Cinsellik bende takintimi oldu?

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
kizlar herkese gunaydin simdi siz bana diceksinizki hersey cinsellikmi diceksiniz ama kafama taktikca taktim artik ilk once dogumkontrol hapi kullandum icin etki olarak bnde hep isteksizlik yapti ama bunu esime hic hissettirmedim yeni evli sayilirim ve duzenli bi cinsellik nasil oluyo bilmiyorum ama cinsellimiz normal duzeyde die biliorum fakat bu siralar hersey ust ustemi geldi benmi kuruntu yapiorum yada esimimi bunaltiyorum bilmiorum esimin cinsel yonden tatmin edemezsem yada beni begenmiomu gibi dusuncelere kapilip beni hep aldattini dusunuyorum bole bisi varmi hissettinizmi diceksiniz bilmiorum acikcasi sanki biraz zorlami yapio anlamiyorum bide diger konularimdan bilen bilir esimin kasiginda yara cikti benden uzaklasti biriylemi birlikte oldu da bana yanasmadi die kendimi yedim halada yiyorum hep suphe icindeyim bazen onu sorguluyorum cinsel acidan yani kendin yaptinmi die yaptinda ondanmi ilgisizsin die kendimi yiyorum grip oldum yine cinsellik yok bu sabah seni ozledim artik dedim hic tik yok sadece guldu kizlar ben esimi memnun etmeyimi beceremiyorum yaada bu islerden anlamiyorum bn yoksa takinti kuruntumu yapiorum yardim edin bana butun gunlerim bunlari dusunmekle gecio yoruldum artik icimdeki sknti hic gitmio

Evet, bence kendi kendine biraz kuruntu yapiyorsun.
Kendin bir şey hisetmedigin için, onunda yeterince tatmin olmadığını sanıyorsun.
Ama hiç korkma, o yeterince tatmin oluyordur.

Senin bu hissettiklerin normal
Kim ilk bir kac ayda sevk alirki!?
1 sene boyunca ilişki bir kadın için hala yerine oturmaya bilir..

Senden uzaklaşmasi, bence yarasindan utandığı icin!
Bir başkasi ilede ilişkiye girdi diye çıkmak sorunda degil:)
Terden olmuştur bence

Grip olduğun için sana yaklaşmamasida bence cok dogru
Kafana takma:)
Bu sorunlar, herkesin başına geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizede günaydin,eski konunuzda da söylemistim esinizin bir an önce doktora gitmesi gerekir,esinizin penisinde kabuklu yaralar cıkmıs öyle söylemistiniz hatırlarsanız bu yaralar mantar olabilir bu yaralar kabuklanıp derisi soyuldu diye yazmıstınız mantarda genelde deride kabuklanma ve yara seklinde olur daha sonra deri soyulur bazı mantar türleri bulasıcı olur suan ve esiniz sizden bu yüzden uzak duruyordur,aklımnıza hemen aldatma gelmesin cinsellikten önce önemli olan sizin ve esinizin saglıgıdır hem sizde de mantar vardı esinizle beraber en kisa zamanda doktora gidin ve biraz cinsellikten uzak kalın.

Son düzenleme:
bole seylet cikinca esimde sanki biraz panik yapti arastirma faln yapmis ilk doktora gitmk istemedi ama sonra hemn kabul etti bnde suphe duydum

bole seylet cikinca esimde sanki biraz panik yapti arastirma faln yapmis ilk doktora gitmk istemedi ama sonra hemn kabul etti bnde suphe duydum

İyide bunda süphe duyulacak birsey yokki,erkeklerin yarisi doktora gitmek istemez benim erkek kardesimde kolay kolay doktora gitmez biz kolundan tutar götürürüz

kuruntularında haklısın bence...eger eşinin bır rahatsızlıgı varsa senle oturup konusması gerekır.... senı rahatlatması gerekır hersey cınsellık deıl sevgı guven oldugu zmn bunlar dıgerının uzerını orter ama eşin bunu yapmak yerıne senı düşündurucu seyler yapmıs bence esınle otur konus

soruorum nie bole oldu die bende bilmiorumki dio sanki ole bisi yapmis olsa gelip solemez yani

eger dıger yonlerde bısy yapıyosa aldatma fln gıbı ıllakı cıakar bı yerden sende gozlem yap telef bak ınt nerelere bakıyo edıyo bıraz dha tıtız dvran ama bnce sana bsy deyımmı yerınde olsam onun bu tavrına aynı seylerı yapardm bnde gıyın kusan süslen gez dolas o senı kıskansın

teline internete bakiorum suphelencek hic bisi yok sadece hastaligi ile ilgili doktora gitmeden once arastirma bn ona cinsel yolla bulasan bisi olabilir dedim gidelim dedim oda ondan sonra arastirmis doktora gidelim diyincede baklm fln dedi sonra nie gitmemk istedigini sorunca acmak istemyrm dedi bnde acmana gerek yok kenarindan goster dedim bu arada msjlasioruz sonra tmm dedi ve gittik

bn zaten aldatmayi hayatinda biri olup olmadigindan bassetmiyorum cinsel yonden tek gecelik aldatmismidir die dusunuyorum

bn zaten aldatmayi hayatinda biri olup olmadigindan bassetmiyorum cinsel yonden tek gecelik aldatmismidir die dusunuyorum

anladım...o zman eşini tekrar bı doktora gıtmeye ıkna et ve doktora sor bence doktor soyler ama eger aldatmada yoksa takıntı yapma ınsanık halı ben bekarken bendede bsy oldu doktor bna bu cınsellıkten gecer dedı ama ben daha bekardım dusunun... onun ıcın ınsanlık halı enfeksıyon kapmıstır mntar olmustur belkı sanada gecer dıye sıkıntı yapıyo olabılırr

kuruntu yapıp kendını üzmene hiç gerek yok erkerkler sevmez doktoru benım eşimin perşembe günü sprem testi vermesi gerekiyordu inanın 1 hafta dil döktüm kimse görmıycek birsey olmaz diye yanı orayla ilgili biraz hassas oluyor erkekler ve mantar gibi bisiyse ve bulasma olasılıgı varsa sizi düşündügü içindir yada belkı yara varken canı acıyordur ondan yaklasmıyordur hemen kötü düşünmeyin bayanlardada mantar olabiliyor onlardamı farklı biriyle ilişkiye girmesinden kaynaklanıyor içinizi ferah tutun..
birde eger kendinizi yetersiz buluyorsanız bu konuyu bence eşinizle konusabilirsiniz galiba genel yapınız olarak kafanıza herşeyi çok takıyorsunuz ama bu size çok zarar verir açıkça konusun bende bi ara öyle düşüncelere kapılmıstım ve konustuktan sonra benım kuruntularım oldugunu anladım:)

Lanet olsun ki bizlerin kafasına erkeği memnun edeceksin her zaman, yoksa aldatır seni, aldatması haktır gibi bir düşünce enjekte ediliyor yıllardır. Siz de bu zihniyetin kurbanı olmuşsunuz. Bakış açınızı değiştirmeden bu sıkıntınız bitmez.

bilmiyorum ki şimdi herkesin kocası 7/24 karısıyla cilveleşiyor , o fanteziden bu fanteziye mi koşuyor?
eşinin şeyinde yara çıkıyor beni aldattı mı acaba diye kendini üzüyorsun
eşinin şeyi iyileşiyor bu sefer ben eşimi tatmin edemiyor muyum acaba diye kendini hırpalıyorsun
cinsellik sende takıntı oldu evet
neden takıntı yaptın bu kadar onu çözmek lazım canım, bi uzmandan faydalanman iyi olacak sanırım

Doğru söze ne denir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…