Cinsellik Adına Bir Şey Hissedememek

Erkek arkadaşınıza bahsetmeyin çünkü genel anlamda bir isteksizlikten söz ediyorsunuz anladığım kadariyla yani bu x ya da y kişiyle alakalı diil karsiniza başkası ciksa onda da ayni şey olabilir bu konuyu açıp ilişkinizi bulandirmayin bence ve evlendikten sonra bazi şeyleri yaşayınca duzelir

Uzun süredir yazıp yazmamakta tereddüt ediyordum ama vakti geldi sanırım.

5 yıl polikistik over sendromu nedeniyle tedavi gördüm ama isteksizlik anlamında bir sorunum yoktu. 3 yıldır normale döndüm adet düzensizliği ve sivilce konusunda bir sorunum kalmadı ama bu defa de 2 yıldır hiç bir şey hissetmiyorum. Doktora gittim ama her şeyin normal olduğunu söylüyor. Erkek arkadaşım var ve ciddi düşünüyoruz ama ne ona karşı ne de normal olarak cinsellik adına bir şey hissetmiyorum. Ona söyleyip söylememekte kararsızım daha çok yeniyiz ama böyle de devam etmek etik gelmiyor.

Aynı sorunu yaşayan çözüm bulan varsa yazarsa çok sevinirim.
Evlendiginiz zaman asarsin bu sorunu sevgili iken birliktelik yaşıyor musunuz ?

Teşekkürler cevabınız için, kist için tedavi oldum. Sorun ona karşı değil genel olarak hiç bir şey hissetmiyorum. 2 farklı doktora gittim ama cevap normalsin oldu. Psikolojik, stres kaynaklı olabilir diyorlar ama stresli olduğum bir durum da yok.
Erkek arkadaşını yeterince sevmediğin ya da tanımadığın arzu duymadığın için olabilir mi ?

Eşimle her yaşadığım ilişkide orgazm olduğum için bu problem biraz bana uzak . Yardımcı olmak adına biraz tavsiye vereyim;
Zevk aldığın noktaları önce kendin keşfet... O an'a odaklanan sadece... Gerisi geliyor emin ol...
Ve tabii ki...
Çekim hissetmediğin biri ile de asla evlenme....

Cinsellik yaşadıkça istenen bişey sanki.
Öyle gibi bence.
Ama yaşamadan evvel de istek duyulabilir
Mesela en basiti,öpmesini de mi istemiyorsunuz,öpüşmek filan?
Merak da mı etmiyorsunuz?

Erkek arkadaşını yeterince sevmediğin ya da tanımadığın arzu duymadığın için olabilir mi ?

Hayır alakası yok, bu sorun ondan önce başladı. Aslında söylemek istediğim eskiden cinsel anlamda bir istek duymama rağmen artık böyle duygular hissetmediğim. Erkek arkadaşıma rağmen de bir şey hissetmiyorum.

Bende de var pko. Tedavi olmadım ilaç kullanmadım onun için. Yasama boşver kasma bu geçici bir durum bence.

Hamilelikte ve lohusalıkta bende de cinsel istek ölüyor
Sonra normale dönüyorum
Döndüm yani daha evvel
Demek ki dönem dönem oluyor :deli:

Cinsellik yaşadıkça istenen bişey sanki.
Öyle gibi bence.
Ama yaşamadan evvel de istek duyulabilir
Mesela en basiti,öpmesini de mi istemiyorsunuz,öpüşmek filan?
Merak da mı etmiyorsunuz?

Hayır cinsellile ilgili hiç bir şey ne istiyorum ne de düşünüyorum öpmesi de dahil. Daha önce böyle değildim ama ::KK61:

Hayır alakası yok, bu sorun ondan önce başladı. Aslında söylemek istediğim eskiden cinsel anlamda bir istek duymama rağmen artık böyle duygular hissetmediğim. Erkek arkadaşıma rağmen de bir şey hissetmiyorum.
Çok ilginç .
Acaba hormonlarınızda mı bir problem var ?
Bir hormon testi yaptırın olmazsa da psikoloğa gidin bence

Cinsel anlamda beni cekmeyen kimseyle konusmadim konusmam da.Yani yasamasanda bir seyler onu hayal ediyorsun istiyorsun ama eskiden oyke degilmissin bence haplar felan isteksiz yapmis olabilir bende bir donem isteksizdim.

cinsellik hassas ve çok önemli bir konu. kimi insan hiç yaşamadan bir şey hissedemez, yaşadıktan sonra cinselliği düşünür ve cinsel anlamda hislere sahip olur. kimisi de benim gibidir, kendini bildiğinden beri hayatında cinsellik mutlaka vardır :D ben çok küçük yaşlarımda keşfettim kendi cinselliğimi, yani cinsel organımla bilinçli olarak zevk alabildiğimi fark ettiğimde 9 yaşında falandım. normalde cinsellik çok daha küçük yaşlarda zaten başlar ama ortada bilinçli yapılan pek bir şey olmaz. ben bilinçli bir şekilde o zamanlar başladım, zaman içinde büyüdüm, genç kızlık dönemi, lise çağları falan derken biriyle ilişkiye girmemişken bile kendi kendimi tatmin ederek, çoğu zaman istek vs duyarak, konuyla ilgili hayaller falan kurarak bunu canlı tuttum. sonrası zaten yetişkin olduk vs. yani cinsellik önemli, hayatımda biri varken de yokken de cinsellik yaşadım, bazen biriyle bazen sadece kendi başıma... isteksiz olmak size kendinizi kötü hissettiriyordur bence, tedaviyle alakası olabilir. erkek arkadaşınız size karşı nasıl bu konuda? hayır yani evlendikten sonra kocam isteksiz diye konu açan çok kadın var da ondan soruyorum.

Cinsel anlamda beni cekmeyen kimseyle konusmadim konusmam da.Yani yasamasanda bir seyler onu hayal ediyorsun istiyorsun ama eskiden oyke degilmissin bence haplar felan isteksiz yapmis olabilir bende bir donem isteksizdim.

Evet çok uzun süre hormon ilacı kullandım ama sorun bir kişiye karşı bir şey hissetmek değil genel anlamda cinsellik ile ilgili hiçbir şey istemiyorum.

cinsellik hassas ve çok önemli bir konu. kimi insan hiç yaşamadan bir şey hissedemez, yaşadıktan sonra cinselliği düşünür ve cinsel anlamda hislere sahip olur. kimisi de benim gibidir, kendini bildiğinden beri hayatında cinsellik mutlaka vardır :KK70: ben çok küçük yaşlarımda keşfettim kendi cinselliğimi, yani cinsel organımla bilinçli olarak zevk alabildiğimi fark ettiğimde 9 yaşında falandım. normalde cinsellik çok daha küçük yaşlarda zaten başlar ama ortada bilinçli yapılan pek bir şey olmaz. ben bilinçli bir şekilde o zamanlar başladım, zaman içinde büyüdüm, genç kızlık dönemi, lise çağları falan derken biriyle ilişkiye girmemişken bile kendi kendimi tatmin ederek, çoğu zaman istek vs duyarak, konuyla ilgili hayaller falan kurarak bunu canlı tuttum. sonrası zaten yetişkin olduk vs. yani cinsellik önemli, hayatımda biri varken de yokken de cinsellik yaşadım, bazen biriyle bazen sadece kendi başıma... isteksiz olmak size kendinizi kötü hissettiriyordur bence, tedaviyle alakası olabilir. erkek arkadaşınız size karşı nasıl bu konuda? hayır yani evlendikten sonra kocam isteksiz diye konu açan çok kadın var da ondan soruyorum.

Sanırım normali sizinkisi, geçen arkadaşım psikoloğa gitmişti cinsellik hakkında herkes mutlaka ya sosyal hayatında yaşar ya da bununla ilgili rüyalar, fantaziler görür. Eğer bunlar eksikse bir sorun var demiş. İşte bendeki eksik olan şey bu, cinsellik adına hayatımda hiç bir şey yok, olması içinde bir isteğim yok. Zaten aşırı kuruluk yaşıyorum. Evet evlendikten sonra eşim isteksiz diye konu açan çok bayan var ben de karşı tarafın aynı düşüncede olmaması için aslında açtım bu konuyu. Erkek arkadaşımın istediği bir şey ama benim içimden gelmiyor.

Back
X