cinsel yolla bulasan bi hastalikmi

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar hemn konuya girmek istiyorum esimn kasiginda bi yara cikti akintili kanio fln 3.4ay once yine ayni yerde cikmisti bunu zorla bi cildiyeciye goturdum acikcasi doktor fazla ilgilenmedi iltihap olmus dedi antibiyotik yazdi ve esim benimle bu durum yuzune iliskiye girmiyo kacgunden beri daha once oldugunda girmistik ama bu sefer yarin yarin diyip durdu kizlar bi akil verin nie bole davranio baskasiyla mi oldu bu bulasici bisimi diede aklimdan gecmio deil bole biside hissetmedim ama sizce ben kuruntumu yapiyorum yoksa basit tekrarlayan bi iltihap turumu

Demekki eşine yeterince güvenmiyorsun. O güven oturmamış tam olarak.
Doktora da gitmişsiniz zaten,doktorun dediği gibidir. Öyle bir olay olsa sanıyorum ki anlaşılırdı.
Bir daha doktora gidin o halde. Ama ben sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.

ben olsam bu soruları doktora sorardım, bulaşıcı olup olmadığını ancak o söyleyebilir, bence tekrar bi gidin ve aklınızdaki soruları aydınlatın

oncelikle gecmis olsun..1.si bulasici bi hastalik olsa sandgnz gbi dr suphelenip ustunde dururdu.2.si eger yine bulasici bi hastalik olsaydi esin ilk yara ciktiginda iliskiye girmek istemezdi..birinden bulasma ihtimali yaranin ilk ciktigi zamana denk gelir cunku.smdi istemenesinin sebebi bence dr a gitmis olmaniz iltihabin bulasabilirligini dusunmesi olabilir.dr a sorsaydiniz keske bu durumu..

Genel cerraha gidin fistül (kıl dönmesi) olabilir.

Kıl dönmesi, kılların kuyruk sokumu, kasık bölgesi, genital bölge,
koltukaltı ve nadiren göbekte cilt altına geçip yara,apse ve fistül (tünel) oluşturmasıdır.

ilk ciktiginda doktora gitmedik 3ay sonra yeniden cikti simdi gittik ve iltihap dedi kestirip atti bn cinsel yolla bulasan bisidir dedim gitmis internetten arastirmada yapmis soru isareti kaldi aklimda

ben yazarkn soylemissin teldn giriyorum anca okuyabildim..bulasici degilse senin sandgn gbi bi durumda yoktur.bazi drlar oyledir.bence ustunde durma taktgn gbi bsey olsaydi esin ztn dr a gitmeyi kabul etmezdi dye dusunuyorum..

peki oyleyse ayni yerde tekrarlarmi bu 3ay sonra

Şakaya gelmez sağlık başka bir cerraha gidin eğer kıl dönmesiyse tekrarlar kurtulması basit olmuyor
En azından neyin ne olduğunu bilin
Ayrıca cinsel yolla bulaştığını sanmıyorum ya büyük bir sivilce idi iltihap yaptı, ya da kıl dönmesi
Tekrar gidin başka cerraha öyle garip şeyler de söylemeyin eşinize dr öyle olsaydı söylerdi

cinsel yolla bulasirmi dye arastrmasnin sebebi,sana bulasp bulasmicagni dusunmustur belki hmn nye kotu dusunuyosunki?!..cok aklin takiliyosa snde arastir netten..

cinsel yolla bulaşan bir hastalık olsaydı bunu doktorunuz söylerdi.
eşinizden size bulaşmayan hastalık bir başkasından da ona bulaşmış olamaz böyle şeyler düşünmeyin :)
isteksizliğinin sebebi canının acıması olamaz mı? iltihap onu rahatsız ediyor da olabilir sizi rahatsız edeceğini düşünüyor da olabilir.
ayrıca bu tür şeyler tekrarlayabilir tabiki bir kere vücuda girince ölene kadar gitmeyen ara ara hastalık yapan bir sürü mikrop var :)

Cinsel yolla bulasan bir hastalik olsa oncekinde size de bulasmaz miydi? Oyle iltihapli yaralar, apseler falan cok acir yahu hele hassas bolgede ciktigini hayal dahi edemiyorum. Belki cani acidigi icin sizden uzak duruyordur.

bencede kıl dönmesi yada benzeri iltihap yapan basit birşeydir,cinsel ilişkiyle bulaşan hastalık erkekte pek öyle abse vs...şeklinde belirti vermez diye biliyorum,siğil şeklinde falan olur.hem eşin öyle birşeyden şüphelense rahat rahat evde oturmaz,kendi kendine panik olurdu,ama umursamıyor diyorsunuz demekki kendisinden emin.ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum,bence sende kendini üzme canım,dahada içiniz rahat etmezse bir ürolojiye gidin,test falan yaptırın ama kasıktaki iltihabın orayla alakası olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
adamın canı yanıyordur yahu baksana iltihap olmuş, irin akıyormuş, ilişkiye girmeyimi düşünecek? tövbe tövbe... biz kadınlar ne fenayız ya, hemen başkasındanmı kaptı, aldattımı falan, komplo teorilerimiz hep hazır...

Size naciazane tavsiyem başka bir doktora gitmeniz olacak.
İltihap diyorsun kanıyor diyorsun.Kıl dönmesi olabilir .
Sizinle ilişkiye girmek istememesi de canının acıdığındandır.
Hemen paronayalık yapmayın bence.
Geçmiş olsun.

geçmiş olsun eşine
bence ya canı acıdığından ve yara daha da kötü olmasın diye ilişkiden kaçınıyordur
ya da sana da bulaşmasını canının yanmasını istemediğinden
tabi erkek milleti için ilk seçenek daha ağır basıyo,konu cinsellik olunca ikinci seçeneği düşünecek erkek nesli yok kadar azdır sanırım

merak etme öyle birşey olsa doktor bilirdi yine de ama sorun ettiğin şu sanırım.sen cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı ki dediğinde eşin şüpheye mi düştü.yani öyle dedikten sonra mı cinsellik yaşamak istememeye başladı.araştırmayı da ondan sonra mı yaptı.bu biraz şüpheye düşürebilir insanı işte bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…