cinsellik başarısız geçti ☹️ yeni doğum yaptım

Desillusion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
114
45
98
30
Merhabalar hanımlar tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum . Ben 35 gün önce sezeryan doğum yaptım ve 4 yaşında çocuğum var . Artık Akıntı ve kanamam olmadığı için cinsel birliktelik yaşamaya fırsat bulduk çocuklardan fakat yapamadım 😥 sanki ilk defa ilişki yaşıyor gibi o bölge resmen kapanmış gibi 😂 neden öyle oluyor ilk çocugumdada aynı şekilde olmuştu günlerce deneyip zamanla düzelmişti . Nasıl kolaylaşır bu durum ? Uykusuz ve yorgunluk da etkiliyor olabilir mi ?emzirmemi etkiliyor ? Psikolojik mi bilemiyorum canım çok sıkılıyor bu duruma eşimi çok özledim dile getiriyorum ama iş o kısma gelince sinirlerim bozuluyor sonu benim sinirlenip ağlamamla bitiyor ☹️

Ya yoğun bir süreçten geçiyorsun psikolojik olabilir rahat ol çok fazla düşünme o an kafandaki düşünceleri sal gitsin sadece o ana odaklan hisset yani kasma kendini

Ya yoğun bir süreçten geçiyorsun psikolojik olabilir rahat ol çok fazla düşünme o an kafandaki düşünceleri sal gitsin sadece o ana odaklan hisset yani kasma kendini
☹️muhtemelen ama elimde olsa yani acaba dedim daha tam vücut toparlamadı rahim eski halinemi dönmemiş olabilir mi çok mu erken davrandık 😂

Doğum sonrası olur böyle şeyler, psikolojik etkisi de çok fazla. Kendinizi kasmayın, ön sevişmeyi 2 katına çıkarın düzelecektir

Lan senin amacin ne kadin ahshd
Soru bilmedigim yerden geldi, hic dogum yapmadim ben ahshd

Ama konu sahibi acaba istemsizce agrim olur falan diye kendinizi mi kasiyorsunuz diye geldi aklima. Dikisleriniz falan varsa isteseniz de tedirgin oluyorsunuzdur belki

Ama konu sahibi acaba istemsizce agrim olur falan diye kendinizi mi kasiyorsunuz diye geldi aklima. Dikisleriniz falan varsa isteseniz de tedirgin oluyorsunuzdur belki.
Belkide ama kasmamaya çalışıyorum . Sezeryana 10 gün kala bile cinsellik yaşamıştık oysaki 😢

😀29.07 de doğum yaptım sezeryan 😀 korkutma beni
Yaa çok üzgünüm ama yaşayan oluyormuş bu tarzda araştırdığım kadarıyla hormonlar değişiyor rahim zamanla toparlıyor kendini o yüzden emzirmede olunca kurulukta oluyormuş doğum öncesi isteğimde yok . şuanda sizinde aynı olacak diye birşey yok . Ama normal doğum travma olur diye 2 çocugumuda ben sezeryan oldum . Acaba normal doğursam senelerce korkudan yapamazmıydım 😂😂😂hepsi geçici süreçler ama aradan 4 sene geçtikten sonra insan unutuyor ve danışmak istiyor

Yaa çok üzgünüm ama yaşayan oluyormuş bu tarzda araştırdığım kadarıyla hormonlar değişiyor rahim zamanla toparlıyor kendini o yüzden emzirmede olunca kurulukta oluyormuş doğum öncesi isteğimde yok . şuanda sizinde aynı olacak diye birşey yok . Ama normal doğum travma olur diye 2 çocugumuda ben sezeryan oldum . Acaba normal doğursam senelerce korkudan yapamazmıydım 😂😂😂hepsi geçici süreçler ama aradan 4 sene geçtikten sonra insan unutuyor ve danışmak istiyor
İlkini normal doğum yaptım sorun olmamıştı 🤣🤣

Ama konu sahibi acaba istemsizce agrim olur falan diye kendinizi mi kasiyorsunuz diye geldi aklima. Dikisleriniz falan varsa isteseniz de tedirgin oluyorsunuzdur belki.
İkinize de gıcık olduğum için içimi rahatlatmaya çalışıyorum dsdshs. Bir yandan da sevince bu kadar oluyor işte anla

Kapalı gibi değilde Ağrı olmuştu değişikti. Hatta 40 günden sonra doktora muayeneye gidince o da ağrılı oldu.doktor olur demişti sonra geçti gitti

Ben vajinal doğum yaptım bende de durum öyle, tuvalete gitmeye falan tedirgin oluyorum, kii iyilesti hiç problem yok ama onun stresi mi dersin korkusu mu dersin ne dersen de, denemeye bile çekiniyorum şu ara

Back
X