slm kizlar hemn konuya girmek istiyorum esimn kasiginda bi yara cikti akintili kanio fln 3.4ay once yine ayni yerde cikmisti bunu zorla bi cildiyeciye goturdum acikcasi doktor fazla ilgilenmedi iltihap olmus dedi antibiyotik yazdi ve esim benimle bu durum yuzune iliskiye girmiyo kacgunden beri daha once oldugunda girmistik ama bu sefer yarin yarin diyip durdu kizlar bi akil verin nie bole davranio baskasiyla mi oldu bu bulasici bisimi diede aklimdan gecmio deil bole biside hissetmedim ama sizce ben kuruntumu yapiyorum yoksa basit tekrarlayan bi iltihap turumu
ilk ciktiginda doktora gitmedik 3ay sonra yeniden cikti simdi gittik ve iltihap dedi kestirip atti bn cinsel yolla bulasan bisidir dedim gitmis internetten arastirmada yapmis soru isareti kaldi aklimda
esimin davranislarindanda suphelendim ama doktora geldi bole bisi yapmis olsa heralde doktora gitmeyi kabul etmezdi
tam kasiginda iltihapli bi yara cok buyuk deil ufak kanadida su an da gecti gibi bisi ama esim benimle iliskiden kacindi daha oncekinde hic kacinmamisti sonra ilk doktira gitmek istemedi ama sonra tmm dedi ve bu arada bn cinsell yolla bulasan bisimi aca diyibce arastirmada yapmis kafam karistiii
hayir cnm ole bisi deil ufak bu kizarti gibi kanio arada
ciban deil cnm bildigin kizariklik sivilce patlar kizarir ya ole bisi ama sivilce deil deri uzerinde kizariklik var o kizariklik olan bolge kanio sulu sulu hafif
aslında önemli olan hastalık değil de yani öyle bir hastalığı yoktur bence de ,seni eşinin de şüpheye düşmesi rahatsız etmiş.ne bileyim ya bana pek eşin suçlu gibi gelmedi takma artık.eşini iyileştirmeye bak.ewet adiyef arastirmis bn ole diyince doktora gidelim diyincede bakariz dedi neden gitmek istemiosun dedim elun insanlarina acmak istemyrum dedi anlarsiniz ya bnde acmana gerek yok dedim kenardan goster dedim sobra itiraz etmedi tmn gidelim dedi
su topluyormu, baloncuk baloncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?