Cinsellik bende takintimi oldu?

hangi zihniyetin kurbaniyim anlamadim ben sokaktan adam alip onu mutlu etmiyorum hayat arkadasim esimden bassediyorum ki bu karsilikli tek tarafli deil bence esiniz varsa sizde mutlu olabilmek icin cabalayin karsilikli olmak suretiyle tabi evlilik hic bir zamn gulluk gulistanlik gitmio bu ara bi kac skintim oldu onlardan bassetmek filir almak istedim sadece

sen yapman gerekenı yap adam mutlu olacaksa cınsellık olmasada olur evlilikte cınsellik çok önemlı ama bukadarda değil ay kocamı nasıl tatmın etsem dıye baya baya cıdı cıddı dert edıyorsun mutlu olmuyorsa zorla edemezsın

kocami nasil tatmin etsem die dertmi yaniyorum nerden anladiniz bunu benim sorum daha farkli seylerdi ama arkadaslarin verdigi cvplara bakarsan kimsr su sekilde tatmin et die yazmamis ole deilmi sorularimi anlayip ona gore cvp vermisler

kocami nasil tatmin etsem die dertmi yaniyorum nerden anladiniz bunu benim sorum daha farkli seylerdi ama arkadaslarin verdigi cvplara bakarsan kimsr su sekilde tatmin et die yazmamis ole deilmi sorularimi anlayip ona gore cvp vermisler

sizin sorununuz takıntı esimin cinsel yonden tatmin edemezsem yada beni begenmiomu gibi dusuncelere kapilip beni hep aldattini dusunuyorumbunlarda sızın sözlerınız

ciddi sorun etmişsiniz başa çıkamıyorsanız destek alın yukarıda yazdığımdada kötü bişi yok kendınzı boşa hırpalamayın yalnış düşünüyorsunuz demek istedim

esimi cinsel yonden ya tatmin edemezsem diorum farkindaysaniz edemiyorum demiyorum cunku bn yeni evliyim ve haliyle tecrubesin oluyorum korkum bu yondem

esimi cinsel yonden ya tatmin edemezsem diorum farkindaysaniz edemiyorum demiyorum cunku bn yeni evliyim ve haliyle tecrubesin oluyorum korkum bu yondem

bende korkmayın olacaksa olur dıyorum bakın bazı hamılelıkler zor geçiyor halıyle ilişki yasak oluyor böyle durum yaşanyanlar var yada görev icabı ayrı kalanlar yanı bunların hepsi eşini aldatmıyor mutluluğunuzu cınselliğe bağlamayın

evet dogru bole durumda cinsellik yasayamyan cok kisi var etrafimda ve pislik kocalarinin baskalariyla birlikte oldunu duydum hep konusurlarkn belkide bunlari duyduktan sonra takinti haline geldi bende

canim bence sen kuruntu yapmiyosun haklisin yani esin bence senle seni istemedigi icin degil ama kendisi korktugu icin yapamiyodur malum gaztelerde televizyonlarda herseyi goruyoruz duyuyoruz bence sende ustune gitme bu sure zarfinda hatta obirlikte olmak isteyinceye kadar cinsel anlamda yanasma ama sevgini ve ilginide asla eksiketme kendimden biliyorum benimde buna benzer bi durumum olmustu bende istememistim tam dort ay esimihep reddetmistim ama sonra sonra doktor kontroluyle gerekse esimin manevi anlamda destegiyle baya atlatmistim korkutmak istemem ama kasikta yara cikmasi durumunda ben heralde korkumdan esime sokulamzdim gibi geliyo sen bu konuda fazlasiyla cesaretli ve destekcisin tebrikederim

Queen cim sen resmen paranoyak oldun .
Dertsiz başına dert arayıp duruyorsun.
Eski konunu da anımsıyorum.Oraya da yazmıştım hatta.
Eşinin seni tek gecelik de olsa aldatıp aldatmadığını burada bizler bilemeyiz ki...
Bunu en iyi sen tahmin edebilirsin.
Eşinle cinsellik dışında hayatınız nasıl ? Anlaşabiliyor musunuz ? Sıksık kavga eder misiniz ?
Severek mi evlendiniz ? Eşinin sana karşı tavırları yakınlığı nasıl ?
Cinsellik senin teklifinle yahut senin adımınla mı yaşanıyor yoksa eşinden mi geliyor ilk adım ? (bu önemli )
Bu soruların yanıtlarına göre belki yorumda bulunabiliriz aldatma konusunda.
Yeni evliyiz diyorsun severek de evlendiysen aldatma olacağına ihtimal vermem.
O yaralar da ille başka bir kadınla beraberlik olduğundan çıkmaz.
Senin evliliğinde asıl problem ne biliyor musun arkadaşım...
Senin eşine güvenmemen,sürekli şüphelenmen...
İlaveten kendine de güvenmiyorsun.Ya cinsellikte eşimi tatmin edemezsem diye düşünüyorsun.
Cinselliğiniz düzenli ise eşin de senden memnun demektir arkadaşım.
Seni istemese neden beraber olsun ki seninle .
Lütfen silmeye çalış olumsuzlukları kafandan.

peki arkadaşım sen neden isteksizlik duyuyorsun sen yeterince tatmin oluyor musun ? onu da kendine bir sor. bir de eşinle açık açık konuş istersen. insan bazı şeyleri aklına taktıkça büyüttükçe büyütüyor :) daha yeni evliyim diyorsun ilerde bir gün büyük bir patlamaya dönmesin üzülmemen için diyorum...

Kasıktaki yarayı önemseyin derim ben çünkü bağışıklık sistemiyle ilgili sorunları hatta lenf kanserini çağırıştırır ateş varsa özellikle dikkat.

Ne yazık ki ciddiye almak zorundasınız......yara iyileşse dahi hastalığın iyileştiği anlamına gelmeyebilir........üstelik bu tür yaraların çoğu cinsellikle bulaşır......bunu öğrenmeye çalış

Erkeği memnun edemiyorsun diye hemen koşup aldatacak olsaydı ben şimdiye dek onlarca kere aldatılırdım. Hasta olabilirsiniz, canınız istemeyebilir, yorgun olabilirsiniz bir sürü nedeni olabilir cinsellik yaşanmamasının. Evlenmeden önce çok daha aktif olan cinsel yaşantımız son zamanlarda kardeş kardeş yatmaya dönüştü ;-) ama ikimiz de bunu dert etmiyoruz çünkü arada böyle durumlar olur hep böyle gitmeyecek sonuçta.
Bence eşinle birbirinize süre tanıyın

kendi kendinize kuruntu yapıyosunuzdur zannetmem öyle bişey olduunu ama aradan haftada 1 size yanaşıyosa buda normal değildir evli olmadığımdan pek anlamıyorum ama:18:

Önce tedavi sonra sonra sorgulama

İnsan o bölgeden hastalandı diye hemen cinsel yolla bulaştı yaftası da doğru değil. Alın karşınıza konuşun, öncelikle doktor kontrolleri yapılsın, teşhise göre hareket edin bence

Cinsel yolla bulaşmış olabilir yaftası tamlamsından öte cinsel yolla bulaşmıştır ihtimali oldukça yüksektir diyorum.......içlerinden en tehlikelisi sifilizdir.........aldatma olayını sorgulamadık zaten.........eşinin senin ve doğacak çocuğunun sağlığı için doktora gitmeniz konusunda tavsiyede bulundum...........zira tıp fakültesinde cinsel yolla bulaşan konular temel ve herkesin bildiği konulardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…