Cinsel takıntılı mı oldum?

Sabah kalktığımda ya da akşam yattığımda eski sevdiğim adamla cinsel birliktelik hayalime geliyor ve bu beni sinir ediyor. Bu hayalden sonra akıntım da oluyor baya.. Namazımda bir insanım abdestime de mani oluyor. Bazı yerlerde şehvetle gelen akıntının güslu gerektirdiği bazı yerlerde hayalin gerektirmediği yazıyor emin olamıyorum. Ergen de değilim 29 yaşındayım. Bana haram olan sevmemiş birini hayal etmektense herhangi biriyle evlencem heralde. O zaman da korkuyorum onu hayal etmeye devam edersem diye... Böyle durum yaşayanlarınız oldu mu?
Hormonlarınızın aktif çalışıyor olması çok normal değil mi?

Hayır benim hiç birlikteliğim olmadı. Dinen uygun bulmuyorum elle tatmini ama hayalim bu sefer devreye giriyor sanırım..
Normal olmasına sevindim peki bunda güsul almam gerekiyor mu gerekmiyor mu bilen var mı ilahiyatçı burda?
masturbasyon günah hayal etmek serbest demek 😂 ya git kendini tatmin et, psikolojin bozulacak yokluk çekmekten 🙄

Camasirin islanacak kadar hayal ettiysen abdest lazım.

Ilahiyatçı ben varım işini görürse. Ama konun hiç inandırıcı gelmedi. Yine de yazayım birleşme olmadan gusül abdesti gerekmez.
Masturbasyon günah mı peki? Benim bildiğim zina günah, masturbasyon zina değil, neden günah olsun sonrasında gusül abdesti aldıktan sonra?

Back
X