Cinsel yönelim

Daha önce bi erkekle de ilişkiniz olmamış. Bi deneyin, belki de zihninizde öyledir sadece. Biseksüelseniz zevk alırsınız heyecanlanırsınız dıye dusundum..

‎Düşündüm de kadınlar estetik olarak şahane varlıklar ama bir eksikleri var 🍆 , erkeklerde estetik güzellik çok nadir ama fiziksel olarak güçlü olmaları bizi çekiyor. Bilemedim valla :D Keşke hermafrodit olsaydık omurgasız hayvanlar gibi dsdsdsh. Bir sümüklü böceğe özeneceğim aklıma gelmezdi. Eeee işe alındım mı malum ilan gibi olmuş yazınız :D

‎Düşündüm de kadınlar estetik olarak şahane varlıklar ama bir eksikleri var 🥒 , erkeklerde estetik güzellik çok nadir ama fiziksel olarak güçlü olmaları bizi çekiyor. Bilemedim valla :D Keşke hermafrodit olsaydık omurgasız hayvanlar gibi dsdsdsh. Bir sümüklü böceğe özeneceğim aklıma gelmezdi 🤣 Eee işe alındım mı malum ilan gibi olmuş yazınız :D
O bir sorun değil ki erkolardan daha iyi vibratörler var 🤣

Daha önce bi erkekle de ilişkiniz olmamış. Bi deneyin, belki de zihninizde öyledir sadece. Biseksüelseniz zevk alırsınız heyecanlanırsınız dıye dusundum..
Sevgili olmak için de hoşlantı hissetmek gerekiyor ama dimi ben onlara sadece cinsel istek duyuyorum

tercümesi: Homoromantik heteroseksüel, bölünmüş çekim modelini kullanan ve cinsel olarak karşıt/benzer cinsiyet(ler)e (heteroseksüel) ilgi duyan ve romantik olarak aynı/benzer cinsiyet(ler)e ilgi duyan (homoromantik) kişiyi ifade eder
Mantıklı. Yani toplumumuzda romantik erkek bulmak zor, erkekler kaba saba geliyor ama kızlar daha romantik, duygusal ve kadınlar daha güzel ve zarif geliyor benim de gözüme estetik yönden ama cinsel ilgi duymuyorum. Bir de toplumumuzda kızlar baskı altında büyüdüklerinden, mesela kız kıza takılınca sorun değil ama erkek arkadaş sorun oluyor, bence ergenlik döneminde bu sanılandan daha yaygın bir durum kızlar arasında.

Mantıklı. Yani toplumumuzda romantik erkek bulmak zor, erkekler kaba saba geliyor ama kızlar daha romantik, duygusal ve kadınlar daha güzel ve zarif geliyor benim de gözüme estetik yönden ama cinsel ilgi duymuyorum. Bir de toplumumuzda kızlar baskı altında büyüdüklerinden, mesela kız kıza takılınca sorun değil ama erkek arkadaş sorun oluyor, bence ergenlik döneminde bu sanılandan daha yaygın bir durum kızlar arasında.

Buradaki romantik kelimesi mizaç olarak romantik olmak anlamına gelmiyor.

İnanın ki bu durum oldukça zor. Hemcins partner bulmak kolay değil. Gizli bir kimliğiniz varsa ki hele. Bir de inançlı bir inasansız dünya size karşıymış gibi oluyor.
Bende lgbti bireyim. Böyle negatif algilarsan kendini zaten fark edip gerçekleştiremezsin, sandığın gibi de zor değil.

Lgbti dernekleriyle iletişime geçersen bu konuda hem profesyonel hem kişisel bilinclendirici destekler alabilirsin kendini keşfetme konusunda.

Ama öncelikle özgüvenini kaybetmemelisin, insanlar eskisi gibi değil artık, kimse kimsenin özeline karışmıyor, sen normalleştirirsen etrafında doğal görüyor mecburen.

Bir çok online tanışma platformu var, onları da deneyebilirsin. Yani bu teknoloji çağında bu kadar umutsuz ve negatif olmamalisin ve hislerini bastırıp görmezden gelip yıllar sonra pişmanlık duymak yerine tüm hislerini sağlıklı bir şekilde yaşamaya odaklanmalisin.

Çevreni sorun etmek yerine de kendi çevreni kuracaksın.

Kolay değil ki lezbiyen biseksüel kız arkadaş bulmak. Gizli bir bireyim ben ve çevrem de muhafazakar.
Evli ve çocuklu bir kadın arkadaşım sizdeki gibi düşüncelere sahip. Birlikte çalışıyoruz, hamamda kese ve ağda yapıyoruz. Çok belli olan bir özenle ve istekle kese veya ağda yapıyor. Dokunuyor, masaj yapıyor, kendisi kremliyor. Ben n'apıyorsun diye sorunca kendini durduramadığını, kadınlara ilgi duyduğunu söylüyor. Herhangibir müşteri şikayetçi olsa işten atılır. Müşteriler muhafazakar bile olsalar memnun kalıyorlar. Arkadaşımın kocasıyla bir cinsel hayatı var ama böyle de extradan lezbiyen? tatmini oluyor galiba.
Konu sahibinin erkeklerle de kadınlarla da bir ilişkisi yok. Acaba çevresindeki kızlara bir meyili, merakı var mı? Hiç girişim yapmamış, uygun platformlardan partner aramamış.

Evli ve çocuklu bir kadın arkadaşım sizdeki gibi düşüncelere sahip. Birlikte çalışıyoruz, hamamda kese ve ağda yapıyoruz. Çok belli olan bir özenle ve istekle kese veya ağda yapıyor. Dokunuyor, masaj yapıyor, kendisi kremliyor. Ben n'apıyorsun diye sorunca kendini durduramadığını, kadınlara ilgi duyduğunu söylüyor. Herhangibir müşteri şikayetçi olsa işten atılır. Müşteriler muhafazakar bile olsalar memnun kalıyorlar. Arkadaşımın kocasıyla bir cinsel hayatı var ama böyle de extradan lezbiyen? tatmini oluyor galiba.
Konu sahibinin erkeklerle de kadınlarla da bir ilişkisi yok. Acaba çevresindeki kızlara bir meyili, merakı var mı? Hiç girişim yapmamış, uygun platformlardan partner aramamış.
Çevremde ki kızlara ilgim olsa bile yadsımaya çalıştım. Bu ilgide duygusal bir hoşlantı şeklinde oluyor genelde bende arkadaşınızın aksine. Dokunma, bedenini merak etme değil de. Sevgili olma, aşk yaşama isteği gibi. Sosyal medyadan partner bulmak zor erkek profilinde oluyor çoğu. Uygun platform dediğiniz nerelerde mesela?

Bu ilgide duygusal bir hoşlantı şeklinde oluyor genelde bende arkadaşınızın aksine. Dokunma, bedenini merak etme değil de. Sevgili olma, aşk yaşama isteği gibi.
Sevgili olma, aşk yaşama dokunmayı getirir bence. Yorumunuzda lezbiyen kelimesi de kullanmışsınız. Biraz ilginç oldunuz. Sizin istediğiniz gibi kadın kadına aşk 🤭🤭 bulmak çok kolay, bir kankanız yeter. Nasılsa dokunma yok, vücudunu merak etmek yok, sevişmek yok 🥴🥴🙃🙃. Platform ismi öneremeyeceğim,. Aradığınız zor, sizi severler.

Back
X