Cinsel yönelim de denilmez ki.

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Merhabalar.

Öncelikle konuyu açmak için çok düşündüm bunu söyleyeyim, malumunuz toplumumuzda her an linç edilme olanağımız var.

Kendimi heteroseksüel olarak tanımlıyorum. Ancak son zamanlar, homoseksüel bir deneyimin nasıl olacağını merak ediyorum. (Bakınız yaşamak istiyorum demedim. Merak ediyorum dedim.) Neden böyle bir düşünce içine girmiş olabilirim? Beni böyle düşünmeye iten çevrem, arkadaşlarım ya da hobilerim yok. Yalnızca izlediğim birkaç film. Filmler ımdb’de olan filmler yanlış anlaşılmamak adına belirtmek istedim.

Bir de şunu belirteyim; aklının bir kenarından geçmek gibi. Günlerce ya da saatlerce düşünmüyorum. Özellikle duygusal boşlukta olduğum bir an aklıma dokunup geçip gidiyor.

Yorumlar için teşekkürler.

Izlediginiz filmlerin etkisiyle merak uyandirmis bu hos gelmis olabilir.

En linç eden insan bile merak ediyordur bence . Merak etmenin belli bir konusu yok :D

Ama her merak ettiğimizi de yaparsak ohoo gelip geçici bir şeydir sizinki de endişelenmeyin

Demek ki eğilimin var. Ben de imbd de seri katil filmleri izlerim ama hiç nasıl bir duygu, yapsam mı diye düşünmedim.
Aslında sanırım benim genel tavrım. Karakterlerle kendimi çok mu özdeşleştiriyorumdur nedir. Nickimden de anlaşılacağı üzere.

En linç eden insan bile merak ediyordur bence . Merak etmenin belli bir konusu yok :KK70:

Ama her merak ettiğimizi de yaparsak ohoo gelip geçici bir şeydir sizinki de endişelenmeyin
Değil mi ya. Merağın yaşı, cinsiyeti, dini yok sonuçta.

Aslında sanırım benim genel tavrım. Karakterlerle kendimi çok mu özdeşleştiriyorumdur nedir. Nickimden de anlaşılacağı üzere.
O da mümkün ama anlık olmalı bu. Atıyorum film efsanedir, karakter muhteşemdir 1 hafta sallar seni. Devam ediyorsa düşünmek lazım.

Bende de eğilim var. Kendimi %100 heteroseksüel olarak tanımlayamıyorum. Daha önce sadece bir kere kendi cinsiyetimden birinden etkilenmiştim. Bir daha da olmasını istemem, tuhaf hissettiriyor.

O da mümkün ama anlık olmalı bu. Atıyorum film efsanedir, karakter muhteşemdir 1 hafta sallar seni. Devam ediyorsa düşünmek lazım.
Konuda da yazdım. “Ah ulaan” diye iç çekerek düşünmüyorum. Arada bir dokunup geçiyor.

Bir erkekle tutkulu bir ilişki deneyimin olana kadar bekle... Oldu da ona rağmen bu meraksa eğilimden ziyade filmin etkisi diyorum. Yaş kaç?

Back
X