• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel uyum Prensiplerden vazgecmeye degermi?

Siz de tanisma sitesinden baskalariyla yazismaya devam edin ve bunu onun gormesini saglayin. O zaman rahatsiz olup konuyu gundeme getirecektir. Siz de soylersiniz onun boyle yaptigini farkedince demek ki iliskimiz acik iliski diye ben de oyle yaptim diye. Egosunu sisirmeyin su adamlarin. Benim erkek bir arkadasim arkadaslik sitesinden birisiyle ciddilesince o gorustugu kiz sitedeki profilini kaldirmis ama adam kaldirmamis ve bununla ovunuyordu ben uyeligimi kaldirmadim ama o kaldirdi diye. Kisacasi ya acikca soyleyin uyeligin kaldirmasini ya da siz de onun gibi baskalariyla konusun.

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Ay ne desemki cinsellikte uçuyorsunuz diye başka kadınlarıda uçurmasını göze alın o zaman .Yani mideniz alıyorsa tabi.Her şey cinsellik değildir bana göre .Tamam uyum vs önemlidir ancak .Zeynep 1 varsa eminim Zeynep 2 de vardır .

Zaten şuan icib evlilik benim için sözkonusu değil. Sadece birbirimize zamanla asik olsak 10 Numara olacak. Aramizdaki ten uyumu konusunda birbirimizle hemfikiriz çünkü ama yani baska Kadinlarla yazisma konusu yinede hic hosuma gitmedi
Bu msj son mesajiymis arkadasin…
Yani ten uyumu vs evlilik icin yeterli olsaydi😐🙄

Sadakat evlilik icin cok onemli..ten uyumundan daha onemli hatta. Belki senin acindan uyum vardir onun acisindan yoktur ya da yetersizdir. .ayrica aradigi sey sende olsaydi, baskasiyla yazismazdi bence

Ayrica konu sahibine onceki konularinda hak verdigim cok oldu, cinsel aclik yasiyor.. ama bu konu cok sacma.. dini kendine uydurmaya calismis..

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
ya özür dilerim dini nikah yaptık cümlesinden sonra adam uçuruyo beniyi okuyunca kahkaha attım hahahaha yani cinsel uyum olması çok mutlu edici ama göz göre aldatmasına da ben izin vermezdim kendi kendime uçarım daha iyi

Beyefendi sizinle cinsellik için birlikte zamanla aşk vs gelişmez bu tür temelli ilişkilerde. Kendinizi kandırmayın o anlamda. Birbirinizden sıkılana kadar devam edersiniz herhalde. Yine de bu tür iliskilere dini nikah karıştırmasaniz daha iyi olur.

Adam yakında sizden ilişki başına para da alır. Ki bence başka şeyleri bahane edip alıyor dur

Makina 🙄

Sadece seks istiyorsan, seks istiyorsundur. Bu ayıp, kendine yakışmayacak bir şeyse senin için ki dini nikah kıymaya çalışmandan ve kıskanmandan belli ki, bağlılık ve seks istiyorsun. O zaman bu adam sana göre değil ve sınırını çizmemiş olursun. Evlenmek istemeyen insanlar birbirini sevmeden, bağ kurmadan seks yapacak diye bir şey yok. Kendine göre kuralların olmazsa savrulur gidersin. Prensip hayır diyebilmektir, kendini kandırmak, gerçeği kendine göre eğip bükmek değil.

Yaşanan tek taraflı olsa bile bana göre kendini kullandırmaktan başka birşey değil bu durum.Bu durumu kendime yaşatacağıma yalnız kalırım daha iyi

Back
X