Insanin eşine böyle bir konuyu açması çok gurur kırıcıKendinize olan özgüveninizi tamamıyla yitirmeden bu sorunu halletmesi için baskı yapın. Ciddi şekilde konuşun.
Kırılıp incinmesin diye kelimeleri seçmenize gerek bile yok... Tavrınızı koyun.
Eğer sorunu halletmeye çabalamazsa da ayrılın...
Sizinle birlikte olurken bile başka şeylerden tahrik olması asla normal bir durum değil.
Ve bunun sizin çekiciliğiniz ya da iticiliğinizle alakası yok..
Kendisi cinselliği p..... filmlerdeki gibi olarak algılıyor... bence sorun bu...
Dediklerine dikkat edeceğim,Sanirim
Esinizin uyarilma problemi var kendini uyarmak icin resime bakiyor yada bekar yillarindan kalma aliskanlik cnm on sevismeyi uzun tut biraz fantazi Ekle falan filan 😉kolay gelsin
Saglik ve afiyette kal 🌹
Arkadaşlar selam
Esimle 1 yıllık evliyim (6 yıllık sevgiliyim) problem eşimin cinsel ihtiyaçlarını ..... ya da netden resimlerle karşılıyor olması bu durum beni çok uzuyor utanarak Kendine acikladim vazgeçecegim dedi azaltti ama yine devam ediyor. Ben kendimden fizigimden guzelligimden eminim yani sorun cekici olmamam değil. Ama neden böyle oluyorbu durum beni hem üzüyor hem hirslandiriyor.haftada 1 -2 genelde benim isteğimle beraber oluyoruz bazen birliktelik esnasında bile tlf dan resimlere bakıyor gururum inciniyor. Gururumu tatmin etmek için yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum
Arkadaşlar selam
Esimle 1 yıllık evliyim (6 yıllık sevgiliyim) problem eşimin cinsel ihtiyaçlarını ..... ya da netden resimlerle karşılıyor olması bu durum beni çok uzuyor utanarak Kendine acikladim vazgeçecegim dedi azaltti ama yine devam ediyor. Ben kendimden fizigimden guzelligimden eminim yani sorun cekici olmamam değil. Ama neden böyle oluyorbu durum beni hem üzüyor hem hirslandiriyor.haftada 1 -2 genelde benim isteğimle beraber oluyoruz bazen birliktelik esnasında bile tlf dan resimlere bakıyor gururum inciniyor. Gururumu tatmin etmek için yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum
Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü? Sorun sizde değil, eşinizin alışkanlığında.Arkadaşlar selam
Insanin eşine böyle bir konuyu açması çok gurur kırıcıhep kendimde bir eksiklik arar oldum.kavga etmeden ya da üzülmeden nasıl konuyu açsam bilmiyorum. Ilk konuşmamda ağlamaktan içimi tam dokemedim o sorunun kendinde olduğunu ve yapmayacağını söylemişti azaldi ama bitmedi
Ben de çok benzerini yaşadım bununerkek arkadaşımın evine gitmiştim öpüştük sarıldık filan ben çok afedersiniz sertleştiğini hissettim ileri gitmedik sarılıp yattık gece benim yanımdan gitmiş başka odaya sabaha karşı tekrar yanıma gelince farkettim ben de. Ertesi sabah o kahvaltı hazırlarken ben odasında telefonunu elime aldım bi yandan da onla muhabbet ediyoruz şu trlefonunA bak dedim bakmıyosun ben bakıym dedim (uyanınca seni seviyorum diye mesaj atmıştm hoşluk olsun diye) neyse bu hatırlamadı heralde ilk başta devam etti konuşmaya. Ben bi açtım kilidi karşımda ..... sitesi başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama hemen toparladm hiçbişey olmamış gbi meliscan sana mesaj atmış dedim ne diyo dedi seni seviyorum diyo dedim güldü bi süre sonra fırlayıp kaptı elimden telefonu yeni aklına geldi muhtemelen o da çaktırmadı ben de gördüğümü anlamışmıdır yoksa kapattım heralde diye mi düşünmüştür bilemem ama çok üzüldüm niye böyle bişeye ihtiyaç duymuş olabilir kızlar evlenince de devam edermi ciddi düşünüyoruz (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?