• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel uyum Prensiplerden vazgecmeye degermi?

Zaten şuan icib evlilik benim için sözkonusu değil. Sadece birbirimize zamanla asik olsak 10 Numara olacak. Aramizdaki ten uyumu konusunda birbirimizle hemfikiriz çünkü ama yani baska Kadinlarla yazisma konusu yinede hic hosuma gitmedi
O kadar sacma bir durum olusmus ki😐😐 insanlar bu kafaya nasil ulasiyor mesela? Yaw dini nikahi bu kadar basite almayin.. kaldi ki evlilik dusunmuyorsun ama dini nikah yapiyorsun😐🙄😐🙄 yapmasaydin nikah filan zaten nikah demek herkese duyurmak demektir, acaba kabul oldu mu nikahiniz bu durumda ? Bu sadece kendini rahatlatmak icin uydurulmus bir durum.

F.buddy olsaydiniz madem mis gibi sex herkes kendi yoluna, madem sadakat yoksa.. gercekten cok sacma hersey

Dini nikaha gerek yok. Adamla tensel uyumun nirvanaysa tabi vazgeçme,bırak akışına. Olursa olur olmazsada keyifli geçen vakitlerimiz oldu dersin. Geleceği düşünerek anın tadını çıkaramıyorsun.

Nereden biliyorsunuz para verdiğini nikah kıyan cami hocaları para almıyor lütfen iftira atmayın,düğün öncesi imam nikahı kıyılır zaten benim bildiğim ,düğünden sonra yapanda vardır tabiki ,düğünümüz olacak işte şu zaman demediklerini nerden biliyorsun hocayı suçluyorsun
Resmî nikah belgesi almadan imam nikahı kıyan da kendine hocayım demesin öyleyse. Bu işin kanunu böyle. Hoca böyle bir dini hassasiyete sahipken nasıl bunu görmezden gelebiliyor ?
Para almasından daha çirkin bir durum

dini nikah bence hikaye , sadece içinizi psikolojik rahatlatır . eğer partnerinle mutluysan seviyorsan beklentiye girmeden devam et . gittiği yere kadar .

Biz nişanlıyken kıydıramadık imam nikahı siz nasıl becerdiniz 😂🤣 resmî evlilik cüzdanı istediler

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Fuckbody olayında imam nikahı ne alaka onu anlatsana anlyorum seni takılmak gönlünü hoş etmek istiyorsun insansın imam Olayınıza nasıl dahil oldu yaw

Şu an durumu nasıl kadının
bilmiyorum ki

en son sevgilisi (ki evli bir adamdı) kızın üstüne kredi çekip, ödemeyip, türkiyeye gitmesi şeklinde bir plan yapıyordu, tr'ye gidince krediyi takip edemezlermiş diye

sonra tr'ye geldi ama ben kredi çektin mi sen bu adama diye soramadım (sağlık sorunların vardı kendi derdim bana yeter bir dönemdeydim), sonra da iletişimimiz koptu.

Diyanet sendikasına göre imam nikahı ücretlidir. Resmi olarak ücret almaya hakları vardır. Ben almayan da görmedim, buna iftira da denemez çünkü görevlinin hakkıdır.
Ben hocayı karaladığı için yazdım evli olup olmadığını sormaz paraya bakar dediği için öyle yazdım buda iftiraya giriyor

Back
X