cinsel yaşam problemi

MissSedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
98
14
98
Arkadaşlar selam
Esimle 1 yıllık evliyim (6 yıllık sevgiliyim) problem eşimin cinsel ihtiyaçlarını ..... ya da netden resimlerle karşılıyor olması bu durum beni çok uzuyor utanarak Kendine acikladim vazgeçecegim dedi azaltti ama yine devam ediyor. Ben kendimden fizigimden guzelligimden eminim yani sorun cekici olmamam değil. Ama neden böyle oluyor bu durum beni hem üzüyor hem hirslandiriyor.haftada 1 -2 genelde benim isteğimle beraber oluyoruz bazen birliktelik esnasında bile tlf dan resimlere bakıyor gururum inciniyor. Gururumu tatmin etmek için yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum

Sizinle birlikte olurken bile resimlere bakması ortada ciddi bir sorun olduğunu gösteriyor . Konuştunuz mu bunu neden onlara ihtiyaç duyuyor erkekler cinsel konuda çok farklıdır bizden ama birlikte olurkende onlara ihtiyaç duyması garip geldi sizce neden ? Siz isteksiz olsanız falan neyse ama öyle bir durumda yok gördüğüm kadarıyla o resimlerde ne buluyor olabilir ?

Nasıl müsade edersin o anda bile bakıyor ne demek çok şaşirdım ben heralde bir daha yüzünü bile bakamazdım

evlilikte cinsellikte önemli .. işiniz zor ..

birlikte olurken resimlere bakıyo sende bu rağmen devammı ediyosun kalk git yaa o resimdekilerle devam etsin işine terbiyesiz adam

sizde ona aynısını yapın kaslı adamlara bakın madem öyle anlasın kendını bi b..k sanmasın aşağılayın onu madem öyle zevk almıyorum dıyın bıraz o ezılsın

Birliktelik halinde iken telefondan resimlere bakıyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir..

film izlemeyi seviyor mu bilmiyorum ama ateş yakmaz diye hoş bir film var. onu seyredin...

bu tip şeyleri normal karşılayan arkadaşlarda seyretsin. tavsiyemdir.

Sizinle birlikte olurken resimlere bakyor bakıyor ve siz buna izin mi veriyorusnuz...
Bence ikinizde de sorun var...

ereksiyon sorunu mu var acaba ? yani tam ereksiyon olamadığı için mi böyle şeylere ihtiyaç duyuyor ..

Canım bu bizimle aşılabilecek bir problem değil.Evlilik terapistleri cinsel yaşam terapisi de yapıyor.Yerinde olsam bir randevu alırdım.Çünkü bu durum zamanla hatta çocuk sahibi olduktan sonra daha da ciddiye gidebilir.Benim fikrim bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani 5 yıllık sevgili döneminizde beraber olmadığınızı düşünüyorum, sonuçta ne yazık ki cinsellik tabu gibi görüldüğü için erkeklerin de uzun süreli ilişkileri olduğunda , kendilerini başka yollarla tatmin yollarına giriyorlar buda evliliklerde cinsel problemlere yol açabiliyor,,,
sonuçta eşin uzun yıllar ..... izlemiş, kendini tatmin etmek amacı ile, şimdi birdenbire hadi biz evlendik, beraber olalım hemen olamıyor, biraz zamana ihtiyacınız var gibi geliyor, ve anlayış göstermeniz gerekiyor,,, sizde cinsellik konusunda kendinizi rahat bırakın, utanmadan konuşun eşinizle, belki biraz yatak odanızı renklendirecek şeyler yaparsınız,,, ( unutma ki o dört duvar arasında ki herşey eşinle senin aranda,ayıp yok utanmak da yok)

Kendinize olan özgüveninizi tamamıyla yitirmeden bu sorunu halletmesi için baskı yapın. Ciddi şekilde konuşun.
Kırılıp incinmesin diye kelimeleri seçmenize gerek bile yok... Tavrınızı koyun.
Eğer sorunu halletmeye çabalamazsa da ayrılın...

Sizinle birlikte olurken bile başka şeylerden tahrik olması asla normal bir durum değil.
Ve bunun sizin çekiciliğiniz ya da iticiliğinizle alakası yok..
Kendisi cinselliği p..... filmlerdeki gibi olarak algılıyor... bence sorun bu...

Son düzenleme:
vay be şu kk daha neler duyacağız bence eşinizle konuşmalısınız devam ederse sizde aynı onun gibi davranın sizi anlasın...

Bu durum bi hastalık haline gelmiş onda, sende kesinlikle bi sorun olduğunu düşünmüyorum.
Bence doktora gitmesi için ikna edin, daha yeni evlisiniz böyle olmaması lazım..

Belki bu olayların başında tepkimi ortaya koymaliydim ama konusarak dile getiremedim suskunluk trip vs daha öteye gidemedim sorun sen de diyecek olmasindan korktum belki.onun cevabı iş yorgunluk vs nedenlerden dolayı isteğe gelmemesi hazır olmak için bakıyorum demesi oluyor.Birinde bakmiyorsa 2.de bakıyor. Ben de mi bakayım dedigimde sacmalama bu benim problemim seni seviyorum kiskaniyorum diyor

Tövbe Yarabbi!
Bir sorunu varsa,gitsin tedavi olsun!!!
Sevişirken yabancı çıplak kadınlara bakmak da neymiş?
Çok sinirlendim.

İyide o istediğin gelmeesi için onlara bakması gerekmez .Herkes ah bana bi istek gelsin biraz bakim devam ederiz demiyor. Zaten o kısımda cinselliğin bi aşaması değil mi ? Bence siz alın karşınıza oturun doğru düzgün konuşun onlar da bulduğu o isteği getiren ne? Elalemin şeyinde ne çekicilik buluyoda ona o isteği getiriyo eşi varken ? Ciiddi şekilde konuşun bunu madem seni seviyorum kıskanıyorum diyebiliyo sizde onu seviyosunuz aynı şey sizin içinde geçerli. Hadi ilişkide heyecan ister farklı istekleri olur onu anlarım ama bu ilişki sırasında çok fazla çok gurur kırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…