cinsellik hassas ve çok önemli bir konu. kimi insan hiç yaşamadan bir şey hissedemez, yaşadıktan sonra cinselliği düşünür ve cinsel anlamda hislere sahip olur. kimisi de benim gibidir, kendini bildiğinden beri hayatında cinsellik mutlaka vardır

ben çok küçük yaşlarımda keşfettim kendi cinselliğimi, yani cinsel organımla bilinçli olarak zevk alabildiğimi fark ettiğimde 9 yaşında falandım. normalde cinsellik çok daha küçük yaşlarda zaten başlar ama ortada bilinçli yapılan pek bir şey olmaz. ben bilinçli bir şekilde o zamanlar başladım, zaman içinde büyüdüm, genç kızlık dönemi, lise çağları falan derken biriyle ilişkiye girmemişken bile kendi kendimi tatmin ederek, çoğu zaman istek vs duyarak, konuyla ilgili hayaller falan kurarak bunu canlı tuttum. sonrası zaten yetişkin olduk vs. yani cinsellik önemli, hayatımda biri varken de yokken de cinsellik yaşadım, bazen biriyle bazen sadece kendi başıma... isteksiz olmak size kendinizi kötü hissettiriyordur bence, tedaviyle alakası olabilir. erkek arkadaşınız size karşı nasıl bu konuda? hayır yani evlendikten sonra kocam isteksiz diye konu açan çok kadın var da ondan soruyorum.