- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Guncelleme : hepinizin yorumu o kadar değerli idi ki benim için çok teşekkür ederim hepsini çok dikkate aldım geçmişte yaşadığım evlilikte eş ve ailesinden 1 sene akil almayacak derecede psikolojik şiddet ve fiziksel şiddet gördüm.. bu çocuğun ailesi de kendisi de çok iyi insanlar 4 yıldır aramızda su sızmaz ama hiç birlikte olacağımı düşünmedim ama dediginiz gibi cinsellik olmadan da evlilik olmaz cinsellik evliliğin %80 i bunları uzmanları da dinleyerek karar aldım aslında ona karşı duygum yok aşık değilim sadece iyi biri olduğu için acaba mi dedim ama olacak iş değil ailemin evinde de cinsellik olmadan yaşayıp ona arkadaş oluyorum zaten bir imza sadece bizi mutsuz eder özellikle de beni
Guncelleme : hepinizin yorumu o kadar değerli idi ki benim için çok teşekkür ederim hepsini çok dikkate aldım geçmişte yaşadığım evlilikte eş ve ailesinden 1 sene akil almayacak derecede psikolojik şiddet ve fiziksel şiddet gördüm.. bu çocuğun ailesi de kendisi de çok iyi insanlar 4 yıldır aramızda su sızmaz ama hiç birlikte olacağımı düşünmedim ama dediginiz gibi cinsellik olmadan da evlilik olmaz cinsellik evliliğin %80 i bunları uzmanları da dinleyerek karar aldım aslında ona karşı duygum yok aşık değilim sadece iyi biri olduğu için acaba mi dedim ama olacak iş değil ailemin evinde de cinsellik olmadan yaşayıp ona arkadaş oluyorum zaten bir imza sadece bizi mutsuz eder özellikle de beni
Son düzenleme: