- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
- Konu Sahibi pistachio_27
friends with benefits deniliyor bu iliskilere ve her zaman taraflardan birinin kalbi kirik bitiyor bu gibi birlikteliklerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikahın amacı beraberlik ilanıdır zaten. Sizin ki nikah değil yaptığınız işe kılıf uydurmak bilinde yani.Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Nereden biliyorsunuz para verdiğini nikah kıyan cami hocaları para almıyor lütfen iftira atmayın,düğün öncesi imam nikahı kıyılır zaten benim bildiğim ,düğünden sonra yapanda vardır tabiki ,düğünümüz olacak işte şu zaman demediklerini nerden biliyorsun hocayı suçluyorsunBen de tam bunu düşünüyordum. Nika yapan hocaya para veriliyor, konu sahibesi ve adam gerçek bir evlilik olmadan nikah yapıyorlar bu adam da alet oluyor amma güya bir din görevlisiBen imam olsam gidin ne halt yerseniz yiyin kimseden izin almanıza gerek yok derdim. Bir din adamının böyle bir şeye para için alet olması utanç verici. Bu olayın isnanlarımızın Diyanete giden evrgileriyle yapılması zaten başlı başına bomba.
![]()
Din mi kaldı bu çağda ne demek ya dinin çağı mı olur,Din mi ?kaldı mı bu çağda dini alet etmeler falan.
Makine mı?Mavi hapla çalışan bir makine olması sonra siz ve teniniz hayal kırıklığı yaşamasın.
Din mi kaldi bu cagda yazmiyor, bu cagda dini alet etmek kaldi mi yaziyor, ikisi birinden farkli cumlelerDin mi kaldı bu çağda ne demek ya dinin çağı mı olur,
Diyanet sendikasına göre imam nikahı ücretlidir. Resmi olarak ücret almaya hakları vardır. Ben almayan da görmedim, buna iftira da denemez çünkü görevlinin hakkıdır.Nereden biliyorsunuz para verdiğini nikah kıyan cami hocaları para almıyor lütfen iftira atmayın,düğün öncesi imam nikahı kıyılır zaten benim bildiğim ,düğünden sonra yapanda vardır tabiki ,düğünümüz olacak işte şu zaman demediklerini nerden biliyorsun hocayı suçluyorsun
Belkide sevgilisinin yanında havalara uçmakla meşgulHu hu konu sahibi???
Kimse onu desteklemedi diye geri gelmedi bu sefer sadece okuyor![]()
Taşlanacağını anlayınca konuyu terkettiHemen elinizde kürek balta bi erketeye yataydınız hele bakalım ne cvplar verecekti ☹ sekiz sayfa okudum konu sahibesi yok![]()
Dini nikah için önce resmi nikah şartı var. Bu konuda yalan söylediğinizi düşünüyorum.Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Nikahın amacı birlikteliği duyurup kişilerin haklarını korumak olduğundan ve resmi nikah bunları fazlasıyla sağladığından dini nikah aslında kalmadı evet. İnsanlar içleri rahat etsin diye kıydırıyorlar. Resmi nikahın sonunda okunacak bir dua ile de yapılabilir bu tabi kişi yapmak isterse.Din mi kaldı bu çağda ne demek ya dinin çağı mı olur,
Yapica olumsuz anlamca olumlu bir cumle kurmus alinti yaptiginiz kisi :) Misal seni tanimiyor degilim derken evet taniyorum gibi algilamamiz gerekiyor.Din mi kaldı bu çağda ne demek ya dinin çağı mı olur,
Buna nasıl karar verdin bilmiyorum Zemheri ama dönem değişti diye dini kurallar değişmez.Nikahın amacı birlikteliği duyurup kişilerin haklarını korumak olduğundan ve resmi nikah bunları fazlasıyla sağladığından dini nikah aslında kalmadı evet. İnsanlar içleri rahat etsin diye kıydırıyorlar. Resmi nikahın sonunda okunacak bir dua ile de yapılabilir bu tabi kişi yapmak isterse.
Ayrıca bunu söylemek din düşmanlığı falan da değildir. Hatta boşanma davasından sonra üç talakka boşamak da gerekmez çünkü taraflar pek çok şahit hakim katip vb karşısında boşandıklarını beyan etmişlerdir.
Bunu pek çok imam da kabul ediyor. O yüzden çoğu yerde şahitlerin yeterliğini bile önemsemez oldular. Kurallara göre 1 erkeğe 2 kadın şahit denk gelir ama şu an buna dikkat eden imam bile gözle görülür derecede azaldı.Buna nasıl karar verdin bilmiyorum Zemheri ama dönem değişti diye dini kurallar değişmez.
Nikah kıydık demiş ya.bu çagda dini alet edip kullanan kaldı mı ?kimse cahil degil dini biliyoruz,alet etmeyin demekDin mi kaldı bu çağda ne demek ya dinin çağı mı olur,