Duyulan veya okunan her habere yalan demek yanlış olur. Sorun, ne okuduklarını tam hatırlamamalarından kaynaklanıyor olabilir diye düşünmek istiyorum.
"Yazarlar döl yatağında yabancı bir cismin varlığından kaynaklı hava girişi olduğundan şüpheleniyor."
Mevcut yazıdaki bu cümle bana Amerika'da yaşanan bir vahşet haberini hatırlattı. Haberin doğruluğunu, ABD deki polis vakalarından teyit edemeyeceğimiz için; olayı anlatıp kimsenin içini bulandırmak istemiyorum. 3.sınıf tabir edilebilecek bir korku gerilim filminde de böyle bir sahneye yer vermişlerdi. İmdb si yüksek diye bakmış ; filmi açmamla kapatmam bir olmuştu.
Spermle alakalı yazının devamında ne vardı acaba. Sperm alerjisiyle alakalı bir yazıyı görüp , farklı yorumlamışlardır belki.
İnsanların zihnini , daha fazla okunma uğruna; bu tür haberlerle kirletmekten utanmayanlar var maalesef.