Cinsellik bölümündeki engel?

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
Merhabalar. Çok elzem olmasa da yeni üyeler bile konu açıp cevap yazabiliyorken ben niye yapamıyorum merak ettim? Engelliyim herhalde niye engelliyim :KK57: sadece pro üyelere açık olduğunu düşünmüştüm ama yeni üyeler de var konu açabilen? Mailden aktif de ettim hesabı? Örneğin alttaki konuyu açan üye yeni üye?

Eklentiler

• 2015-07-05-04-59-33-1.png
    2015-07-05-04-59-33-1.png
    575,7 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:
Merhabalar. Çok elzem olmasa da yeni üyeler bile konu açıp cevap yazabiliyorken ben niye yapamıyorum merak ettim? Engelliyim herhalde niye engelliyim :KK57: sadece pro üyelere açık olduğunu düşünmüştüm ama yeni üyeler de var konu açabilen? Mailden aktif de ettim hesabı? Örneğin alttaki konuyu açan üye yeni üye?
site yönetiminin kararıdır saygı duyarım ama bu işde bi yanlışlık var bence.yani cinsellik sadece pro üyelerin yaşayabildiği yada konuşabildiği bişey değilki.en azından konu +18 veya cinselliğe taşınınca konu sahibi kendi konusuna yorum yapabilme ayrıcalığı verilmeli.aksi takdirde kişi kendi konusuna dahi yorum yapamıyor.tamam direk cinsellik kısmına konuyu pro üyeler açsın ama konusu taşınan kişiye bu ayrıcalık tanınmalı bence.

bide pro üyelerin açısından bakmak lazım bence onlarda yanılmıyorsam belli bi ücret karşılığında pro üye oluyolar.onlarda demezmi para verip pro üye oluyorum diğer üyelerden bi farkımızın olması lazım değilmi diyebilirler.

bide pro üyelerin normal üyelerden tek farkı +18 veya cinsellik kısmına konu açıp yorum yapabilmekse bu şartlarda pro üyelik almanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum

Cinsel konular tabiki sadece pro üyelerin yazıp yaşayabileceği bişey değil ama bu kural siteye kaçak giren erkek üyelerin oraya yazmasını engelliyor:)

X