cinsel yolla bulasan bi hastalikmi

başka bi doktora götürüp anlattırsaydın canım. Ama adam öyle birşey yapmıs olsa doktora seninle gitmezdiki. Korkardı. Akıntılı olduğu için geçici birşey olur diye belki istemiodur

ewet adiyef arastirmis bn ole diyince doktora gidelim diyincede bakariz dedi neden gitmek istemiosun dedim elun insanlarina acmak istemyrum dedi anlarsiniz ya bnde acmana gerek yok dedim kenardan goster dedim sobra itiraz etmedi tmn gidelim dedi

ilk ciktiginda doktora gitmedik 3ay sonra yeniden cikti simdi gittik ve iltihap dedi kestirip atti bn cinsel yolla bulasan bisidir dedim gitmis internetten arastirmada yapmis soru isareti kaldi aklimda

boşuna kuruntu yapma, eğer cinsel yolla bulaşan bir hastalık olsaydı sendede çoktan çıkmış olurdu.
çıban olabilir.

Son düzenleme:
bu arada doktor şüphelenmiş olsaydı senide muayene ederdi ve ikinizde tedavi görürdünüz.

esimin davranislarindanda suphelendim ama doktora geldi bole bisi yapmis olsa heralde doktora gitmeyi kabul etmezdi

esimin davranislarindanda suphelendim ama doktora geldi bole bisi yapmis olsa heralde doktora gitmeyi kabul etmezdi

kabul etmezdi, yada en azından seninle gitmezdi tek giderdi.

nasıl bir yara bu peki, tarif et bana

tam kasiginda iltihapli bi yara cok buyuk deil ufak kanadida su an da gecti gibi bisi ama esim benimle iliskiden kacindi daha oncekinde hic kacinmamisti sonra ilk doktira gitmek istemedi ama sonra tmm dedi ve bu arada bn cinsell yolla bulasan bisimi aca diyibce arastirmada yapmis kafam karistiii

irin toplamışmı? kafası gözüküyomu?
patladımı patlamadımı? ne renk?
sertmi yumuşakmı?

bole kirmizi cok hafif sis cok hafif ama kan akti bide biraZ iltihap aktini gormedim bn doktor dedi iltihap olmus die

Canım senin burada eşinin hastalığına önem vermen
gerekiyor. doktor bulaşıcı değil demiş itimat etmekten başka çaren var mı?
güvenmiyorsan neden evlendin..

Son düzenleme:
ciban deil cnm bildigin kizariklik sivilce patlar kizarir ya ole bisi ama sivilce deil deri uzerinde kizariklik var o kizariklik olan bolge kanio sulu sulu hafif

ewet adiyef arastirmis bn ole diyince doktora gidelim diyincede bakariz dedi neden gitmek istemiosun dedim elun insanlarina acmak istemyrum dedi anlarsiniz ya bnde acmana gerek yok dedim kenardan goster dedim sobra itiraz etmedi tmn gidelim dedi
aslında önemli olan hastalık değil de yani öyle bir hastalığı yoktur bence de ,seni eşinin de şüpheye düşmesi rahatsız etmiş.ne bileyim ya bana pek eşin suçlu gibi gelmedi takma artık.eşini iyileştirmeye bak.
su topluyormu, baloncuk baloncuk

carrie cim valla sonunu merak ettim baya sordun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…