- 17 Eylül 2018
- 114
- 45
- 98
- 30
- Konu Sahibi Desillusion
-
Lan senin amacin ne kadin ahshd
Ya yoğun bir süreçten geçiyorsun psikolojik olabilir rahat ol çok fazla düşünme o an kafandaki düşünceleri sal gitsin sadece o ana odaklan hisset yani kasma kendini
Belkide ama kasmamaya çalışıyorum . Sezeryana 10 gün kala bile cinsellik yaşamıştık oysakiLan senin amacin ne kadin ahshd
Soru bilmedigim yerden geldi, hic dogum yapmadim ben ahshd
Ama konu sahibi acaba istemsizce agrim olur falan diye kendinizi mi kasiyorsunuz diye geldi aklima. Dikisleriniz falan varsa isteseniz de tedirgin oluyorsunuzdur belki
Lan senin amacin ne kadin ahshd
Ama konu sahibi acaba istemsizce agrim olur falan diye kendinizi mi kasiyorsunuz diye geldi aklima. Dikisleriniz falan varsa isteseniz de tedirgin oluyorsunuzdur belki.
Teşekkür ederim umarım sadece pskilojiktirDoğum sonrası olur böyle şeyler, psikolojik etkisi de çok fazla. Kendinizi kasmayın, ön sevişmeyi 2 katına çıkarın düzelecektir
Yaa çok üzgünüm ama yaşayan oluyormuş bu tarzda araştırdığım kadarıyla hormonlar değişiyor rahim zamanla toparlıyor kendini o yüzden emzirmede olunca kurulukta oluyormuş doğum öncesi isteğimde yok . şuanda sizinde aynı olacak diye birşey yok . Ama normal doğum travma olur diye 2 çocugumuda ben sezeryan oldum . Acaba normal doğursam senelerce korkudan yapamazmıydım29.07 de doğum yaptım sezeryan korkutma beni
İlkini normal doğum yaptım sorun olmamıştıYaa çok üzgünüm ama yaşayan oluyormuş bu tarzda araştırdığım kadarıyla hormonlar değişiyor rahim zamanla toparlıyor kendini o yüzden emzirmede olunca kurulukta oluyormuş doğum öncesi isteğimde yok . şuanda sizinde aynı olacak diye birşey yok . Ama normal doğum travma olur diye 2 çocugumuda ben sezeryan oldum . Acaba normal doğursam senelerce korkudan yapamazmıydımhepsi geçici süreçler ama aradan 4 sene geçtikten sonra insan unutuyor ve danışmak istiyor
İlkini normal doğum yaptım sorun olmamıştı
İkinize de gıcık olduğum için içimi rahatlatmaya çalışıyorum dsdshs. Bir yandan da sevince bu kadar oluyor işte anlaLan senin amacin ne kadin ahshd
Ama konu sahibi acaba istemsizce agrim olur falan diye kendinizi mi kasiyorsunuz diye geldi aklima. Dikisleriniz falan varsa isteseniz de tedirgin oluyorsunuzdur belki.
teşekkürler kayganlaştırıcı ile deneyelimBu durumu yaşayan bir cok kadın var hormonel oldugunu duydum kayganlaştırıcı veriliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?