Cinsel yönden tatmin olmayan kadınlarda temizlik takıntısı

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba kızlar.
Geçenlerde bir blogda okudum.Cinsel yönden tatmin olamayan kadınlarda temizlik takıntısı olurmuş.
Devamlı temizlikle uğraşırmış...
Cinsel yönden rahata ermiş kadında pek bakmazmış eve barka..
Sizce var mıdır bu konunun aslı.....

Bence yanlış teşhis!
Elbet ben uzman değilim ama cinsel tatminsizliğin daha çok asabiyete vurduğuna inanırım.

Böyle insanlar gördüm tanıdım katılıyorum.
Gerçekten doğru...
Hastalık derecesinde temizliğe bağlı kadınlarda cinsel yaşam kopukluğu ve tatminsizliği var.

ben hep merak etmiştim bu kadınların derdi ne böyle temizlik temizlikkk felan ama işte ortaya çıktı

bana hiç doğru gelmedi saçma buldum ben

bana da saçma geldi , takıntı,temizlik takıntısı özellikle "obsesif bozukluktur" yani hastalıktır ,tedavisi vardır ,
cinsel sorunlar bazı şeylere sebep olur ama bununla alakası yok tamamen farklı şeyler,
bu yazıyı okuyan her temizlik takıntısı olana korkarım, yazık yahu kadının derdi başkaymış diye bakacak önyargılı davranacak.

neden olmasın :))
bence doğru olabilir,ya da onların adamlarında bi tatminsizlik olur,iş bittiği gibi kocayı kaldırıp yatak çarşaf değiştirir falan :)))

cinsel tatminsizlik kısmını bilmiyorum
ama tacize uğrayanlarda obsesif kişilik bununla birlikte takıntılı huylar örneğin temizlik takıntısı, güzellik takıntısı, mükemmel olmaya çalışma vb. geliştiği bilinen bi durum klinik olarak

bence her temizlik takıntısı olan kadında bu olay vardır diyemem
ama evliğinde sorunları olan bayanlar bu tür takıntılar olabilir diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…