• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel uyum olmadan evlilik

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Guncelleme : hepinizin yorumu o kadar değerli idi ki benim için çok teşekkür ederim hepsini çok dikkate aldım geçmişte yaşadığım evlilikte eş ve ailesinden 1 sene akil almayacak derecede psikolojik şiddet ve fiziksel şiddet gördüm.. bu çocuğun ailesi de kendisi de çok iyi insanlar 4 yıldır aramızda su sızmaz ama hiç birlikte olacağımı düşünmedim ama dediginiz gibi cinsellik olmadan da evlilik olmaz cinsellik evliliğin %80 i bunları uzmanları da dinleyerek karar aldım aslında ona karşı duygum yok aşık değilim sadece iyi biri olduğu için acaba mi dedim ama olacak iş değil ailemin evinde de cinsellik olmadan yaşayıp ona arkadaş oluyorum zaten bir imza sadece bizi mutsuz eder özellikle de beni

Son düzenleme:
Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )

Öncelikle, pat diye evlilik iyi bir şey değil.
Bir insanın arkadaşınızken size gösterdiği yüzü ile sevgiliyken gösterdiği yüzü bir değil. Zaman içinde tanımanız daha önemli ve cinsellik sizin nasıl zevk aldığınıza bağlı. Erken boşalma yaşarsa sizi de tatmin etmeyebilir. Cinsel isteksizliği oluyorsa ileride pişman olabilirsiniz.

Sorry bro olmaz derim. Bir insanin saglik sorunu olabilir, ama daha doktora bile gitmiyor. Ama sonuclarina sizi de mahkum edecek. Yok yaw. Birde cinsellik önemli.
23 yaşındayım bilmiyorum sadece iyi biri diye evlenmek ilerde pisman edebilir beni haklisiniz

Karşılıklı aşk yok, cinselliğin olmayacağıda şimdiden belli... E ne diye arkadaş kalmıyorsunuz? Evlenip ne yapmayı düşünüyormuş beyefendi? Uzaktan uzağa bakışacakmıymış sizinle? Genç yaşta tedaviye karşı olması sorunlu olduğunu gösteriyor zaten.. Sizin evlenmek istemenizdeki amaç ne zaten onu hiç anlamadım? Aşık değilsiniz, cinsel çekim yok? İnsan kardeşiyle evlenir mi :) Bu nikahta keramet olmaz. Bilginize.

Sizin ilişkiniz sizin dinamiginize göre olur.
Size hissettirdiği çekim, arzu vs yokmu aranızda
eger hissetmiyorsaniz olmaz zaten

Evlilikte cinsellik %80 önemli.
Karşınızdaki kişi en başından anlatmış bence takdir edilecek bi durum . Evlendikten sonra öğrenseniz iyi olmazdı.
Evlenmeden önce tedavi olsun madem . Cinsellik olmadan karşılıklı sevgi saygı falan biraz pembe hayaller . Aynı evde yaşayınca öyle olmuyor o işler. İyi düşünün. Karşınızdaki kişiyle net olarak konuşun

Ona karsi sevgi hisetmiyorsunuz anladigim kadariyla ustelik birde cinsel sorunlari var olmaz bu evlilik. Zamanla sevgisizlik ve cinselsizlik iyi yonleride alip goturur en ufak birsey size batmaya baslar.

Cinsellik olmadan, karşılıklı duyguyla evlilik yürür mü demişsiniz ya, sizin duygunuz da yokki adama ( muhtemel onunda size yok zaten ). Yaşlar kaç bilmiyorum ama muhtemel aileden, çevreden evlen artık diye baskı görüyor ve başını yakmak için sizi seçmiş gibi duruyor. Doktora asla gidemez ve gitmeyecek de. Neden biliyor musunuz? Çünkü sizin yok öyle değil dediğiniz gibi biri çünkü.

Back
X