- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
Hazırlanmadan birliktelik yaşayın, biraz zor olur ama alışırsınız.Galiba tam olarak bu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazırlanmadan birliktelik yaşayın, biraz zor olur ama alışırsınız.Galiba tam olarak bu..
Evliliği ya da sevgililigi ev arkadaşlığından ayiran şey cinselliktir. Olmazsa olmaz bisiy.
Merak ettiğim şu; eşinizden önce sevgiliniz oldu mu? Onunla da böyle miydi?
Bir süre cinsellik yasamayinca içgüdüsel olarak cinsellik istemeniz gerekir normalde. Doğa kanunudur.
Mesela bazi kadınlar bir süre orgazm olmayınca rüyasında orgazm olur.
Çünkü vücut bunu ister.
Hazırlanmadan birliktelik yaşayın, biraz zor olur ama alışırsınız.
Denerim tsk ederimKegel egzersizi, grinin elli tonu...efendime söyleyeyim...Fatih Murat Arsal'ın ..naşk romanları.
Yarı orgazm nedir?Eşiniz sizi hazırlarken büyük ihtimal yarı orgazm oluyorsunuz. Bu yüzden devamında hissiniz olmuyor.
Doktora gitmelisiniz.
Ben de böyleyim. İşkence gibi geliyordu yaparken sanırım sevmediğimden
Merhaba Kızlar, günaydın..
Üye olduğumdan beri ilk defa bu konuyla ilgili yazacağım buraya; cinsellik..
1.5 senedir evliyim, ama evliliğimizin başından beridir hiç istekli birlikte olamadım eşimle..
Daha iyi yorum yapmak açısından utanarak yazıyorum..
Şöyle ki; eşim kendini düşünen, bencil bir insan değil, beni hazırlamaya çalışan, benim isteklerime önem veren biri..
Oldu bittiye getirmeye çalışmaz işi, acele etmez yani..
O beni uyarmaya çalışırken iyi tamam güzel, ama iş o noktaya gelince, yani girdikten sonra hiçbir his bir şey hissetmiyorum..
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonumun, prezervatif kaynaklı olduğunu düşünerek kayganlaştırıcı aldım kullanıyorum, o iyice azalttı hissiyatı..
Eşim de memnun değil sanırım, onu kullanalı.. ama bir şey diyemiyor, çünkü onu kullanalı enfeksiyon olmuyorum sanırım..
Cinseliik benim için çok gereksiz, hiç ihtiyaç duymadığım bir şey sanki..
Sürekli bahane uyduruyorum en erken 10 günde bir oluyor, benden dolayı..
Artık eşim de birlikte olalım demiyor, hep bahane uydurduğum İçin..
Ne yapabilirim bir durumda, Canımı fazlasıyla sıkan bir konu![]()
Yani orgazm oluyor ama tam olmuyor fakat bu ona yetiyor.Yarı orgazm nedir?
Maalesef![]()
1) esinizin uzvu kucuk
2) sizin uzvunuz genis
3) vajinal yolla orgazm olamayangillerdensiniz
4) psikolojik sebepler
1) ozel kiliflar kullanmak
2) daraltma operasyonu
3) iliski sirasinda klitoral uyari saglayacak oyuncak ya da eylemler
4) cesitli fanteziler, dirty talking
Aseksuel olsaniz on iliskiden de zevk almazdiniz. Buyrun size olasi problemleri ve cozumlerini yazdim. Probleminizin ne oldugunu anlarsaniz cozumu de uygulayabilirsiniz
Niye böyle garip bir mesaj yazdınız anlamadım. Ben de yazık dedim adama ilk okuduğumda konuyu ve evet, sorun konu sahibinde. Tedavi olması gerekir. 1,5 yıl az bir zaman değil ve cinsel isteksizliğin psikolojik ya da fizyolojik bir tedavisi vardır muhtemelen. Ki efendi bir adammış, konu sahibinin anlattığına göre, kötü davranmıyor bundan dolayı. Kendilerini öğrenip ona göre bir düzen kurmuşlar ama 10 günde bir olması çok az.
Cinsellik Çok önemli evlilikte bence de ama kadın erkeğin kölesi olup, onu memnun etmek zorunda olduğu için değil. erkeğe karşı görevin değil bu. Görev algısıyla bakıldığında bir bozukluk oluşuyor zaten. temelde bir insan için, en keyifli bir ihtiyaç, kadın da olsa erkek de.
Aynı durumun tersini benim bir arkadaşım yaşıyor. Arkadaşımın üç çocuğu var. Eşi evliliğin başından beri bir görev olarak bakıyor buna. Üç çocuktan sonra da artık gereği bile kalmadı. Şu anda 15 senelik evliler ve aynı yatakta yatmıyorlar artık. Ayrılmıyorlar, başka bir sebep olmadığı için ama kadın çok mutsuz ve hırçın eşine karşı. Ayrılmayı da düşünüyor çocuklar büyüyünce. Benim için hiçbir şey ifade etmiyor diyor.
Eşi bunca yıl tedavi olabilirdi, sırf kadın için bir şeyler yapmaya çalışabilirdi ama kendini normal görüp, eşinin ihtiyaçlarına gözünü kapadı. Arkadaşımın hep söylediği şeydir: bekarken de biliyordur cinsellik ihtiyacı olmadığını, neden evlenip de benim başımı yaktı, kendini bilip evlenmeseydi buna saygı duyardım en azından diyor. Yani bir erkek için ne kadar önemliyse, kadın için de öyle.
Konu sahibinin iyi bir yanı var: hem kendinde bir sorun görüp ne yapabilirim diye çözüm yollarına bakıyor. Hem de yataktan uzak durmuyor. Kendi bağlarını kuruyorlar bir şekilde. Ve evlilikte iyi niyet olduktan sonra, her şey çözülür.
Konu sahibi sıkıntınızın çözümü nasıldır bilmiyorum. Muhakkak bu konuda yönlendirecek arkadaşlar olacaktır ama sizin canınız çekmese bile eşiniz için haftalık bir rutin kurun bence en azından. sizin durumunuzla, arkadaşımın durumunu bir tutmuyorum kesinlikle, çünkü siz de hem iletişim var, hem de sonuna kadar olmasa da bir istek var. Hem de bunun haricinde evliliğiniz iyi anladığım kadarıyla. Mutlusunuz. Bu çok önemli bir şey. Ve eşiniz de bununla yaşamaya alışabilir. Cinsellik detayda bir sorun olabilir yani genel mutluluğun yanında.
Başka bir arkadaşım da sonradan oluşan cinsel isteksizliği doktoru, bir sinir hapıyla çözdü. Onunki tamamen psikolojik ve yaşadıkları sıkıntılardan kaynaklıydı. Ve çok şey değişti ikisinin hayatında da. Şimdi çok daha mutlu bir kadın var karşımda.
Evliliğinizde mutluluk ve huzur dilerim.
Zaten konu sahibi ne yapmalıyım demiş. Yani çözüm arıyor.
Sizin mesajınızı görmedim lakin bazı yorumlarda sanki konu sahibi hem sorunlu hem de halinden memnun gibi bir algı oluşmuş. Eminim bu durumdan bu kadar rahatsız olmasaydı konu olarak açmazdı.
Sırf eşini değil kendini de mutlu edecek bir çözüm ararken “vah vaaah o erkeğe çok yazık yani sonuçta erkek cinsellik olmadan yaşayamaz,siz kesin ayrılırsınız” minvalinde yorumlar bence çok itici.
Bu ara aslında ders çalışıyorum ve evden fırsat buldukça ders başında geçirmeye çalışıyorum zamanımı.
O yüzden eskisi gibi bakımlı olmadığım kesin :)
Eşimin öyle seksi kıyafet gibi bir beklentisi olmadı mesela hiç, avm de gezerken vitrinde bu çok güzelmiş , böyle bir şey alsak desem, şşş birileri duyar, ayıp olur yürü gidelim diyen biri..
Hal böyle olunca ben de hiç öyle dediğiniz gibi giyinmek istemedim :)
Ama ev içinde bakımlı hafif makyajımı yapan kişisel bakımıma özen gösteren biriydim..
Şimdi daha çok saldım gibi :)
Beni anladığınız İçin çok teşekkür ederim..
1.5 yıldır alışınca düzelir belki diye sabırla bekledim..
Eşimin erken boşalma problemi olmasına rağmen ( ben ne olduğunu anlamadan o boşalıyor) ona rağmen hep senden dolayı böyleyiz, şöyle zevk almıyorum böyle almıyorum diye bugüne dek söylemedim..
Dün akşam artık bir üroloji ile görüşmesini bu problemden ötürü söyledim..
Ne yapabilirim bilmiyorum, cinsellik evlilikte önemli faktör bunun farkındayım, ama evlenmeden önce birliktelik yaşayan bir insan değildim, eşime yetip yetemeyeceğimi ölçeyim... o zaman boşan tarzı yorumlar çok kırıcı.. öyle diyenlerin başına gelse ben boşanmalıyım diye adliyede alabilirler miydi soluğu acaba..