- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi pistachio_27
kadın 10 sayfadır yok arkadaşlar , boşa yormayın kendinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi olarak evlenmek istemiyoruz ama helal yokdan sevismek istiyoruz. Bize bir yol bul hocaaağ demislerdir.Hocaya ne dediniz pardon bizim sevişesimiz var da bıze bı nikah kıyıver takılalım işimiz bitince ayrılırız mı
Onların gittiği hoca degildir hoca olsa anlardıResmi olarak evlenmek istemiyoruz ama helal yokdan sevismek istiyoruz. Bize bir yol bul hocaaağ demislerdir.
Hoca olmasi ihtimaline karsiOnların gittiği hoca degildir hoca olsa anlardı
Bir ihtimal daha vardı o da sevmek mi dersin,neyse konu sahibesinin konusuyla dalga geçti dedirtmem arkamdanHoca olmasi ihtimaline karsi![]()
Müsait anlıya çık,o hoca dediğin adamı canlı yayına baglat diye fikir vermemizi bekliyor olabilir yoksa neden yok olsunkadın 10 sayfadır yok arkadaşlar , boşa yormayın kendinizi
O kadar sacma bir durum olusmus kiZaten şuan icib evlilik benim için sözkonusu değil. Sadece birbirimize zamanla asik olsak 10 Numara olacak. Aramizdaki ten uyumu konusunda birbirimizle hemfikiriz çünkü ama yani baska Kadinlarla yazisma konusu yinede hic hosuma gitmedi
Babada olabilirSen o herifte kalmaya giderken senin çocuklar ne alemde yahu ?
Ben en çok oraya takıldım.
Resmî nikah belgesi almadan imam nikahı kıyan da kendine hocayım demesin öyleyse. Bu işin kanunu böyle. Hoca böyle bir dini hassasiyete sahipken nasıl bunu görmezden gelebiliyor ?Nereden biliyorsunuz para verdiğini nikah kıyan cami hocaları para almıyor lütfen iftira atmayın,düğün öncesi imam nikahı kıyılır zaten benim bildiğim ,düğünden sonra yapanda vardır tabiki ,düğünümüz olacak işte şu zaman demediklerini nerden biliyorsun hocayı suçluyorsun
Aynen katılıyorum. Nikahın dinlisi din-dışı mi olur.Bu kadar basite almayın.Bu işlerinize dini nikahı lütfen alet etmeyin. İlan edilmeyen nikahın hükmü yok zaten. Söyleyeceklerim bu kadar
Fuckbody olayında imam nikahı ne alaka onu anlatsana anlyorum seni takılmak gönlünü hoş etmek istiyorsun insansın imam Olayınıza nasıl dahil oldu yawBir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.
Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
bilmiyorum kiŞu an durumu nasıl kadının
Ben hocayı karaladığı için yazdım evli olup olmadığını sormaz paraya bakar dediği için öyle yazdım buda iftiraya giriyorDiyanet sendikasına göre imam nikahı ücretlidir. Resmi olarak ücret almaya hakları vardır. Ben almayan da görmedim, buna iftira da denemez çünkü görevlinin hakkıdır.