Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya sanırım o durum fake üyeler trollemesin diye yapılmış bir şey. Ama bana kalırsa, kişi yönetime mesaj atıp uygun görülürse (fake olmadığı ortaya çıkarsa) konu açmasına izin verilebilmeli. Tabi ben bilmem yönetim bilir :)
Yok ondan değil, sadece pro üyeler açabiliyor denince böyle yanlış anlaşılmalara neden oluyor.
Cinsel içerikli konular yasalar gereği aleni ziyaretçilerin bile okuyabileceği alanlarda olmamak zorunda, ayrıca kadın profiliyle veya direkt kendi cinsiyetlerini saklamadan üye olan erkekler cinsel içerikli konularınıza yorum yazamasın diye tedbir amaçlı ayrı bir bölüm yapıldı. Bölümde yalnızca pro üyeler yorum yazabiliyor çünkü pro üye olurken isim soyad gibi bilgiler veriliyor, cinsiyet tescillenmiş oluyor.