• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel uyum olmadan evlilik

Ona karsi sevgi hisetmiyorsunuz anladigim kadariyla ustelik birde cinsel sorunlari var olmaz bu evlilik. Zamanla sevgisizlik ve cinselsizlik iyi yonleride alip goturur en ufak birsey size batmaya baslar.
Evet haklisiniz ama bu devirde sağlam karakterde insan bulmak zor acaba tolore edilebilir mi cinsellik dedim ama 23 yaşındayım bilmiyorum insan cinselliği de ister

Cinsellik olmadan, karşılıklı duyguyla evlilik yürür mü demişsiniz ya, sizin duygunuz da yokki adama ( muhtemel onunda size yok zaten ). Yaşlar kaç bilmiyorum ama muhtemel aileden, çevreden evlen artık diye baskı görüyor ve başını yakmak için sizi seçmiş gibi duruyor. Doktora asla gidemez ve gitmeyecek de. Neden biliyor musunuz? Çünkü sizin yok öyle değil dediğiniz gibi biri çünkü.
Doktora gidemiyor cunki çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahip 4 senedir onu tanıyorum dışardan bakıldığında osmanlı devrinden kalmis adamlar gibidir :) bana bile 4 senedir duygu besleyip söyleyememiş bir insan bir arkadaş aracılığı ile ortaya çıkarıldı durum

Evet haklisiniz ama bu devirde sağlam karakterde insan bulmak zor acaba tolore edilebilir mi cinsellik dedim ama 23 yaşındayım bilmiyorum insan cinselliği de ister
Tolore edilemez bir durum genelde cinsel problemi olanlar diger yonlerden iyi olmaya calisir eksigi kapatmak icin zaten. Tedavi olmak istese belki olabilirdi ama zaten siz ona karsi bir sevgide hissetmiyorsunuz bence zorlamayin bu durumu.

Doktora gidemiyor cunki çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahip 4 senedir onu tanıyorum dışardan bakıldığında osmanlı devrinden kalmis adamlar gibidir :) bana bile 4 senedir duygu besleyip söyleyememiş bir insan bir arkadaş aracılığı ile ortaya çıkarıldı durum
Peki. Siz neye inanmak isterseniz...

23 yaşındayım bilmiyorum sadece iyi biri diye evlenmek ilerde pisman edebilir beni haklisiniz

23 yaşında kendini neden sevmediğini birine mahkum ediyorsun :ruh:

Yani konu sahibesi daha önce de konu açmamış mıydın, sana acele etme, hayatını yaşa, flört et hayattan keyif al dendi. Sen koştur koştur bulduğumla evleneyim tuttuğumu öpeyim mantığında yine gürül gürül bir hataya doğru koşuyorsun. :KK51:

23 yaşındayım bilmiyorum sadece iyi biri diye evlenmek ilerde pisman edebilir beni haklisiniz

Iyi olmak iyidir, ama vicdanli olmak daha önemli. Benim evlenmeden önce bir kac rahatsizliklarim vardi. Burda baska yerde de bahsetmistim daha önce. Tedavi olup öyle evlendim, cünkü elimizde olan seyler var ve olmayan seyler var. Bir insan tedavi olmayi reddetiyorsa kendi karari, ama bunun cilesini baskasi cekmemeli. Birde uzun süre cinsel isteksizlik ile o yasayabilir belki, ama siz yasamak zorunda degilsiniz. Ve acik konusmak gerekiyorsa herkes güzel bir cinsel hayat isteme hakkina sahip. Yoksa evlenmeden biriyle ev arkadasi olarak da yasayabilir insan. Ayni hesaba cikiyor cünkü

Duygu yok , aşk yok,cinsel çekim yok.ALLAH aşkına adam iyiyse cennete gitsin .İyi diye biriyle evlenilmez" aşığım ve o çok iyi biri" dediğiniz biriyle evlenin.Evlenip arkadaş gibi takılmak istiyorum , cinsellik hiç istemiyorum karşılıklı paravan evlilik istiyoruz diyorsanız bilemem........

Adam ne kadar dürüstmüş.
Hastalıktan değil de kendinden uzaklaştırmak için uyduruyor gibime geldi. Hasta olduğunu kabul eden biri neden tedavi olmak istemez ki?
Konuşmak için can atan o ben pek umursayan taraf değilim 2 aydır unutmuştum bile

Çok garip yani. Bu kişi kendini birine kakalamaya calisiyor gibi ya siz bilirsiniz ama yani çikipta "4 senedir arkadasiz hemen soz yuzuk evlilik yoluna girelim gitsin+ cinsel sorunum var haberin olsun ama tedavi istemem boyle kabul et." Durum özeti bu ve sacmalik resmen.🙄 Ben uzak dururdum ne yaptigi belli değil.

Son düzenleme:
Merhabalar 4 senelik arkadaşımın bana duygusu olduğunu söylemesinden sonra bir süre düşünmek istediğimi söylediğim hastalık vs girdi araya konusmadim fırsat olmadı bugün bir saat bir yerde kahve içtik niyetinin 4 senedir birbirimizi tanıdığımız için direkt evlenmek olduğunu söyledi söz nişan yapalım bir yola girelim dedi 4 senedir çok iyi tanırım çok naif çok iyi biridir bir gün olsun incitmedi cevreden de birini incittigini görmedim ama aklıma hiç onunla ben bir evliliği birakin ilişki gelmedi. bahsettigim insan çok iyi biri karakter olarak ama cinsel olarak sorunları varmış gey falan değil bu arada eminim. erken boşalma vs sorunları varmış ama doktora gitmek istemiyormuş uzun süredir cinsel istek duymayabiliyormuş tek sorununun bu olduğunu üstü kapalı bir şekilde anlattı karakter olarak çok iyi biri ama konu evlilik ve evlilikte insan daha çok birşey bekler mi ? Evde iki arkadaş olarak mi yaşarız? Çocuğa biraz zaman istediğimi söyledim çok ani evlilik bu pat diye karar verilecek birşey değil hemen dedim görüşlerinizi merak ediyorum sizce evlilikte cinsellik ne kadar önemli ? Cinsellik olmadan da karşılıklı duygular ile evlilik yürür mü? ( tedavi diyeceksiniz ama o onun istemesi ile olacak birşey ben evlenip daha sonra tedavi ol diye baSkı yaparsam da sorunlar olur )
Baştan peşin peşin söylüyor ki böyle bir beklentin olmasın. Yarın sen bundan usandığında bunu bilerek evlendiğini söyleyecek. Çok aşık seviyor olsan hadi bir nebze diyelim. Ama öyle bir durumda yok baştan bu fedakarlığa gerek var mı?

Siz daha 22 yaşındasınız, daha önce bir evlilik yapmışsınız bu genç yaşınıza rağmen.
Böyle birini alternatif olarak düşünmeniz bile enteresan geldi bana.
Arkadasınızda dürüstlük adı altında sizi hafife almış açık açık.
Cinsel sorunlarım var ama tedavi olmam ne demek?
Adet yerini bulsun diye evlenmek istiyorum, sen de bunun için uygun adaysın, zaten ikinci evliliğini yapacaksın, elinde olanla yetinirsin. Dediklerinin açıklaması bu bence.

Konuşmak için can atan o ben pek umursayan taraf değilim 2 aydır unutmuştum bile
Yani adamın hareketleri hiç bir şekilde normal olmadığı için yorum yapamayacağım.

Çok hoşlanıyor olsa neden sevişmek istemesin?
Yetersiz olduğunu biliyorsa neden tedavi görmek istemesin?
Senin kafanda bu tuhaf adam nasıl yer etti?
Yaşın küçük ama hayat tecrüben var, niye kendini zor duruma sokmaya çalışıyorsun inatla?

Siz daha 22 yaşındasınız, daha önce bir evlilik yapmışsınız bu genç yaşınıza rağmen.
Böyle birini alternatif olarak düşünmeniz bile enteresan geldi bana.
Arkadasınızda dürüstlük
adı altında sizi hafife almış açık açık.
Cinsel sorunlarım var ama tedavi olmam ne demek?
İş olsun diye evlenmek istiyorum, sen de bunun için uygun adaysın, zaten ikinci evliliğini yapacaksın, elinde olanla yetinirsin. Dediklerinin açıklaması bu bence.
tam olarak bu, insanları çok iyi analiz ediyorsunuz

Cinsellik olmadan evlilik olmaz. Cinsel hayattaki heyecan tutku = evliligin mutluluk düzeyi. Bu kadar net. Ayrıca sorununu bildiği halde tedavi olmahi reddeden , evlilikten beklentisi muhtemelen yemegini yapan evini temizleyen tanidigi bildigi bir "kadın" olan bir adamla evlenip kim kendine yazik etmek ister ki

Back
X