cinsel terapi ve vajinusmus tecrübelerim

nakit 30bindi kredi kartına 35bin demişlerdi. 2 ay önce.

yine burada görmüştüm 30bin civarı deniyordu. muhtemelen aşağı yukarı aynı
Klinikte neler yapılıyor da bu kadar kişi terapiyle atlatıyor, youtubeden izleyip öğrenilecek bir yanı var mı merak ediyorum yani sanki fizyolojik bişeyim varmış da yapamıyormuşum gibi hissediyorum yani

Klinikte neler yapılıyor da bu kadar kişi terapiyle atlatıyor, youtubeden izleyip öğrenilecek bir yanı var mı merak ediyorum yani sanki fizyolojik bişeyim varmış da yapamıyormuşum gibi hissediyorum yani
bunun için önce bi kadın doğum uzmanınyla görüşmeniz gerekiyor. ben sürecimde bunu anlattım. sonrasında buraya yönlendirildim için bu tedaviye başladım.

canım aşamayacağın, yapamayacağın hiç bir şey yok. buna inan öncelikle.

sorun olursa burdayım

çok duygulandım, başardığımı gördükçe nasıl zor bir süreç olduğunu hatırlıyorum. keza tam 1 haftadr bu sürecin içindeyim. darısı sizinde başınıza olsun inşallah 🌻🤗
medikallerde bu fallusların satıldığını biliyorum. 4 fallus kullandık biz. sırayla ve nefes egzersizleriyle.

1.gün sadece 1 ve 2. fallus
2. gün 2 ve 3. fallusu kullanıp eşimle ilişki denemesi oldu. ( hepsini almanız beklenmiyor, denemeniz ve belki ucunu almanız dahi yeterli) büyük bir adım bizim için.
3.gün 4. fallus denendi ve her gün ilişkiye girmemiz istendi.

sürecim en genel haliyle bu. verilen ilacı yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama hem nemlendiren hem de çok az ağrı kesici özelliği olan bir karışım olduğunu biliyorum fakat kayganlaştırıcı ve yağ da kullanılabilir.

azim ve partnerinizin desteği en önemli etken olduğunu düşünüyorum.
merhaba kullandığınız size verilen ilacı özelden öğrenmem mümkünmü bende parmak egzersizleri ile yenmeye çalışıyorum çok fazla yanmam oluyor durex kullandığımda belki size önerilen şey daha mantıklı olur bemim içim

merhaba kullandığınız size verilen ilacı özelden öğrenmem mümkünmü bende parmak egzersizleri ile yenmeye çalışıyorum çok fazla yanmam oluyor durex kullandığımda belki size önerilen şey daha mantıklı olur bemim içilen durr

merhaba kullandığınız size verilen ilacı özelden öğrenmem mümkünmü bende parmak egzersizleri ile yenmeye çalışıyorum çok fazla yanmam oluyor durex kullandığımda belki size önerilen şey daha mantıklı olur bemim içim
merhaba, kremi kendi yaptıkları bir küçük kavanozda verdiler. bunu eczaneye sorarak yaptırabilirsiniz.

Back
X