekrar adli tıp rapor isteyebilirmiş benden dosya şimdi adli tıpta şimdi daha buyuk kurul görücekmiş ve mahkemem şubatta gidip konuşsam mı acaba yararı olur mu butun yaşamım altust oldu olaydan sonra hem taciz hem de darp raporum olduğu halde bu kişi ceza yemedi hala illa kendimi öldürmem mi lazım ben hazmedemiyorum çünkü aklıma bazen hakime ve doktora para verdikleri geliyor acaba öyle mi kişi tekin değil zaten daha önce yağmalama yapmışlar gözcülükten dava da açılmış buna gidip te adli tıptan prof le yada yetkili doktorla görüşsem davayı etkiler mi neden ceza yemiyor şahıs kurul neden tam bozuk yazmamış bu yuzden tekrarı istenicek cerrahpaşa ise kesin hapise girer bu kişi demişti ne yapıyım bilen var mı akıl verin lütfen karsıma geçip mahkemede gülüyor abzen arkadaşıyla geliyor yaptığı yanına kar kalmamalı ne yapmalıyım bu şahsa adli tıp tekrar beni çağarmadı daha ben gitsem mi oraya bana bakın diye belki yardımcı olur doktor anlatırsam olayı ona[/COLOR]
Son düzenleme: