Cinsel yönelim

Sevgili olma, aşk yaşama dokunmayı getirir bence. Yorumunuzda lezbiyen kelimesi de kullanmışsınız. Biraz ilginç oldunuz. Sizin istediğiniz gibi kadın kadına aşk 🤭🤭 bulmak çok kolay, bir kankanız yeter. Nasılsa dokunma yok, vücudunu merak etmek yok, sevişmek yok 🥴🥴🙃🙃. Platform ismi öneremeyeceğim,. Aradığınız zor, sizi severler.
Sizi severlerin yerine başka bir kelimemi kullandınız da sistem başka bir şey yazdı.

Mantıklı. Yani toplumumuzda romantik erkek bulmak zor, erkekler kaba saba geliyor ama kızlar daha romantik, duygusal ve kadınlar daha güzel ve zarif geliyor benim de gözüme estetik yönden ama cinsel ilgi duymuyorum. Bir de toplumumuzda kızlar baskı altında büyüdüklerinden, mesela kız kıza takılınca sorun değil ama erkek arkadaş sorun oluyor, bence ergenlik döneminde bu sanılandan daha yaygın bir durum kızlar arasında.

Kesinlikle severler. Asla kötü söz kullanmam. Önceki mesajlarımın hicbirisinde nezaketsiz tek bir kelime bile bulamazsınız.
Sorun yok efendim.

Hemcinslerime duygusal ilgi besliyorum. Adeta hoşlanıyorum. Kızlarla romantik şeyler yaşama hissi çok güzel geliyor. Tv deki aşık dizileri olsa ilgimi çekmez mesela. Erkeklere de cinsel istek duyuyorum ve bunu da istiyorum. Bir erkekle birlikte olma fikri iğrenç gelmiyor ama hoşlanma dürtüm yok. Hoşlanma dürtüm kızlarda ağır basıyor ama onlara da cinsel isteğim yok. Ne olmuş oluyorum. Aynı zamanda da inançlı bir insanım ve Allah korkusuna sahibim. Şu ana kadar kimseyle bir şey yaşamadım. Siz böyle evrelerden geçtiniz mi?
Biz kadınlar zihinsel olarak erkeklerden daha olgunuz, özellikle sizin olduğunuz yaşlarda, sizin ilginizi bu çekiyor olabilir. Fiziksel olarak kadınlara bir çekim hissetmediğinizi söylemişsiniz bu bence sizin heteroseksüel olduğunuzu gösteriyor.
Kendi adıma konuşacak olursam bana fiziksel olarak hem erkekler hem de kadınlar bana çekici geliyor. Duygusal olarak ise, şu anki partnerim.

Cinsel yönelim ve cinsel tercih birbirlerinden farklı iki kavram. Cinse yönelim hangi cinsiyetten bir insan gördüğünüzde heyecanlandığınız; konuşmak, dokunmak, sevişmek istediğinizdir. Cinsel tercih ise sizin kimle ya da kimlerle nasıl seks yapmak istediğinizi ifade eder. Cinsel yöneliminiz biseksüel olsa da tercihiniz aynı olmayabilir.
Tecrübeniz olmadığını belirtmişsiniz, bu sebeple net bir şey söyleyebilmek zor. Hayat kısa bence deneyip görmeniz gerekir. Ben öyle yapmıştım ve iyi ki de yapmışım diyorum. Çünkü düşünerek bir yere varılmıyor.

Back
X