Arkadaşlar selam
Esimle 1 yıllık evliyim (6 yıllık sevgiliyim) problem eşimin cinsel ihtiyaçlarını ..... ya da netden resimlerle karşılıyor olması bu durum beni çok uzuyor utanarak Kendine acikladim vazgeçecegim dedi azaltti ama yine devam ediyor. Ben kendimden fizigimden guzelligimden eminim yani sorun cekici olmamam değil. Ama neden böyle oluyorbu durum beni hem üzüyor hem hirslandiriyor.haftada 1 -2 genelde benim isteğimle beraber oluyoruz bazen birliktelik esnasında bile tlf dan resimlere bakıyor gururum inciniyor. Gururumu tatmin etmek için yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum
Arkadaşlar selam
Esimle 1 yıllık evliyim (6 yıllık sevgiliyim) problem eşimin cinsel ihtiyaçlarını ..... ya da netden resimlerle karşılıyor olması bu durum beni çok uzuyor utanarak Kendine acikladim vazgeçecegim dedi azaltti ama yine devam ediyor. Ben kendimden fizigimden guzelligimden eminim yani sorun cekici olmamam değil. Ama neden böyle oluyorbu durum beni hem üzüyor hem hirslandiriyor.haftada 1 -2 genelde benim isteğimle beraber oluyoruz bazen birliktelik esnasında bile tlf dan resimlere bakıyor gururum inciniyor. Gururumu tatmin etmek için yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum
Arkadaşlar selam
Belki bu olayların başında tepkimi ortaya koymaliydim ama konusarak dile getiremedim suskunluk trip vs daha öteye gidemedim sorun sen de diyecek olmasindan korktum belki.onun cevabı iş yorgunluk vs nedenlerden dolayı isteğe gelmemesi hazır olmak için bakıyorum demesi oluyor.Birinde bakmiyorsa 2.de bakıyor. Ben de mi bakayım dedigimde sacmalama bu benim problemim seni seviyorum kiskaniyorum diyorSizinle birlikte olurken bile resimlere bakması ortada ciddi bir sorun olduğunu gösteriyor . Konuştunuz mu bunu neden onlara ihtiyaç duyuyor erkekler cinsel konuda çok farklıdır bizden ama birlikte olurkende onlara ihtiyaç duyması garip geldi sizce neden ? Siz isteksiz olsanız falan neyse ama öyle bir durumda yok gördüğüm kadarıyla o resimlerde ne buluyor olabilir ?
Belki bu olayların başında tepkimi ortaya koymaliydim ama konusarak dile getiremedim suskunluk trip vs daha öteye gidemedim sorun sen de diyecek olmasindan korktum belki.onun cevabı iş yorgunluk vs nedenlerden dolayı isteğe gelmemesi hazır olmak için bakıyorum demesi oluyor.Birinde bakmiyorsa 2.de bakıyor. Ben de mi bakayım dedigimde sacmalama bu benim problemim seni seviyorum kiskaniyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?