cinsel yaşam problemi

Insanin eşine böyle bir konuyu açması çok gurur kırıcı hep kendimde bir eksiklik arar oldum.kavga etmeden ya da üzülmeden nasıl konuyu açsam bilmiyorum. Ilk konuşmamda ağlamaktan içimi tam dokemedim o sorunun kendinde olduğunu ve yapmayacağını söylemişti azaldi ama bitmedi

bence sen kendini farklilastir canim gecelikler ic camasirlari mumlar ortam falan falan yani.benim anladigim senden seksilik bekliyor bide oyle dene kimi erkekler sever boyle seyleri fantaziiii

ilişki anında nasıl bakar ya? izin vermemelisin buna!

ve bu konu da bu nokta da sakın kendini suçlama

Emin ol o fotolardaki kadınlardan biriyle bile evli olsa yapar bence.. kesinlikle pisikolojik yardım almalı.. evliliğe adapte olamamış olabilir. sanırım farklı kişilerle fantazi yapıyor aklınca ama bu sana eziyet.. bence tepkini göster..

Sanirim
Esinizin uyarilma problemi var kendini uyarmak icin resime bakiyor yada bekar yillarindan kalma aliskanlik cnm on sevismeyi uzun tut biraz fantazi Ekle falan filan 😉kolay gelsin

Saglik ve afiyette kal 🌹

Sanirim
Esinizin uyarilma problemi var kendini uyarmak icin resime bakiyor yada bekar yillarindan kalma aliskanlik cnm on sevismeyi uzun tut biraz fantazi Ekle falan filan 😉kolay gelsin

Saglik ve afiyette kal 🌹
Dediklerine dikkat edeceğim,
Bakalım sonuç ne olacak

bu bir rahatsızlık cinsel yaşamda maalesef böyle rahatsızlıklar var çeşitlerle dolu önceden izliyormuş sonra alışkanlık haline gelmiş şimdi bırakamıyor kolay geliyor öyle uyarılmak vs senin için tabiki zor gurur kırıcı bir durum söyle direk doktora gitsin tedavi olsun terapi alsın ama ben hallederim bi daha olmayacak derse inanma kendi başına haledemez ancak senden gizli yapmaya çalışır buda güvensizlik lacak sende zaten iyi deilsin şuan ama daha çok başındasınız olayın basit gibi görünsede ciddi bi sorun eğer haletmezse ilerde çok daha fazla sorunlara yok alaçacakdır

Bazı arkadaslar da yorumlarda beni eleştiren gerekirse ayrilmami belirten açıklamalar yapmış. Evlilik bu ya hu çözüme çareye bakmadan ayrılık olur mu?

Kimsenin dikkatini çekmemiş ama, siz de onu aldatmayı mı düşünüyorsunuz yoksa? Asıl gururunuzu korumak için bundan sakının.

Eşiniz acil tedavi olmalı. Fizyolojik, psikolojik ne gerekliyse. Size bu kadar saygısız birini nasıl arzulayabiliyorsunuz hala? O tedavi olmuyorsa siz de birlikteliğe razı olmayın bence. Tüm alımınızla dolaşın evde gerekirse, ama yanaştırmayın. Davranışı gerçekten iğrenç.

.

çok ama çok gurur kırıcı
sabretmene şaştım
seninle olurken başkasını hayal ediyor demektir bu
açıkcası
kimse kaldıramaz
terbiyesizlik
sende yap aynısını

Eşinizde p.rno bağımlılığı var gibi görünüyor.Günümüz dünyasında p.rno filmlerin internet aracılığıyla yaygınlaşmasıyla birçok erkek ergenlikten itibaren cinselliği bu tip materyallerden öğreniyor ve cinsellikte realite algısı bozuluyor,gerçek kadınlardan kaçma,müstehcem materyale bakmadan tatmin olamama,kendi cinsel hayatından memnuniyetsizlik,sado-mazoşsist eğilimler...Bu tip kişiler genelde mastürbasyondan ve .....dan aldıkları keyfi gerçek birliktelikten alamazlar ve eşlerinden yatakta çok şey beklerler,istedikleri ortamın yaratılmaması onları daha da huzursuzluğa sevk eder ve bu durumda partnerlerinden baskı görmek problemleri daha da körükler.Yapmanız gereken bu problemin kaynağına inmek ve eşiniz üstünde baskı kurmamak.Problemin sebepleri çeşitli olabilir:Küçükken yaşadığı cinsel travmalar,yalnızlık,depresyon,asosyallik,ergenlikte karşı cinsten ilgi görememe,katı bir çevrede yetişme vs.Size tavsiyem bir an önce eşinizin bireysel terapiye ve birlikte çift terapisine gitmeniz.Umarım her şey yoluna girer.

Eşininki kötü bir bağımlılık olmuş.En kökten çözüm,tabii ki tedavi görmesi olur.
Sadece bekarlıktan kalma bir alışkanlık olarak görüyorsan,biraz uğraşman gerekecek.
Eşin bu kadar açık olabiliyorsa,sen de onunla açıkça konuşup duygularını anlat.
İlişki sırasında bakarsa tepkini göstermekten çekinme derim.
Ya onlar ya ben şeklinde değil de...Sen onlara bakınca benim isteğim kaçıyor gibi bir tavır olabilir.

ben prnodan rahatsız olmayan biri olarak söylüyorum, eşim bağımlı hale gelmiş
sanırım yapacağın bişey yok kızsanda üzülsen de bu durumu değiştiremezsin, terapi alması lazım

Normal zamanlarda bakmasına çok büyük tepkim yok ama
birliktelik sırasında bakması sana bir hakarettir kesinlikle.
Hala devam ediyor oluşun inanılmaz benim açımdan.

Allah yardım etsin sana.

neler oluyor yahu dünyada. hep artık şaşırmam diyorum ama nafile.
yahu tamam arada prn. seyretsin , tamam isterseniz ikiniz oturun yakınlaşmadan önce ''bugün acaba neler deneyebiliriz '' falan diye beraber prn. seyredin. hepsine tamam diyelim bari eşinizin gönlü olsun diye de beraberken cepten prn. fotolara bakmak ne demek. önünde sevdiğin , canlı kanlı eşin dururken bu arayış niye. bence size bir terapistin yolu görünüyor, eşinize tedavi amaçlı , size de sabır amaçlı.
ayrıca hakikaten yüce gönüllü , sabırlı bir eşmişsiniz. tebrik ederim mesele karşısındaki sükunetiniz için. eşiniz kıymetinizi bilmeli.

Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü? Sorun sizde değil, eşinizin alışkanlığında.

Onun bakıp işini görmesini beklemen hata bence. o arada sende acıp baksaydın, kıskanıyo kıskansın. Sen de kıskanıyosun.. Git sende izle bakalım ne düşünecek. Bu arada foto dedin acaba ordaki kadınların vücutları falanmı cekici geliyor? Sen fiziki olarak nasıl birisin merak ettim.
Benim sevgilimin ..... izlediğini gördüğümde ona p.....cu muamelesi yaptım ve bıraktı. Cok agır konusmutum ihtiyac falan demişti ama hayatında biri varsa ve birşeyler yaşayabiliyorsa ihtiyac bahanesi kabul edilemez. Sen elinin altındasın adam hala arayıs icinde. Bence gec karsısına konus kırmaktan da korkma.

Ben de çok benzerini yaşadım bunun erkek arkadaşımın evine gitmiştim öpüştük sarıldık filan ben çok afedersiniz sertleştiğini hissettim ileri gitmedik sarılıp yattık gece benim yanımdan gitmiş başka odaya sabaha karşı tekrar yanıma gelince farkettim ben de. Ertesi sabah o kahvaltı hazırlarken ben odasında telefonunu elime aldım bi yandan da onla muhabbet ediyoruz şu trlefonunA bak dedim bakmıyosun ben bakıym dedim (uyanınca seni seviyorum diye mesaj atmıştm hoşluk olsun diye) neyse bu hatırlamadı heralde ilk başta devam etti konuşmaya. Ben bi açtım kilidi karşımda ..... sitesi başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama hemen toparladm hiçbişey olmamış gbi meliscan sana mesaj atmış dedim ne diyo dedi seni seviyorum diyo dedim güldü bi süre sonra fırlayıp kaptı elimden telefonu yeni aklına geldi muhtemelen o da çaktırmadı ben de gördüğümü anlamışmıdır yoksa kapattım heralde diye mi düşünmüştür bilemem ama çok üzüldüm niye böyle bişeye ihtiyaç duymuş olabilir kızlar evlenince de devam edermi ciddi düşünüyoruz (((((

Siz kac yasindasiniz? Sorununuz konu sahibinden epey farkli. Yasadiginiz sey bir nevi on sevisme gibiyse, adamin fazlasina neden ihtiyac duydugunumu soruyorsunuz hakkaten?
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…